Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

exelancy

Üye
sadik vwm yi yükledim ama recorvery modda açılmıyor tel ses açma home ve power tuşlarına basıyorum direk normal açılıyo neden olabilir?
abi powera ses acma ve menü tusuna aynı anda bas samsung yazısı gelince parmagını sadece power tusundan kaldır digerleri basılı kalsın

loley00

Üye
yükledim romu son bi sorum olcak :D ben numaralarımı sim hafızasına almıstım ama görunmuyo nasıl ayarlayabilirim

murat_dadas

Üye
slm arkadaşlar ben root attım ama başlatılamıyor
acil cvp verirseniz sevinirim.

Fiko_Reis

Fiko_Reis

Üye
Zaten normal şartlar altında dosya alışverişi yapılabiliyor.USB yığın depolama özelliğinde hiçbir sorun yok.
ben kendi telefonumdan yapamamıştım da bu yöntemle yapabildim o yüzden dedim. tamamdır ;)

loley00

Üye
Bu rom sdece bendemi kasiyo tel cok kasiliyo ev ekrani surekli gidip geliyo

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
abi ama odin için dowloader mod gerek degilmi

özür dilerim benim hatam öncesinde herahngi bir cm9 harici rom yüklerseniz download mod çalışır hale gelicektir.Bu şekilde kurabilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

yükledim romu son bi sorum olcak :D ben numaralarımı sim hafızasına almıstım ama görunmuyo nasıl ayarlayabilirim

Rehberde seçeneklerden içe/dışa aktar var onu seçip gelen ekrandan sim karttan içe aktar ı seçerseniz rehberiniz telefonunuza kopyalanacaktır.

- - - Eklendi - - -

Bu rom sdece bendemi kasiyo tel cok kasiliyo ev ekrani surekli gidip geliyo

Rom yüklenirken bir hata oluşmuş olabilir.Yada yüklediğin bir hareketli duvar kağıdı tema veya farklı birşeyler buna yol açıyor olabiliyor.Tema, canlı duvar kağıdı gibi şeyler yüklemediysen telefonu yeniden başlatmayı dene.Yeniden başlatma işe yaramazsa romu tekrar yüklemeyi dene şimdiye kadar böyle bir durumla karşılaşmadım ve ne xda da nede burada bir hata bildirimine rastlamadım.

ikosaedr24

Üye
tesekkurler hocam her zamanki gibi

loley00

Üye
Tmm teli yeniden baslattim duzeldi simdilik bi sorun sadece biraz fazla isiniyo buda normal herhalde saol

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Tmm teli yeniden baslattim duzeldi simdilik bi sorun sadece biraz fazla isiniyo buda normal herhalde saol

Isınması yaz aylarında olduğumuzuda düşünürsek normaldir.Ama yinede Ayarlar/Performans/İşlemci içinden en yüksek frekans değerini 1401MHz den 1024MHz ye alırsanız işlemci kullanımı azalacağından hem ısınma sorunu biraz olsun gidebilir, hemde şarjınız daha uzun süre dayancaktır.İşlemci hızını düşürmenin telefonu kastıracğını düşünmeyin 1024MHz yani 1ghz işlemci hızında kasma olmadan rahatça çalışıyor.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sizlerde de ayni sorun varmi aslinda onemli degil ama sanki telefonun konusma sesi biraz azaldi gibi

Sent from my GT-I8150 using Tapatalk 2 Beta-6

ikosaedr24

Üye
yani hocam bu alpha surumu oldugundan donanima her hangi bi shey yapa bilirmi yani yapmishsa olan oldu haa hocam desen eger oyleyse kamera eski haline donmeyecek bundan sonra

hakan572123

Üye
teşekkür ederim oldu harika

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar indirdiğim cyanogenmod 9 müzikleri görmüyor ne yapmam lazım

loley00

Üye
Teli kapatip actiktan bir sure sonra eski haline donuyo 1 saat kadar hersey stabilken 1 saat sonra hic bisey calismiyo ev ekrani gidip gidip geliyo eve gidince yeniden yuklicem ins duzelir cunku icsye bayildim:)

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim oldu harika

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar indirdiğim cyanogenmod 9 müzikleri görmüyor ne yapmam lazım

sdcard yada hafıza kartınızda music klasörü içine atın müziklerinizi apollo görecektir.

- - - Eklendi - - -

yani hocam bu alpha surumu oldugundan donanima her hangi bi shey yapa bilirmi yani yapmishsa olan oldu haa hocam desen eger oyleyse kamera eski haline donmeyecek bundan sonra

Bu yazılım şu an alpha diye tasvir ediliyor ancak tek çalışmayan yanı usb tethering.Kamera konusuna gelirsek bu yazılım telefona donanımsal olarak bir zarar vermez.Sistemi tamamen silip stock roma geri dönerseniz sorunlarınız çözülür.Kamera konusunda çalışmalar devam edicek ve sonraki sürümlerde istenilen netlik sağlanacaktır.

batak1985

batak1985

Üye
arkadşım ellerin dert görmesin herşey çok güzel fakat şarj dayanmıyor bunun sebebi nedir sence ?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Teli kapatip actiktan bir sure sonra eski haline donuyo 1 saat kadar hersey stabilken 1 saat sonra hic bisey calismiyo ev ekrani gidip gidip geliyo eve gidince yeniden yuklicem ins duzelir cunku icsye bayildim:)

Şimdiye kadar hiç karşılaşmadığım bir sorun olduğu için kesin bir çözüm söyleyemem ancak wipe işlemlerini yapmadıysanız yada romu indirme esnasında bir sorun olmuşsa buna sebeb olabilir.Romu yeniden indirip yüklemeyi deneyin.

- - - Eklendi - - -

Ev ekranının gidip gelmesi ekranda bir titreme yani görünütüde çok hızlı gidip gelmeler şeklinde oluyorsa Ayarlar/Performans/Yüzey Titrekliğini düzelt seçeneğini işaretleyin ve yeniden başlatın.İşe yarayabilir.

loley00

Üye
Yok o sekilde deil widgetler kayboluyo kpmle 3 4 sn. Geliyo wipe isleminide yaptim romu suan bastan indiriyorum tekrar denicem senide yoruyorum k.b

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Yok o sekilde deil widgetler kayboluyo kpmle 3 4 sn. Geliyo wipe isleminide yaptim romu suan bastan indiriyorum tekrar denicem senide yoruyorum k.b

Önemli değil, sorunun ne olduğunu anladım sanırım.Bunun sebebi launcher'ın bir sebebten dolayı kapatılması.Taskiller tarzı bir program yüklediyseniz buna sebeb olabilir.Veya geri tuşu ile uygulama sonlandırmayı açtıysanız kullanım esnasında elinizin geri tuşu üstünde basılı kalması buna sebeb olabilir.Elinizin geri tuşu üzerinde farkında olmadan basılı kalma ihtimalini geçersek taskiller olabilir.Eğer taskiller veya benzeri bir program yüklediyseniz kaldırın.Eğer kullanmıyorsanız romun hatalı yüklenmiş olması ihtimaline karşı romu yeniden yüklemeyi deneyin.

loley00

Üye
Ben en iyisi bastan yukliyim romu cunku sadece ev ekrani deil hersey bole mesela arada browser kendi kendine kapanio uygulama menusunu acmiyo kitlenio bu arada ben titianium un sadece sd dosyalarini yedekledigini duydum apkleri yedeklemiomu yani romu bastan yukledikden sonra backup yapsam apk olarak yuklenmesmi biraz alakasiz oldu sanirim ama cvplarsan sevinirim

samoçam

Üye
yükleyeli 1 hafta oldu bugün ilk defa apollo müzik çalar müzikleri görmemeye başladi nedeni nedir acaba ve nasil düzelteblirim

Üst Alt