Bimden Alınan Mp3 Çalar Ne Kadar İyidir?

Sponsorlu Bağlantılar

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Kullanıyorum Zaten :) Buyrun Linki.Hediye Olarak Geldi Bana.

Yok zaten bir şey demedim.Normalde kafa bantlı kulaklıklar çok çok daha rahat ve kalitelidir ama o fiyata kulakiçiler daha iyi performans erir dedim sadece :tebessüm:

MrTech

MrTech

Üye

Yok zaten bir şey demedim.Normalde kafa bantlı kulaklıklar çok çok daha rahat ve kalitelidir ama o fiyata kulakiçiler daha iyi performans erir dedim sadece :tebessüm:

Evet Kafa Bantlı Daha Rahat.Dedigin Gibi Kulakiçiler Daha İyi Performans Veriyor.Ben de Bişi Demedim :ehe

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Önemli olan sesi değil.Karizması :ehe

_atomcu_

Üye
Bimde çok kalitesiz ürün yok orta kalite var orta kalite bence

mstf_l

mstf_l

Üye
Telefoncularda 40 tl'ye satılanlardandır. Şimdi onu alacaksın yanında dandik bir kulaklık gelecek. Sesini beğenmeyecen, ki beğensen bile iki güne kopacak. Yeni kulaklık almak zorunda kalacan.(tecrübeyle sabit)

Tavsiyem az daha para biriktir. Bayramda falan işte :naughty:. Philips ya da Sony'nin alt modellerinden birşey al.

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye

Kullanıyorum Zaten :) Buyrun Linki.Hediye Olarak Geldi Bana.

abi naaptınız adam 20 tl bulamıyor önerdiğiniz kulaklığa bak

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
0 param kaldı şu anda.paramı harcadık yani ben harcamadım.yumurta aldırdılar bana :züü: :D

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
15 :züü:

MaxipmaN

Üye
kulaklık garanti kötü gelir sonra kalitesiz hissine kapılırsın

DDorlion

DDorlion

Üye
Bim bence kaliteli ürün veriyo al derim

Tuba

Tuba

Üye
30 tl cebinde kalsın hiç alma derim 30 tl ye piyasadan üstüne 3-5 daha ekle marka bişey alırsın servisi filanda sağlam olur paran boşa gitmesin ben iki kere yaptım o hatayı tavsiye etmiyorum :)

mstf_l

mstf_l

Üye
Hem sen mp3'ü ne yapcan? C6-01 'e ne oldu?

seydo

Üye
35 tl ne bekliyorsunuz ki :))

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
kulaklık garanti kötü gelir sonra kalitesiz hissine kapılırsın

evet.:hmmm

Bim bence kaliteli ürün veriyo al derim

hepsi kaliteli olmuyor ki :bilmm

30 tl cebinde kalsın hiç alma derim 30 tl ye piyasadan üstüne 3-5 daha ekle marka bişey alırsın servisi filanda sağlam olur paran boşa gitmesin ben iki kere yaptım o hatayı tavsiye etmiyorum :)

aslında çok güzel mp3ler var.ama paraya göre.ne kadar çok paran olursa o kadar kaliteli bir mp3'ün olur.

Hem sen mp3'ü ne yapcan? C6-01 'e ne oldu?

hiç bir şey olmadı.:D

35 tl ne bekliyorsunuz ki :))

doğru.:hmmm

Üst Alt