Haber Note8'in rakibi, iPhone Stylus olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Note8'in rakibi, iPhone Stylus olacak
Samsung'un Note8 ile yakaladığı başarıyı göz ardı etmek istemeyen Apple firması, iPhone Stylus olarak isimlendireceği bir yeni akıllı telefon modeliyle karşımıza çıkmayı planlıyor.


Akıllı telefon pazarında kar anlamında olmasa da sevkiyat açısından rakiplerinin çok gerisinde kalan ve hatta ikincilik koltuğunu Huawei'ye kaptıran Apple, şimdilerde ise gözüne phablet sektörünü geliştirdi. Öne sürülen iddiaya göre phablet sektörüne olan ilgiyi gözüne kestiren ve son günlerde yaşadığı kötü günleri geride bırakmak isteyen Apple, 2018 yılı içerisinde bir başka akıllı telefon modeliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.


Firmadan sızdırılan bilgiye göre Apple'ın bu yeni iPhone serisi üyesinin iPhone Stylus olarak isimlendirilmesi beklenilirken, firma bu cihazla özellikle Note8 v.b. cihaz tutkunlarının ilgisini üzerine çekmeyi amaçlıyor. iPhone ekranlarında kullanılabilen bir Stylus kalem üzerinde çalışmalarını sürdüren ekip, bu kalemle birlikte gelecek olan bir cihaz üretecek.


Geniş ekranı ve şık tasarımıyla birlikte dikkatleri üzerine çekmesi beklenilen bu modelin çerçevesiz OLED ekran tasarımı üzerinde şekilleneceği düşünülürken, firmanın eski CEO'su Steve Jobs bu konuya hiç sıcak bakmıyordu.


Steve Jobs gerçekleştirdiği bir açıklama da; "İnsanoğlunun zaten 10 tane stylus'u var. Ekstra bir taneye ihtiyaç yok." diyerek, konuyla ilgili tepkisini ortaya koymuştu.


Ancak Galaxy Note8 modelinin yüksek satış rakamlarına ulaşması ve yoğun ilgi görmesi nedeniyle Tim Cook, firmanın gelecek planları hakkında bir değişikliğe gitmeyi hedefledi. Geliştirilen bu stylus kaleminin Galaxy Note serisinde olduğu gibi elektromanyetik rezonans (EMR) sistemiyle çalışmaması, bunun yerine süper kapasitör teknolojisini içermesi bekleniliyor.


Bakalım Apple gerçekten önümüzdeki yılın son çeyreğinde, iPhone Stylus olarak isimlendirdiği yeni akıllısının tanıtımını gerçekleştirecek mi?
Note8'in rakibi, iPhone Stylus olacak
 


ibrother

ibrother

Üye
İos işlevsel bir sistem değildir ki kalem olsun. Elinde patlamasın da note 7 gibi.
 

MaxipmaN

Üye
6300 tl olur :bigstar:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
ibrother

ibrother

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
0MG90

0MG90

Üye
Steve Jobs'un karşı çıktığı her şeyi yaptılar zaten. Kalemli telefonda yaparlar ne olacak.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Cadillac34

Üye
Kalemli telefon İphone'a yakışmıyor. :D Kıskandı galiba. :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Kendi tükürüğünümü yalayacaklar yani şimdi? :ehe 11. Stylus geliyor desenize.
 
  • Beğen
Tepkiler: mustii73 ve Buğra

Benzer Konular



Üst Alt