S2 Alıcam Yardım Edebilirmisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
S2 Alıcam Yardım Edebilirmisiniz?
S2 almayı düşünüyorum telefonu beğendim ancak fiyatı biraz yüksek şu anda en düşük vatan computerda 1.399 TL ailem internetten almama izin vermiyor bütçem 900-1000 TL sizce pazarlıklamı 1000 TL alabilirmiyim yoksa biraz daha bekleyip fiyatının düşmesinimi bekliyeyim veya sizin bilidiğiinz 1000 TL satan bir mağaza varsa yardımcı olabilirmisiniz?

aleranol

aleranol

Üye
1000tlye 2.el alabilirsin. Ama ben 2.eli önermem. 1400tlye vatandaysa mediamarkta veya bimekse de bak daha ucuz olabilir. Ama en ucuzu oysa bence onu al.

foreverthe

foreverthe

Üye
Hepsiburada'ya bak kardeşim 1.299,90 TL fiyatı :)

KayraBey

KayraBey

Üye

LifeAfterDeath

LifeAfterDeath

Üye
bakıp güvenilir bir siteden al :oke: (Android Telefonları 'nı tavsiye ediyorlar.)

R.A.M

R.A.M

Üye
burada 1100 işte site güvenlidir.

YawShack

YawShack

Üye
Dostum 2.el alma :no:

Electro World
Media Markt
Bimeks

Yazdıklarım mağazalara bak en uygununu al :oke:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
2. el temiz bulursan al ;) Olmazsa Xperia arc veya arc s'in fiyatı düştü diye biliyorum ;) Onlarada bakabilirsin :good:

abandonware

abandonware

Üye
2. el almayacaksan; xperia solalara filan bak; evo 3d yede bakabilirsin. son olarak 2. el pek fazla önermem açıkcası.

cardanadam

cardanadam

Üye
1. arkadaş s2 alacam demiş
2. internetden almiyacam demiş
siz hala internet adresi ve başka model öneriyorsunuz. arkadaşım o paraya ancak ikinci elini bulursun sıfırının o fiyata düşeceğini sanmıyorum ben ikinci el aldım n8+500 :tl: verdim telefondan memnunum ama sana şunu söyleyeyim androidli bir cihaz daha önce kullanmadiysan şarj problemine hazır ol derim :oke:

MrExpert

MrExpert

Üye
Belki normal telefonculardan pazarlıkla 1100- 1200 tl ye bulabilirsin...

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Hepsiburada'ya bak kardeşim 1.299,90 TL fiyatı :)

Android telefonlarından S3 aldı abim sorun yok! Hepsiburadada kaliteli kapıda ödeme seçenekleride var.Nakit alcaksan kargo gelince bekletirsin adamı yırtarsın kutuyu bakarsın telefona sorun varsa tutanak tutturup 5 kuruş vermeden geri yollayabilirsin!

Not:İnternetteki videolara bak kutu içeriğine ve kutunun dışına!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt