Telefon seçme yardım ? 1000 TL - Android - GPS

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Slash4

Üye
    Konu Sahibi
Telefon seçme yardım ? 1000 TL - Android - GPS
Merhaba arkadaşlar telefonum monteyi değiştirmek istiyorum, Aradığım özellikler:
-En yüksek 1000 Tl
-Android
-GPS
-Facebook , Dizimag gibi sitelerden videoları izleyebileceğim (Monte'den çok çektim bu yüzden :D)
-Kaliteli

Galaxy Ace veya Xperia düşünüyorum sizin de yorumlarınızı bekliyorum :)

master1045

Üye
panpa sen git 99 lıra ek ver htc evo 3d al veya galaxy s1 senin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar

codblackops2

codblackops2

Üye
Motorola Atrix olabilir
Veya 2.el temiz galaxy s2 bulursun o fiyata garantili felan

futbol123

futbol123

Üye
galaxy ace berbat bir telefon.En iyi f/p telefonları xperia sola ,atrix(bulabilirsen) galaxy s advance.Benim tavsiyem biraz daha para ekle galaxy s2 al 220tl ekleyip
Yada xperia p al 175tl ekleyip

15097

15097

Üye
Galaxy S olabilir :oke:

cengizba

cengizba

Üye
benim de aklında xperia arc s var şu anda gold un internete özel 900 lira diye hatırlıyorum ama kararsızım wp8 i beklemeli miyim sizce ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kesinlikle Galaxy S

Tehlike ";5110663][COLOR="DarkRed' Alıntı:

ıcs bile gelmedi hala cihaza s2 varken alınmaz artık

:kotu: ben CM9 ile ICS kullandım. Gayet de güzel sorunsuz çalıştı.
[/COLOR]

futbol123

futbol123

Üye
benim de aklında xperia arc s var şu anda gold un internete özel 900 lira diye hatırlıyorum ama kararsızım wp8 i beklemeli miyim sizce ?
win8 i bekleme bile.Arc s güzel telefon.Kamera,şıklık olarak.Ancak gpu zayıf kalıyor.Xperia sola öneririm oyun içinse

- - - Eklendi - - -

kesinlikle Galaxy S

:kotu: ben CM9 ile ICS kullandım. Gayet de güzel sorunsuz çalıştı.
Galaxy s3 varken s almak çok mantıksız olur ayrıca orjinal olarak çıkmadı.Ona bakarsan bende ilk nexus a jelly bean kurmuşlardı.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Tehlike ";5110640][COLOR="DarkRed' Alıntı:
galaxy ace berbat bir telefon.En iyi f/p telefonları xperia sola ,atrix(bulabilirsen) galaxy s advance.Benim tavsiyem biraz daha para ekle galaxy s2 al 220tl ekleyip
Yada xperia p al 175tl ekleyip

Galaxy S Advance olmaz. Kullanıcısı fazla olmadığı için ROM sorunu var.

- - - Eklendi - - -

Tehlike ";5110673][COLOR="DarkRed' Alıntı:

win8 i bekleme bile.Arc s güzel telefon.Kamera,şıklık olarak.Ancak gpu zayıf kalıyor.Xperia sola öneririm oyun içinse

- - - Eklendi - - -

Galaxy s3 varken s almak çok mantıksız olur ayrıca orjinal olarak çıkmadı.Ona bakarsan bende ilk nexus a jelly bean kurmuşlardı.
[/COLOR]

1000 liraya Galaxy SIII yok. Resmi olmasa bile sorunsuz çalışıyor önemli olan bu. Ayrıca ilk önce hangi cihaza geldiği önemli değil.
[/COLOR]

futbol123

futbol123

Üye

Galaxy S Advance olmaz. Kullanıcısı fazla olmadığı için ROM sorunu var.

- - - Eklendi - - -

1000 liraya Galaxy SIII yok. Resmi olmasa bile sorunsuz çalışıyor önemli olan bu. Ayrıca ilk önce hangi cihaza geldiği önemli değil.
Rom lar çıkacaktır.Telefon daha yeni.Ayrıca herkes rom vs.. kullanmıyor.Stock rom kullanıyor.1000tl ye se3 mü var dedim? s3 ve s2 varken s alınmaz kardeşim.

15097

15097

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5110663]
ıcs bile gelmedi hala cihaza s2 varken alınmaz artık
[/QUOTE]
ics gelmedi mi :oha: :ah

15097

15097

Üye
Evet konu hort çıktı :ah

codblackops2

codblackops2

Üye
galaxy s ics almadı almyacak beyler :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Tehlike ";5110841][COLOR="DarkRed' Alıntı:

Rom lar çıkacaktır.Telefon daha yeni.Ayrıca herkes rom vs.. kullanmıyor.Stock rom kullanıyor.1000tl ye se3 mü var dedim? s3 ve s2 varken s alınmaz kardeşim.

Romlar çıkacaktır ama adam gibi çıkacak olanların sayısı çok az olacak. Ayrıca madem ROM işine falan girmeyeceksin Android neden alıyorsun? Git N9 al 701 al ..
SIII varken S alınmaz diyorsun, aynı segmentte bile değiller nasıl kıyaslama yapabiliyorsun?
Tabi ki alınmaz ama elinde 1000 lira varsa bunu söylemen abes kaçar.
[/COLOR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt