720p HD

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maklube

Üye
    Konu Sahibi
720p HD
Telefonuma(C6-01) 720p kalitesinde birkac film attim ama telefon goruntuyu acmadi ve ses geldi. Bu problem neyden kaynakli bilen varsa yazabilir mi,eger yazilimsal birseyse acacak olan yazilimi nerden bulabilirim

23palulu23

23palulu23

Üye
bende de görüntü açtı ses gelmedi :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
video formatı .avi mi :hmmm

backwater

backwater

Üye
telefonun 720p çözünürlügü desteklediğine eminmisin

anadolumm

Üye
bende .avi formatlı filmleri açıyor

FastBreaker

FastBreaker

Üye
wmv nin yüksek çözünürlüğüyse de açmayabilir. ya da avinin başka bi formatıdır çünkü onlar da içinde ayrılıyorlar :)

anadolumm

Üye

bende de açıyor da çözünürlüğü hd değil onların. Bunun çözünürlüğü yüksek olduğundandir.

hmm anladım zaten yüksek çözünürleğe çok da gerek yok bence telefon ekranları küçük olduğu için pek sorun olmuyo :)

Metin MF

Metin MF

Üye
smart movie programı ile açabilirsin

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

maklube

Üye
    Konu Sahibi
avi de vardi mp4 te vardi acmadi hicbirisini

PYTHONs

Üye
1080p olmadığından eminmisin?

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
wmv nin yüksek çözünürlüğüyse de açmayabilir. ya da avinin başka bi formatıdır çünkü onlar da içinde ayrılıyorlar :)

Arkadaşın dediği gibi olabilir katılıyorum kodek farklı olabilir yada çözünürlük 720p yi aşmış olabilir 721 olsa açmıyor :)

najanaja

najanaja

Üye
tamamen codek problemi 720p olmasıyla alakalı deil 1080p bile olsa tel desteklemiyo der ve hiç açmaz herhangi bir videoda görüntü var ses yoksa yada ses var görüntü yoksa bu olaylar codekle alakalıdır pc de bi dönüştürücü ile avi ye bidaha dönüştür ve tekrar dene bakalım bu sefer açacaktır.

tozmetal_1934

tozmetal_1934

Üye
boyutu 4 gb aşmamış olması lazım 1 mb geçse bile açmıyor en fazla 720p 4 gb

rebel_hacker

Üye
wmv ya da flash içerikliyse açmaz onun dışında doğaüstü adlı film 720p ile izledim canavar gibiydi telefoon :)

maklube

Üye
    Konu Sahibi
tamamen codek problemi 720p olmasıyla alakalı deil 1080p bile olsa tel desteklemiyo der ve hiç açmaz herhangi bir videoda görüntü var ses yoksa yada ses var görüntü yoksa bu olaylar codekle alakalıdır pc de bi dönüştürücü ile avi ye bidaha dönüştür ve tekrar dene bakalım bu sefer açacaktır.

mp4leri de acmadi ki denedim olmadi

boyutu 4 gb aşmamış olması lazım 1 mb geçse bile açmıyor en fazla 720p 4 gb
ne 4 gb si 1gb bile degildi 700 mb falandi

najanaja

najanaja

Üye
net teki bi çok mp4 ün codek i farklıdır tel açmayabiliyor tabi online izleme sitelerinden indiriyosan youtube den denedin mi? orada ki mp4 leri sorunsuz açması lazım denediysen ve aynı sorun oluyosa o zaman telde bi sorun war demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...