samsung galaxy S2 black mi ? yoksa iphone 4s mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

laz98

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy S2 black mi ? yoksa iphone 4s mi ?
arkadaşlar ingiltereden telefon alıcam samsung mu olsun iphone mu olsun kafam karışıyor ve orada fiyatlar baya uygun 379€ -429€
civarlarında ve burda nereden baksan samsunglar 1.200 -1.700 lira arasında ve iphonlar daha pahalı bir fikir verirmisiniz şimdiden herkese teşekkürlerimi sunarım okuyan ve yorum yapan herkese teşekkür

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
​bence iphone 4s çünkü çok seri ve stabil ama param olmasına rağmen 4s almadım :)

djhiguramos

djhiguramos

Üye
the new iphone u bekleyebilirsen fiyatı daha da düşer (kişisel fikrimdir olmayadabilir).

codblackops2

codblackops2

Üye
iPhone 4S

-Emre

-Emre

Üye
S2 al bence ekranı küçük 4sin biraz.

15097

15097

Üye
iPhone 4S.

futbol123

futbol123

Üye
İphone 4s i kaçırma derim 100tl de harç parası 1000tl ye gelicek burda zarar etmeden satabilirsiniz.Hatta kaarda edersiniz en az 1250 ye gider.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
s2 :yuru

MasteLaa

MasteLaa

Üye
4s tabii ki de.Düşünmeden al bence 4s'i.

Symbianize

Symbianize

Üye
iPhone 4S fakat simkilitsiz olursa hayrına olur :oke:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
4s ;) ama ıphone 5i bekle istersen :good:

abandonware

abandonware

Üye
yurt dışından gelen s2 kullanılabilinir belki ama iphone sorun çıkaracaktır.

- - - Eklendi - - -

bu arada elin değmişken htc one xl de alabilirsin ;)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
yurt dışından gelen s2 kullanılabilinir belki ama iphone sorun çıkaracaktır.

- - - Eklendi - - -

bu arada elin değmişken htc one xl de alabilirsin ;)

XL niçin öneriyorsun ki ? Tek çekirdekli telefonu ne yapsın bunların çok gerisinde.

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
MrExpert

MrExpert

Üye
Simfree bi 4s alirsan satarkende sorun olmaz en iyi seçim 4s olur...

abandonware

abandonware

Üye

XL niçin öneriyorsun ki ? Tek çekirdekli telefonu ne yapsın bunların çok gerisinde.

meh:
ginez o 4g idi ama güzel telefondur :oke:

- - - Eklendi - - -

Tıpkı HTC One S'de olduğu gibi One XL da çok güçlü çift çekirdekli 1.5GHz işlemci ile geliyor ve bu bizce şu anda piyasadaki en iyi işlemci. İşletim sistemi Android 4, HTC'nin arayüzü Sense 4.0 ile birlikte akıcı bir şekilde çalışıyor. Yüksek hızlı kamera ölçümlerinde hiçbir gecikme izine rastlanmıyor. (...) Kısacası Galaxy S3 ve HTC One S'in şimdiden yenilgiyi kabul etmeleri gerekiyor; ufak bir farkla bile olsa...

- - - Eklendi - - -

ginez ben one x le xl yi karıştırdım galiba :allalla: neyse sen git s3 getir direk. şimdi kafam karıştı.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
meh:

- - - Eklendi - - -

Tıpkı HTC One S'de olduğu gibi One XL da çok güçlü çift çekirdekli 1.5GHz işlemci ile geliyor ve bu bizce şu anda piyasadaki en iyi işlemci. İşletim sistemi Android 4, HTC'nin arayüzü Sense 4.0 ile birlikte akıcı bir şekilde çalışıyor. Yüksek hızlı kamera ölçümlerinde hiçbir gecikme izine rastlanmıyor. (...) Kısacası Galaxy S3 ve HTC One S'in şimdiden yenilgiyi kabul etmeleri gerekiyor; ufak bir farkla bile olsa...
Pardon ben Sensetion XL ile karıştırdım çok özür dilerim bu aralar bir şey var üzerimde ama :utandım: Dediğin XL ama One X den çok çok geride bunu belirteyim.

abandonware

abandonware

Üye
bu arda one xl one s den çok daha performanslı bir çift çekirdek bulunuyor; demiş chip; boş konuşmaz :ehe

Duran.Y

Duran.Y

Üye
SII almak daha iyi bana göre

abandonware

abandonware

Üye

Pardon ben Sensetion XL ile karıştırdım çok özür dilerim bu aralar bir şey var üzerimde ama :utandım: Dediğin XL ama One X den çok çok geride bunu belirteyim.

bu arada sensation xl de de tek çekirdek yokki? yoksa öle mi :s

- - - Eklendi - - -

bu arada bu thaf ve özgün smileyleri nerden buluyon :ehe

futbol123

futbol123

Üye

Aynen ve adreno 205 var napsın o kötü gpu yu?
meh:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ginez ben one x le xl yi karıştırdım galiba :allalla: neyse sen git s3 getir direk. şimdi kafam karıştı.
Çift çekirdek olsa ne olur gpu olmadıktan sonra..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...