Nokia C6-01 Fun Club

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PYTHONs

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 Fun Club
Evet ben gibi C6-01 cileri görelim bi. :)

tempestshine

tempestshine

Üye
Ben :)

PYTHONs

Üye
    Konu Sahibi
Zaten benim c6-01 im doğum günümde babam aldı. İphone 153Sbile çıksa manevi bir değeri var iyice ölüp gitmediğinde ben bunu kullanırım c6-01 imi :).

MaxipmaN

Üye
yeri yanlış değil mi?

PYTHONs

Üye
    Konu Sahibi
haaa evet yeri yanlış brolar bu bölümde çok konu açtığmda şaşırmışım özür :(

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Yeri Yanlış olsada Bence c6-01 ciyim Telefonumdan Memnunum

ByBoNo

ByBoNo

Üye
bende

55lim

Üye
bende bende

larten123

larten123

Üye
Ben de şu an memnunum değiştirmeyi düşünüyordum artık düşünmüyorum:)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
C6–01imi değiştirmem için daha iyi birşey almam gerek bunun üstünede alırsam s3'ten başka telefon almam onu almamda zor görünüyor yani c6–01'im ölene kadar beraberiz:)

bytllh

bytllh

Üye
bende varım:)

tempestshine

tempestshine

Üye
ilk aldığımda çok sevinmiştim.daha sonra oyunlar,uygulamalar özellikle widgetlar yetmez oldu.joshlog modu yapınca telefonumu bir sevmeye başladım ki sormayın :D ekranlar çokoşuma gidiyor :D

Violonist

Üye
valla ben telefonu nette araştırdım tasarımı çok hoşuma gitti. E symbian işletim sistemini zaten 6600 dan tanıyordum. Fiyat desen zaten on numara. O kadar çok uygulama oyun hastası da değilim. Yani telefon tam benlik. 60-70 sene kullanmayı düşünüyorum. :ehe

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
televizyon izletiyor müzik dinletiyor isteğin gibi modlayabiliyorsun daha ne olsun :) webcam bile oluyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ilk aldığımda çok sevinmiştim.daha sonra oyunlar,uygulamalar özellikle widgetlar yetmez oldu.joshlog modu yapınca telefonumu bir sevmeye başladım ki sormayın :D ekranlar çokoşuma gidiyor :D

evet bu aralar avkon merakın çok belli oluyor zaten :D

bende telefonu ilk aldığımda çok sevmiştim sonuçta aldığım en güzel symbiandı diğerlerine göre az kasıyordu hatta 0 kasmaydı ama tabi o zamanlar pr1.2 vardı widgetler falan kısıtlıydı pekte anlamadığım için telefon boştu şimdi yok yok 12 gb dolu o da temizlenmiş hali :D tabi artık yetmemeye başladı ama yinede seviyorum :)

PYTHONs

Üye
    Konu Sahibi
valla ben telefonu nette araştırdım tasarımı çok hoşuma gitti. E symbian işletim sistemini zaten 6600 dan tanıyordum. Fiyat desen zaten on numara. O kadar çok uygulama oyun hastası da değilim. Yani telefon tam benlik. 60-70 sene kullanmayı düşünüyorum. :ehe

katılıyorum... Oyun oynucak olsam 603 701 alırdm

doctorrr

doctorrr

Üye
bende :D telefonu flash manyağı yapmış biri olarak :ehe

CABBAR

CABBAR

Üye

.joshlog modu ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt