ANIL
Admin
bunu yüklersem garanti gitmez mi ?,anna yamı dönsem acaba
servislik bir durum olursa tekrar orjinal sürüm yükleyip verebilirsin. belle daha performanslı istersen ilk soft format at telefon rahatlar...
bunu yüklersem garanti gitmez mi ?,anna yamı dönsem acaba
c6-01 belle tel hızlandırmak istiyorum ne yapmam lazım?
Herkese selamlar şimdi benim sorunum var Telefon modelim Nokia N8 telefona ben hard fprmat atmıştım ve format sonrası ovi & foto ve video düzenleyici gitmişti daha sonrasında ben usb ile telefonu bağladım ve ovi suite den belleyi geri yükledim oldu ovi felan geldi ama dil ingilizce oldu bende araştırdım türkçe dil paketini n8 için buldum phoneix ve navifarm programları kullandm navifarm ile dosyayi indirdim P.files den RM-596 klasörü açtim daha sonrasında işte phoneix ile dili flash lamaya basladm fakat bir hata verdi o hata memory 16g di onu sildm tekrar denedm basladı flash lamaya sonra ekranda error demeye basladı tel reset atmıstı kndini mode nokia yazdı ve ekranda 100 & 90 & 80 diye düstü sonra telefonn yan ısıgı yandı söndü ve olan oldu telefon kapandı acılmadı sadece power tusuna basıyorum titriyo kaliyo okadar hard formatta denedm olmadı nerde yanlış yaptm bilmiyorum ama Esir.exe arkasım sennde basına gelms sen sorunu nasl cözdn banada bilgi verrmsn cnki servise verdm yapamadılar tel 2 el zaten oy zden teknik servis yazılım denems olmamıs simdi sen nasıl yaptın bna bi yardımcı olurmusun rica etsem cevap bekliyorum simdiden teşekkür ederim.
arkadaslar elınde c6-1 marka telefon anakartı modelı olan varmı bılen anakart arızalı denıyor bılenvarsa bıyerden sıparıs vermek ıstıyorum servıs 200 dolar cekıyor telefonun fıyatı 200 dolar bıle degıl
beyler benim c7 var çok donuyodu format attım şimdi mağaza yüklenmiyor int çok donuyor acil yardım
merhaba benim tlf bataryası 1 gün ancak gidiyordu servise yolladım 5 aylık tlf(n8) servis test etmiş bataryayı değiştirme kararı almış 1 hafta sonra cihaz geldi batarya değişim gördüğü yazıyor servis kağıdında ama ne hikmettir batarya gine 1 günü zor aşıyormerhaba 1.5 aydır kullandığım n8'mde şarj problemi yaşıyorum. Telefonumu şarj edip fisten çektiğimde battery monitör adlı uygulama 2 gün 10 Saat aktif kullanım süresi gösteriyor. Fakat telefonumu aldığım ilk zamanlar bu süre daha uzundu. 2 gün 10 Saat göstermesine rağmen her akşam şarj etmek zorunda kalıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
arkadaşım çok yanlış yapmışsın. Sen telefona hard format, diğer bir adıyla üç parmak formatı atmışsın. Böyle telefonlara bunu yapınca açılışta kurulan programlar kurulmuyor. İstersen internetten sis olarak bul yinede kuramıyorsun. Senin tek yapacağın işlem telefona şuan kullandığın yazılımı bir daha kurman. Bunun için forumda anlatımlar mevcut. C7 veya c6-01 farketmez. Flash atma yöntemi diye arat bulursunbeyler benim c7 var çok donuyodu format attım şimdi mağaza yüklenmiyor int çok donuyor acil yardım