Elinizde iPhone Varsa Hemen Satın!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Çok güldüm :kop2:

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
İphone 3s akiorm ben :D

Epple

Epple

Üye
İnşallah iPhone 5 beklentileri karşılamaz ve firmaya duyulan güven azalır. Adamlar bunu kendi istedi arkadaş ballandıra ballandıra müşteriyle oyun oynanmaz ki ya, dünyanın satışını yaptılar hayla çıkmadı telefon.

Ne yapsin adamlar alti ay gecmeden yeni nesil cihaz mi cikarsin. Apple bi urunun yeni neslini genelde 1 yil sonra cikariyor. Hemde Apple'in satislari sonbaharda bariz bi sekilde artiyor. Adamlar bunu hesaba katarak cikarmiyor telefonu. Diger turlu daha onceki tanitilan telefon adam gibi satmadan yeni cihaz cikartirsa, onceki cihazin bi anlami kalmaz. Yani Apple bisey biliyor ki hayla (?) cikarmiyor yeni iPhone'u

15097

15097

Üye
Ne yapsin adamlar alti ay gecmeden yeni nesil cihaz mi cikarsin. Apple bi urunun yeni neslini genelde 1 yil sonra cikariyor. Hemde Apple'in satislari sonbaharda bariz bi sekilde artiyor. Adamlar bunu hesaba katarak cikarmiyor telefonu. Diger turlu daha onceki tanitilan telefon adam gibi satmadan yeni cihaz cikartirsa, onceki cihazin bi anlami kalmaz. Yani Apple bisey biliyor ki hayla (?) cikarmiyor yeni iPhone'u
:kıskıs: :good:

TheSoftware

TheSoftware

Üye
O siparişler ancak yurtdışında olur burada Apple mağaza bile yok :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
O zaman gelsin ucuz 4s ler :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ben adamların satış politikasına hastayım güncelleme diyorlar veriyorlar çıkış tarihlerini saklıyorlar söylemiyorlarda bakın nokiaya bir güncelleme verecek kanser ediyor insanı 808 çıkardı çok çabuk duyurdu n8 satışlarını düşürdü apple'a helal olsun adamlar işini iyi yapıyor.

Tanıdığım aldı sattı belkide bu yüzden, s3 aldı daha yeniydi 1 aylık 4s'i 1200'e verdi.

Epple

Epple

Üye
Gelcek Apple store insallah biraz daha bekleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt