Nokia C6-01 Fun Club

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaxipmaN

Üye
hiç düşürmedim ama sanki görünümü soldu :ehe alla alla ne iştir

bagerhk

Üye
bende aynen...

maklube

Üye
Her ne kadar siyahini istesem de gümüsünü daha fazla begendigim telefon

ersin146

ersin146

Üye
ben de varım :D telefonu alabilmek için baya uğraştım :D adam yakında anna gelecek felan diyordu mal mal anlamadan bakmıştim yüzüne :D her ne kadar telefonu aldıktan sonra fiyatı 200tl düşse de seviyorum telefonumu :D

- - - Eklendi - - -

Her ne kadar siyahini istesem de gümüsünü daha fazla begendigim telefon

aynen ben de siyahını istememe rağmen canlı olarak görünce gümüşünü daha çok sevdim ve gümüş aldım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben de varım :D telefonu alabilmek için baya uğraştım :D adam yakında anna gelecek felan diyordu mal mal anlamadan bakmıştim yüzüne :D her ne kadar telefonu aldıktan sonra fiyatı 200tl düşse de seviyorum telefonumu :D

- - - Eklendi - - -

aynen ben de siyahını istememe rağmen canlı olarak görünce gümüşünü daha çok sevdim ve gümüş aldım

sen yine iyisin 1100 tl'ye c6–01 alan adam tanıyorum :)

doctorrr

doctorrr

Üye
ölümüne c6-01 diye dalıyomuşum konuya :ehe yok la tizeni yada wp8 i görünce büyük ihtimal yollarımız ayrılacak :D

anadolumm

Üye
ben de yaklaşık bir haftalık c6-01 kullanıcısıyım. Öyle oyun delisi değilim. Bi kaç tane yeter. Zaten oyunlar da bi süre sonra sıkıyor :) fotoğraf, video, internet, müzik, film, belgesel, e-kitap vs genel işlerimi görüyor :)

maniaxteam

Üye
Daha dün samsung galaxy s2 ve iphone 4 ü ezdim ben çok memnunum telefonumdan I Love C6-01 :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt