İnternet üzerinden nası para kazanırım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
İnternet üzerinden nası para kazanırım
Evet lak lak yapcaksanız mesaj yazmayın. Ciddi bişi soruyorum ? ücret ödemeden nası kazanırım ? Reklam izleme gibi bişiler var mış galiba ? İndirme üzerinden para kazanma gibi şeyler hala geçerlimi ?

Evet biliyom çoooooooooooooookk ugraşmak gerekiyor bu tip işlerde. Ama para lazım yapcek bişi yok. Bu konuda biri bana yardımcı olabilir mi ?

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
evdeki eşyaalrın bir kaç fotorafını çekip sahibinden gidigidiyor gibi sitelerde satarsan dolaylı yoldan
internet üzerinden para kazanmış olursun aklıma başka bişey gelmedi

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
malesef satacal pek bişeyim yok

fixana1

fixana1

Üye
Allah sana yardımcı olsun kardeş. Sen Allah'a güven, Sahib olan Allah rızkını senden mahrûm etmez.

Corrupt

Corrupt

Üye
Allah sana yardımcı olsun kardeş. Sen Allah'a güven, Sahib olan Allah rızkını senden mahrûm etmez.

Yattığın yerden de gelmez tabi demi kardeş :D
Anılcım sen git webmasterlik öğren kendi siteni kur biraz büyüt sonra maxicepteki gibi her köşeye reklam sıkıştır çabaların meyve vericektir emin ol.
Ben sitemi yarın öbürgün açıcam inşAllah.

spy ghost

spy ghost

Üye
anıl dostum bak twitter üzerinden para kazanma işleri var reklam yapıyorsun onlara bak veya upload eden taraf olursan up.to gibi sitelerde para kazanabilirsin 100 mb üstü dosyaların indirme olursa sen kazanıyorsun benim şu an 2 euro var o hesapta :ehe

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
PME 4L

PME 4L

Üye
Webmaster sitelerine bak boyle cok konu var vardımcı olur

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

:oke:

- - - Eklendi - - -

Yattığın yerden de gelmez tabi demi kardeş :D
Anılcım sen git webmasterlik öğren kendi siteni kur biraz büyüt sonra maxicepteki gibi her köşeye reklam sıkıştır çabaların meyve vericektir emin ol.
Ben sitemi yarın öbürgün açıcam inşAllah.

zaten okuldan bir arkadaşla yönettgüm bir site var site kurma işlerini geçin yani düzgün para kazanmak içim 1-2 sene sabah akşam ugraşcan tekrardan ugraşmam site işi ile. Yani o iş en son çare

- - - Eklendi - - -

Webmaster sitelerine bak boyle cok konu var vardımcı olur

- - - Eklendi - - -

anıl dostum bak twitter üzerinden para kazanma işleri var reklam yapıyorsun onlara bak veya upload eden taraf olursan up.to gibi sitelerde para kazanabilirsin 100 mb üstü dosyaların indirme olursa sen kazanıyorsun benim şu an 2 euro var o hesapta :ehe

aayrımtılı anlatsana şu işi

Corrupt

Corrupt

Üye

- - - Eklendi - - -

zaten okuldan bir arkadaşla yönettgüm bir site var site kurma işlerini geçin yani düzgün para kazanmak içim 1-2 sene sabah akşam ugraşcan tekrardan ugraşmam site işi ile. Yani o iş en son çare

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

aayrımtılı anlatsana şu işi

Anıl ben bi üzerinden geçeyim, sınırsız internetin varsa upload gelirlerinden para kazanabilirsin.
Sadece ul.to değil birçok film - dizi izleme sitesiyle çalışabilirsin.
Sadece upload yaparak günde 20 gayme bile getirirsin. O derece güzel işler var

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
Metin MF

Metin MF

Üye
film sitesi aç filmleri turbobit'e upload et para kazan

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

Anıl ben bi üzerinden geçeyim, sınırsız internetin varsa upload gelirlerinden para kazanabilirsin.
Sadece ul.to değil birçok film - dizi izleme sitesiyle çalışabilirsin.
Sadece upload yaparak günde 20 gayme bile getirirsin. O derece güzel işler var

ayrıntılı anlatırmısın ? Sınırsız netim var hızı da 8 zaten

- - - Eklendi - - -

film sitesi aç filmleri turbobit'e upload et para kazan

önceki yazdklarımı oku.

ismail

ismail

Üye
Anıl webcam şov yap :d:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Konumun ilk cümlesini okudunuz sanırım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt