Telefon seçme yardım ? 1000 TL - Android - GPS

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye

sana kolay değil ama bana kolay :oke:
Nokia mı kaldı diyorsun hâlâ? Tabi ki kaldı, alt ve orta segmentte rakipsiz :oke:
Sola çift çekirdekli vs vs, en fazla bi siteyi 3 saniye önce açar iki üç oyun daha fazla oynatır.
Nokia'nın MeeGo şu an kimsede yok böyle bir şey. :10numara:

futbol123

futbol123

Üye

Ben belki gelene kadar CM10 u denerim :P:
Bosver yukleme orj. Cikar yuklersin ben yukledim harbiden cok hizlandi.Cepteyim suan.

sana kolay değil ama bana kolay :oke:
Nokia mı kaldı diyorsun hâlâ? Tabi ki kaldı, alt ve orta segmentte rakipsiz :oke:
Sola çift çekirdekli vs vs, en fazla bi siteyi 3 saniye önce açar iki üç oyun daha fazla oynatır.

Kolay mi birsuru sey yapiyorshn biliyorsuun kolay ol.adigini.Alt segmentte bile almam nokia sar degerleri yuksek hep.Oyun per. Olarak acmasina hepsi oyun acar ancak adreno 205 ilerde kasmalara baslar en az adreno220 ve sgx540 olmali benim gorusum oyun icinse

MasteLaa

MasteLaa

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5112690]
Bosver yukleme orj. Cikar yuklersin ben yukledim harbiden cok hizlandi.Cepteyim suan.

Kolay mi birsuru sey yapiyorshn biliyorsuun kolay ol.adigini.Alt segmentte bile almam nokia sar degerleri yuksek hep.Oyun per. Olarak acmasina hepsi oyun acar ancak adreno 205 ilerde kasmalara baslar en az adreno220 ve sgx540 olmali benim gorusum oyun icinse
[/QUOTE]
Adreno 205 ile neredeyse aynı PowerVR540 :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Tehlike ";5112690][COLOR="DarkRed' Alıntı:

bak kardeşim, sana kolay değil ama bana kolay. Nesini uzatıyorsun?!
O fiyattaki telefondan fazla oyun performansı beklememek lazım. Yani MC3'ü bir SIII ile S aynı performsta oynatmaz, gayet de doğal.
[/COLOR]

futbol123

futbol123

Üye

bak kardeşim, sana kolay değil ama bana kolay. Nesini uzatıyorsun?!
O fiyattaki telefondan fazla oyun performansı beklememek lazım. Yani MC3'ü bir SIII ile S aynı performsta oynatmaz, gayet de doğal.
Cok kolay cocuk oyuncagi yani kardesim! S alinmaz artik.

perfect59

perfect59

Üye
Kesinlikle xperia sola

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Tehlike ";5112718][COLOR="DarkRed' Alıntı:

Hayir ayni degil.adreno 220 ile olur anca.
Yok canim o kadar degil mali400 de bari kardesim yapma gozunu seveyim bunlari kodlayan karsilastiriyor tabii adreno 205 den iyi gibi ama 220 ile bir degil[/COLOR]

futbol123

futbol123

Üye

Yok canim o kadar degil mali400 de bari kardesim yapma gozunu seveyim bunlari kodlayan karsilastiriyor tabii adreno 205 den iyi gibi ama 220 ile bir degil

Kardesim sana ornek veriyim bizzat arastirdim bunu lg p920 3d vs htc evo karsilastirmalarinda lg yenmisti 512 mb ram olmasina ragmen dusun bide lg 1ghz htc 1.2 link atarim yarin ceptyim baska bir ornek olarak nexus vs htc sensation 220 var kazanan yine nexus 540 i dusuge almayin adamlar 3d performansina bakmislarsuan sadece xperia s teki 220 cok az guclu oda 1.5 ghz oldugundan

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bilgilerin icin cok tesekkurler kuzum :) bu arada 1.5 ghz gpu nasil oluyor orayi anlamadim :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Tehlike ";5112744][COLOR="DarkRed' Alıntı:

Cok kolay cocuk oyuncagi yani kardesim! S alinmaz artik.

:ah sana zor bana kolay niye inanmak istermiyorsun? Sen yapamıyorsun diye kimse yapamaz mı :ah
S de alınır.
[/COLOR]

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5113970]
Çok basit devam et ozaman.S de alınmaz bu devirde bulamassın zaten

Root yapmak kolay diyorda arkadaş onu diyoruz :D
[/QUOTE]
Root mu Rom mu :D Şimdi ben de yapmayı düşünüyorum Root :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5114049]
root :D bende yapıcamda kıyamıyorum :D daha yepyeni telefon hızlı zaten gerek duymuyorum :D
[/QUOTE]
İnşallah olur yahu kernel'i attım da Zip. 'i flashlamaya korkuyorum olur mu diye :D Bir deneyeceğim ama :D

futbol123

futbol123

Üye

İnşallah olur yahu kernel'i attım da Zip. 'i flashlamaya korkuyorum olur mu diye :D Bir deneyeceğim ama :D
Sen bilirsin bence yapma :D ya bişey sorucam sana ben bunu amerikadan akrabaya aldırdım ama tr şarj girişleri farklı orj. sarj mı alıyım yoksa çevirici mi?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5114072]
Sen bilirsin bence yapma :D ya bişey sorucam sana ben bunu amerikadan akrabaya aldırdım ama tr şarj girişleri farklı orj. sarj mı alıyım yoksa çevirici mi?
[/QUOTE]
Fark etmez önemli olan elektriği alması zaten bunu kulaklık gibi düşün ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt