• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

iPhone Tasarımı Çalıntı Çıktı! Şok İddia

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
hayatımda gördüğüm ve apple a atılan en saçma iftira bence samsung bu kadar sala. olamaz arkadaşlar bi mantıklı düşünün eğer bu delile bakılırsa ilk dokunmatiği kim çıkardı "akıllı" samsunglularmı yoksa apple mı? başka bi açıdan düşündüğünüzde piyasadaki bütün dokunmatik telefonlar birbirinden çalıntı hepsinin dokunmatiği var hepsinin ekranı var hepsinin "ses açma" tuşu var. haa birde çalıntının babasını samsung galaxy 3 de yaptı fakat bunu hiç habere dökeni görmedim. Arkadaşlar siri gibi bir tenkonoliji harikasını bulan kim? Aplle değilmi peki şu an ki s3 te kullanılan s-voice ne ? tabiki sirinin sağ tuş kopyala yapıştırı bundan başka lafa gerek oldugunu düşünmüyorum

- - - Eklendi - - -

haa unutmuşum"bunlarda benim şahsi düşüncelerim" :)

Bu arada ilk dokunmatik telefon apple ın değil HTC nin... Söylemiş olayım dedim.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
herkes çamur atma peşinde

15097

15097

Üye
Samsung'u her fırsatta Apple ürünlerini kopyaladığı, özgün bir tasarımının olmadığı yönünde eleştiren Apple, iPhone'u tasarlarken bakın hangi cihazdan esinlenmiş.
Samsung ile Apple arasında devam eden bir davada Samsung tarafından delil olarak ortaya koyulan bu resim, sosyal medyaya bomba gibi düştü. Samsung'un davada ortaya koyduğu deliller arasında, Apple'ın iPhone'u tasarlarken özgün davranmadığını kanıtlayacak başka iddialarda var.

Makalenin tamamını okumak için buraya tıklayınız.

iPhone tasarımı çalıntı! Şok iddia
Peki bu telefon üretilmiş mi? Asıl önemli olan bu.Umarım en kısa zamanda kimin haklı kimin haksız olduğu ortaya çıkar.

Corrupt

Corrupt

Üye

Peki bu telefon üretilmiş mi? Asıl önemli olan bu.Umarım en kısa zamanda kimin haklı kimin haksız olduğu ortaya çıkar.

Sadece çamur atmak için ortaya çıkarılmış uydurma bir resim.
Bu telefon zaten yok.

Del Rey

Del Rey

Üye
Çok saçma. Eğer çalıntı olsaydı Samsung'un değil önce Sony'nin dava açması gerekirdi.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
taklitlerinden sakının :islik :islik

_symbiancı_

Üye
bnce sallama

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
gerçekler acıdır :ehe

suPPer MariO

suPPer MariO

Üye
olabilir

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye

bence üretilip üretilmemesinin bir önemi yok. Önemli olan sony'nin bu tasarımı bulması ve apple'nin çalması. Tabi suçlu olan samsung'ta olabilir bunlar sadece ''benim şahsi görüşlerim'':D

vegatablo

vegatablo

Üye
iphone 4 ü ve galaxy ace ı yan yana koyun asıl çlıntı samsungun

ugur1000

ugur1000

Üye
gercek acıdır gercek acıtır :D ne yapalım apple sonynin cazibesini kıskanmış :) şaka bu yana milyonlarca satan bu iphone hiç mi farkedilmedide şimdi farkedildi ? hem o zaman ipod touch tasarımıda sahte? onuda iphone benzeterek yapmışlar e iphone da bu sony e benziyor :) kafam karıiştı apple ın markalardan çektiği nedir böyle bea ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt