sadikbircan
Üye
Kusura bakma biraz sert oldu.Ben ozur dilerim.Ama ayni sorular surekli tekrarlanmassa daha mutlu olurumtamam özür dilerim

Kusura bakma biraz sert oldu.Ben ozur dilerim.Ama ayni sorular surekli tekrarlanmassa daha mutlu olurumtamam özür dilerim

Kizmassan odin link isteyebilirmiyim![]()
samoçam' Alıntı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu rom cm9 android 4.0.4 le aynımı bi bakarmısın kardeş yüklesem bi sorun çıkarmı
Yaa arkadaslar benim telefonum galaxy w ve android 2.3.6 yuklu ama ben advance menusunu bulamiyorum
- - - Eklendi - - -
birde indirdigim cyanogenmod 9 dosyasini recovery modda gormuyor
Arkadaşlar rom çok güzel ii hoşta rom yüklemeden önce rehberimi kies ile bilgisayara yedekledim. Şimdi romda kies olmadığı için geri alamıyorum. Usb ile attim fakat o şekildede olmadı. Yardım lütfen..
daha romu yuklemedim recorveryi yuklemek icin acmistim dowloand modu odin gormedi pc basina gecince denicem yonetici olrak calistirmayi
- - - Eklendi - - -
sadik sen daha önce bu islemler icin root gerekli deil demistin ama ben baska bir kac konuya baktigimda cwm ve rom icin root gerekiyomus diye okudum simdi benim bunlari yapmam icin root atmam gerekiyomu gerekmiyomu?
USB sorunu çözülmüş:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O habere inanma kesinlikle bu olay usb tethering i çözmez.USB tethering kernel ve rom üzerindeki bazı dosyalarla alakalı birşey.Eğer senin kastettiğin usb ile mediaları senkronize etmek yani kies ile cihazındaki müzik resim vs. yi senkronize etmekse bu kesinlikle usb tethering değil.Eğer usb tethering in çözüldüğünü iddia ediyorsanız cm9 romu ile download modunu kullanmayı deneyin.Download modunun açılmaması usb tethering in bir etkisidir.Media senkronizasyonu ise sadece cm9 kaynağında kies için gerekli dosya yada uygulamaların yer almamasından kaynaklıdır.
Usb tethering'i çözdüm derken artık dosya alışverişini rahatça yapabiliyorum demiş heralde, ki onu kullanıyorum şuan çalışıyor yani dosya alışverişini yapabiliyorum.
abi emeklerine saglık ben kısa bi süreligine orjinal roma dönmem gerek acilen nasıl yaparım cwm kurmuştum ama sanırım yedek almamıştım bilmiyodum nasıl oldugunu :S