Bana verin yetkiyi ben düzeleyim pc deyim :firefox:
abandonware Üye veyseloglu' Alıntı: nettin sanal mevzi bari adminlere dielim yarışmayı Genişletmek için tıkla ... ben minoo ya bu konuyu ilettim; konu iptal edilsin biz kendimiz düzenleyelim; adam müsahit değil galiba..
veyseloglu' Alıntı: nettin sanal mevzi bari adminlere dielim yarışmayı Genişletmek için tıkla ... ben minoo ya bu konuyu ilettim; konu iptal edilsin biz kendimiz düzenleyelim; adam müsahit değil galiba..
Joker. Üye veyseloglu' Alıntı: ben minoo ya bu konuyu ilettim; konu iptal edilsin biz kendimiz düzenleyelim; adam müsahit değil galiba.. Genişletmek için tıkla ... Adam mı ? Kocaman Mert ile nişanlılarmı Pınar ablayı adan yaptın görmesin banın alasını yersin
veyseloglu' Alıntı: ben minoo ya bu konuyu ilettim; konu iptal edilsin biz kendimiz düzenleyelim; adam müsahit değil galiba.. Genişletmek için tıkla ... Adam mı ? Kocaman Mert ile nişanlılarmı Pınar ablayı adan yaptın görmesin banın alasını yersin
Joker. Üye asigsasi' Alıntı: adam derken konuyu açan arkadaşı kastetmiş olabilir Genişletmek için tıkla ... İhşallah
asigsasi' Alıntı: adam derken konuyu açan arkadaşı kastetmiş olabilir Genişletmek için tıkla ... İhşallah
Mobilator Emekli Yönetici Joker.' Alıntı: İhşallah Genişletmek için tıkla ... onu kastetmiş çok açık. ayrıca bilmeyipte adam diyebilir bunun için ban yiyeceğini sanmam.
Joker.' Alıntı: İhşallah Genişletmek için tıkla ... onu kastetmiş çok açık. ayrıca bilmeyipte adam diyebilir bunun için ban yiyeceğini sanmam.
abandonware Üye Joker.' Alıntı: Adam mı ? Kocaman Mert ile nişanlılarmı Pınar ablayı adan yaptın görmesin banın alasını yersin Genişletmek için tıkla ... konuyu açan adamı kastettim ya nerenizden anlıyonuz - - - Eklendi - - - bu arada senin kocaman lafına ban yiyebilirsin
Joker.' Alıntı: Adam mı ? Kocaman Mert ile nişanlılarmı Pınar ablayı adan yaptın görmesin banın alasını yersin Genişletmek için tıkla ... konuyu açan adamı kastettim ya nerenizden anlıyonuz - - - Eklendi - - - bu arada senin kocaman lafına ban yiyebilirsin