Bimden Alınan Mp3 Çalar Ne Kadar İyidir?

Sponsorlu Bağlantılar

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Elindeki C6-01 daha iyi ses performansı verecektir ;) Gidip üstüne 60 TL'ye bir tane MP alana kadar telefonun için 60 TL'ye güzel bir kulaklık al derim ben ;)

kannak98

kannak98

Üye
Belki biliyorsunuzdur 17 ağustosda bime mp3 çalar gelecek.
4gb kendi hafızası var
mp3 wma desteği var
flash disk özelliği,kulaklık ve usb kablosu var.
2 yıl da garantili
fiyatı da 29,90 yuvarlak hesap 30 Tl.
1 ay önce akrabalarımızdan birinin verdiği 25 TL bende duruyor.Bununla bu mp3 çaları almayı düşünüyorum.
Sizce ne kadar dayanıklıdır? sonuçta bimden alınma :D

resimde bu
tahmin edemmm hımmm sence :D

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Elindeki C6-01 daha iyi ses performansı verecektir ;) Gidip üstüne 60 TL'ye bir tane MP alana kadar telefonun için 60 TL'ye güzel bir kulaklık al derim ben ;)

Ben bu tür bir kulaklık istiyorum;

c6-01'e olur mu asıl mesele o işte :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Babam bimden şarjlı matkap aldı. Biraz zorlayınca içten atlamalar yapıyordu garantiye gönderdik. Anlayacağınız dandik :ehe

TheMadness

TheMadness

Üye
Babam bimden şarjlı matkap aldı. Biraz zorlayınca içten atlamalar yapıyordu garantiye gönderdik. Anlayacağınız dandik :ehe

Şarjlı matkaptan fazla şey beklememek lazım. En iyisi 220V :D

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Olur olur.Bu tarz müzik kulaklıklarındaki standart çıkış Symbian cihazlarda da olan 3.5 mm'dir.Benim kulaklığım eski tuşlu telefonlar hariç her telefonda gayet güzel çalışıyor.Tabi almadan önce sormak lazım diğer türlüde dönüştürücü malzemeler var ama ses kalitesini etkiliyorlar.

- - - Eklendi - - -

Matkap ile ne alakası var hala ordayım ben :ehe

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Olursa harika olur.Ama fiyatı 50 TL 20 TL'yi nereden bulacağım ben :züü:

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
ben verim 20 tl

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
olur :D

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
kimse bana para vermezki :züü:

CABBAR

CABBAR

Üye
Aynısını bimden 19 liraya 3 yıl Önce almıştım tuşları çabuk bozuldu kullanamaz oldum. Vereceğin paraya yazık derim ben

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

olur falat resimdeki çok kaba çok ince büyük kulaklıklar var otobüs firmalarının kullandığı öyle birşey bakabilirsin.

Bunlarada pek güvenme ben bir kere buna benzer bir tane aldım şarjı bitti bir daha açılmadı :D

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi

olur falat resimdeki çok kaba çok ince büyük kulaklıklar var otobüs firmalarının kullandığı öyle birşey bakabilirsin.

Bunlarada pek güvenme ben bir kere buna benzer bir tane aldım şarjı bitti bir daha açılmadı :D

:D bu indirimde ben o yüzden baktım :D

MrTech

MrTech

Üye
Philips'ler Var.Onlar Daha İyidir.(Kulaklık İçin Söylüyorum)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Philips'ler Var.Onlar Daha İyidir.(Kulaklık İçin Söylüyorum)

O fiyata kafa bantlı bir model yerine kulakiçi modelleri öneririm.Az bütçe için kulakiçiler daha başarılı oluyor.Sennheiser'in modellerini öneririm kulaklık düşünüyorsan ;)

MrTech

MrTech

Üye

O fiyata kafa bantlı bir model yerine kulakiçi modelleri öneririm.Az bütçe için kulakiçiler daha başarılı oluyor.Sennheiser'in modellerini öneririm kulaklık düşünüyorsan ;)
Kullanıyorum Zaten :) Buyrun Linki.Hediye Olarak Geldi Bana.

Üst Alt