Nokia’nın Hedefi Samsung Galaxy Note!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nokia’nın Hedefi Samsung Galaxy Note!
Şu sıralar akıllı telefon pazarının en merak edilen modellerinden biri olan Galaxy Note 2′ye Nokia’dan bir rakip geliyor.
Eylül ayı teknoloji dünyası için çok hareketli geçecek. Almanya’da düzenlenecek olan IFA ve Photokina ile birlikte büyük firmalar da kendi tanıtımlarına hazırlanıyor. Daha önce duyuru yapan Samsung ve Nokia ile birlikte Apple’ın da eylül ayında tanıtım yapması bekleniyor. Durum böyle olunca firmalar arasında bazı sataşmalar da olabiliyor.

Nokia’nın Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Chris Weber de kendine Samsung’u hedef seçmiş. Twitter hesabından bir mesaj yayınlayan Weber, Samsung Galaxy Note’a yeni Lumia ile cevap vereceklerini ima ediyor; “Not al Samsung, yeni jenerasyon Lumia yakında geliyor”

Weber’in “Note” terimini kullanmış olması yakında tanıtılacak Galaxy Note’u hedef aldığını gösteriyor. Tabii stratejik anlamda bakıldığında hedef olarak iPhone yerine Android’i seçmesi dikkat çekici. Belki de Nokia büyük ekranıyla kullanıcıları cezbeden Galaxy Note’a Lumia serisinden bir rakip hazırlıyor olabilir.

Elbette Nokia’nın lansmanı Windows Phone 8′in gelişi açısından da önemli. Bakalım yeni Lumia, diğer rakipleri karşısında sağlam durabilecek mi?

(Scroll)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
:tşk:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Nokıa bu diğerleri onun için birer soytarı hacı :oke:

futbol123

futbol123

Üye
O biraz zor nokiacım :) Eylül ayında tanıtıcakmış birde iphone 5 çıkınca kimse yüzüne bile bakmıyacak :)

• Beğen
Tepkiler: Del Rey
Del Rey

Del Rey

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5136620]O biraz zor nokiacım :) Eylül ayında tanıtıcakmış birde iphone 5 çıkınca kimse yüzüne bile bakmıyacak :)[/QUOTE]

Ben de öyle düşünüyorum.

Not al Samsung, yeni jenerasyon Lumia'larımız sizinki kadar iyi olamazsa adımız tarihe karışacak.

MaxipmaN

Üye
nokia pertlerde

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Tehlike ";5136620][COLOR="DarkRed' Alıntı:
O biraz zor nokiacım :) Eylül ayında tanıtıcakmış birde iphone 5 çıkınca kimse yüzüne bile bakmıyacak :)

önyargıya bak.quad core,1gb ram ile gelirse birde üstüne stabillik eklenirse o zaman görürum.ki zaten Wp en stabil sistem:oke:
[/COLOR]

Del Rey

Del Rey

Üye
Tehlike ";5136639][COLOR=DarkRed][SIZE=3] Ozamana kadar 4.1 Jelly bean güncellemeleride gelir note' Alıntı:
- - - Eklendi - - -[/COLOR]

önyargıya bak.quad core,1gb ram ile gelirse birde üstüne stabillik eklenirse o zaman görürum.ki zaten Wp en stabil sistem:oke:

Gelecek Nokia'ların en fazla iki çekirdekle geleceğini biliyoruz.

Samsung Galaxy S3'ün 2 GB RAM'i ve 4 GHz işlemcisi olduğunu hatırlatırım.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Herşeyden önce Nokia bu eylülde bir de Windows 8 tabletle gelecek. Bu da Note demesinin sebebi. Ama o kadar kolay değil bu iş. Galaxy Note 10.1 mucizevi bir cihaz.

her an herşey olabilir

4ghz demişsin 1.4 olck :D

• Beğen
Tepkiler: Del Rey
futbol123

futbol123

Üye

Şuan en stabillik İphone da var.4.1 jelly bean ilede geldi :) Ozamana kadar iphone 5 in özelliklerini düşünebiliyormusun :) Nokiadan zaten herkes illallah etmiş görücez neler olucak..

MasteLaa

MasteLaa

Üye
wp8 iyi olur ve de ekran da büyük olursa şahsım adına süper olur :D :tşk:

futbol123

futbol123

Üye
Herşeyden önce Nokia bu eylülde bir de Windows 8 tabletle gelecek. Bu da Note demesinin sebebi. Ama o kadar kolay değil bu iş. Galaxy Note 10.1 mucizevi bir cihaz.

- - - Eklendi - - -

Çok rakibi var örn: Nexus 7 4.1 jelly bean nvidia tegra3 böyle bir rakibi yenmesi oldukça zor.İpad minilerde belki çıkabilir :) Bu arada s3 4çekirdek olucak ve 1gb ram

Del Rey

Del Rey

Üye
her an herşey olabilir

Kesinlikle :)

- - - Eklendi - - -

[QUOTE=" Tehlike ";5136683]

Çok rakibi var örn: Nexus 7 4.1 jelly bean nvidia tegra3 böyle bir rakibi yenmesi oldukça zor.İpad minilerde belki çıkabilir :)
[/QUOTE]

iPad Mini çıkar mı kimse emin değil ancak Nexus 7 gerçekten güzel bir cihaz.

futbol123

futbol123

Üye
Kesinlikle :)

- - - Eklendi - - -

iPad Mini çıkar mı kimse emin değil ancak Nexus 7 gerçekten güzel bir cihaz.
Fiyatıda süper 199dolardı bedava o cihaza tabi burda 700 den aşağı olmuyacağı kesin :)

Del Rey

Del Rey

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5136693]
Fiyatıda süper 199dolardı bedava o cihaza tabi burda 700 den aşağı olmuyacağı kesin :)
[/QUOTE]

Nokia yurtdışında aynı fiyata çıkarsa bile burada 1.500 TL'ye satılır zaten.

(bkz. Nokia Türkiye ve berbat fiyatlandırma politikaları)

futbol123

futbol123

Üye
Nokia yurtdışında aynı fiyata çıkarsa bile burada 1.500 TL'ye satılır zaten.

(bkz. Nokia Türkiye ve berbat fiyatlandırma politikaları)
Bütün firmalar için geçerli bu bunun nedeni ötv kdv vergi para koparsınlar diye çeşitli çeşitli şeyler çıkarıyorlar.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

- - - Eklendi - - -

bilgini tazele derim s3te 1gb ram var:good:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5136620]O biraz zor nokiacım :) Eylül ayında tanıtıcakmış birde iphone 5 çıkınca kimse yüzüne bile bakmıyacak :)[/QUOTE]

Bakar bakar sen merak etme...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt