[ENGİN];5106362' Alıntı:
ayarlar+telefon+telefon yönetimi+orjinal fabrika ayarları+geri yükle yap
[ENGİN];5107950' Alıntı:flash atabiliyorsan at yapamazsan servise götür bence
flash atma forumda yazıyor mu tlfden giriyorum link atarsan sevinirim teşekkür ederim
hdseyir vardi ama kapandi oda simdilik fullfilm.mobi var aama indirme sitesi izleme sitesi varsa duzgun soylermiskinz arkadaslar.hocam ben de c6-01 var wlan ile dizi izlemek istiyorum siteye giriyor fakat video açılmıyor youtube den rahatlıkla izliyorum ama başka siteden izleyemiyorum yardımlarınız için tşk...
merhabalar;
ben yaklaşık 2 aydır c6-01 kullanmaktayım. bugün video çekmeye kalktım .kalkmaz olaydım.videoyu güzel çekmesine çekiyor. fakat izlemeye gelince ''sistem hatası'' ya da video izlenirken görüntü donuyor ses geliyor, bazen ikiside gidiyor.sonra arkadaşın hafıza kartını taktım öyle video çektim hiçbir sıkıntı olmadı.(1aylık 32gb hkartı kulanıyorum hiçbir sıkıntı olmamıştı) sıkıntı nerde acaba bi yardım lütfen!!!!!!!!!!!
kardeşim o sorunu ilk bende yaşadım ama kullandığın hafıza kartının boyutuyla alakalı orijinalinde 2 GB hafıza kartı var ve çabuk doluyo ben 8 GB aldım sorun ortadan kalktı
- - - Eklendi - - -
slm arkadaşlar ben 1 yıldan fazladır c6-01 kullanıyorum ve çok memnunum bu güne kadar hoşuma giden temaları indirdim ama çok fazla gereksiz tema oldu temaları silmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz şimdiden teşekkürler
[ENGİN];5130031' Alıntı:
ayarlar+yüklemeler+yüklü uygulamalardan silmek istediğin temaları seç

tşkler oraya bakmıştım ama bütün yüklü temalar yok orada bilgisyardan indirdiklerim var oviden yüklediklerimi bulamıyorum![]()
tşkler oraya bakmıştım ama bütün yüklü temalar yok orada bilgisyardan indirdiklerim var oviden yüklediklerimi bulamıyorum![]()
Telefon agır çalışıyor diye format attım ama bu sefer de açılınca 10sn sonra tekrar kapanıyor sonra açılıyor (kendini yeniden başlatıyor) böyle bi sorun yaşayan varsa yardın edebilir mi.
Telefonum hackli.