galaxy s2 android deneyimi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
android le symbian karşılaştırmak için symbian play store gerekir öncelikle

Heh o zaman 808'le diğer telefonları karşılaştırmak için 41 MP Pureview kamera gerekir...İkisinin farklı alanların telefonları olduğunu her konuda söylüyoruz hala yok o yok bu konuşuyorlar hay Allahım !

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
kangren olmuş bir sistem olan symbian can cekişirken hala bunu nasıll iyi diyorsun şaşırdım dogrusu
dediğim çıktı işte al 1 tane..(yorumu dikkatli oku)

kendi görüşüm tamam ölsün bitsin symbian ben bunu anlatmaya çalışmıyorum symbian güzel diyorum hafif diyorum şarj çok yemiyo ram boşalt derdiyle uğraşmıyorsun gibi gibi gibi... yani. benim görüşüm bence güzel diyorum symbian olay bu yani bu kadar büyütmeyelim ama..

- - - Eklendi - - -

android le symbian karşılaştırmak için symbian play store gerekir öncelikle

uygulama senin için önemlidir ama benim için değil.s2imde toplasan 30 uygulama yukledim.oyun 4 tane.kullanmıyorum yani.

- - - Eklendi - - -

Heh o zaman 808'le diğer telefonları karşılaştırmak için 41 MP Pureview kamera gerekir...İkisinin farklı alanların telefonları olduğunu her konuda söylüyoruz hala yok o yok bu konuşuyorlar hay Allahım !
808 örnek söyledim ben symbianın en gelişmiş telefonu olduğu için.herkezde s2 ile karşılaştırmaya başladılar..

incitemfm

incitemfm

Üye

telefon alırken hiç 41 mp kamerası olsun diyen görmedim 5 den sonrası yeterli. işte bu yüzden nokia storelar bomboş sinek avlıyo

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
dediğim çıktı işte al 1 tane..(yorumu dikkatli oku)

kendi görüşüm tamam ölsün bitsin symbian ben bunu anlatmaya çalışmıyorum symbian güzel diyorum hafif diyorum şarj çok yemiyo ram boşalt derdiyle uğraşmıyorsun gibi gibi gibi... yani. benim görüşüm bence güzel diyorum symbian olay bu yani bu kadar büyütmeyelim ama..

- - - Eklendi - - -

uygulama senin için önemlidir ama benim için değil.s2imde toplasan 30 uygulama yukledim.oyun 4 tane.kullanmıyorum yani.

- - - Eklendi - - -

808 örnek söyledim ben symbianın en gelişmiş telefonu olduğu için.herkezde s2 ile karşılaştırmaya başladılar..

İşte kıyaslanamaz.Arkadaşların bu alanda bilgisi ya da objektifliği 0 olduğundan atıp tutuyorlar işte.SII daha üstün 808 alınmaz diyorlar Symbian'ın marketi daha kötü diyorlar...Daha telefonun hangi kitleye hitap ettiğini, hitap ettiği kesim için daha iyisinin olmadığını anlamak istemiyorlar çünkü işlerine gelmiyor.

- - - Eklendi - - -

telefon alırken hiç 41 mp kamerası olsun diyen görmedim 5 den sonrası yeterli. işte bu yüzden nokia storelar bomboş sinek avlıyo

Senin çevren daha çok küçük demekki...Ayrıca 808 gayet yeterli satıyor çünkü 808 performans değil multimedya cihazı.Bilginiz gidip performans cihazıyla multimedya cıhazını karşılaştıracak kadarsa zaten ne anlatsak boş.Sana söyleyeyim gidip hava atmak için Samsung Galaxy SIII ya da Iphone 4S alanlar -ki bu oran Türkiye'de %60'lara kadar geliyor- onun yerine 808 alsa daha memnun kalır.Ayrıca HTC One X Samsung Galaxy SIII'ten daha az sattı ama Galaxy SIII'ten daha başarılı.Demekki neymiş ne kadar satıldığı başarısını göstermezmiş...Bende şimdilik Galaxy Note kullanıyorum ama gidipte sırf bu yüzden diğer firmaları karalamaya gerek yok -.-

amcalu1

amcalu1

Üye
Symbian ben de kullandım kötü demiyorum ama arkadaşa rahat batmış biraz

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Symbian ben de kullandım kötü demiyorum ama arkadaşa rahat batmış biraz

ben android kötü demiyorum ki gayet güzel sadece symbianın benim için bir vazgeçilmez haline geldiğini bazı özelliklerinin androidde bulunmadığını demek istiyorum.sanki androidden şikayetçiyim symbian daha iyi illede symbian diyorum gibi raht batmış ha rahat batmış diyorsunuz.android bana symbianın tadını vermedi var mı okadar...............

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
adam insan gibi konu açmış küfür etmediğiniz kalmış istedikleri kadar androide geçsinler gönüller hala nokiada bunu bilin bu konuda açıkça belli oluyor

• Beğen
Tepkiler: ahmet--20
AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
adam insan gibi konu açmış küfür etmediğiniz kalmış istedikleri kadar androide geçsinler gönüller hala nokiada bunu bilin bu konuda açıkça belli oluyor
sonunda halden anlayan biri çıktı ya bende bunu demek istiyorum tek cümleyle açıkladın sağol kardeşim..

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
mcnpl4

mcnpl4

Üye
görsel açıdan özgür olduğu için alıştım zamanla ama bi iki şey için hala aklım symbian a gidiyor bazen. profilleri uygulamayla yapabilirsin.

System X

System X

Üye

harbi ne adamlar var şu saatten sonra şu cümle kuruluyorsa pes doğrusu...neymiş kimse 41mp kamerası olsun demiyormuş.Ulen Nokia zaten bu cihazı 41mp olsun diye yapmadıki?Önce pureviewi öğren.Pureviewin amacı bir telefonla çekilebilecek en iyi 2mp-5mp-8mp fotoğraf çekmektir zaten...kayıpsız zoom ve 38mp fotoğraf çekmekte yan özellikleridir.Ana özellik pureviewdir.Bu cihazı alanlar tanesi 15mb tutan 38mp fotoğraf koleksiyonu yapmayacak heralde....

Konuya dönecek olursak symbiandan androide geçmiş arkadaşlarımda aynısını söylüyor ve android deneyimlerimide baz alırsak katılıyorum.Android java ile yazılmış bir sistem.Zaten bu yüzden daha kolay program yazılabiliyor.

Sendeki bu durumun asıl nedenini kendimce şöyle değerlendiriyorum.symbian pc tadını daha iyi veriyor.Çünkü cpu ile direkt ilişkili ve nerde nasıl tepki vereceğini sezebiliyoruz.Ancak android sanki flash program gibi çalışıyor.Emülatör gibi yani aradaki fark işte bundan kaynaklanıyor.Bunu yazıya dökmek ve anlatabilmek oldukca zor ama temel nokta symbianın windows gibi tepkisinin olması temel nokta...

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
harbi ne adamlar var şu saatten sonra şu cümle kuruluyorsa pes doğrusu...neymiş kimse 41mp kamerası olsun demiyormuş.Ulen Nokia zaten bu cihazı 41mp olsun diye yapmadıki?Önce pureviewi öğren.Pureviewin amacı bir telefonla çekilebilecek en iyi 2mp-5mp-8mp fotoğraf çekmektir zaten...kayıpsız zoom ve 38mp fotoğraf çekmekte yan özellikleridir.Ana özellik pureviewdir.Bu cihazı alanlar tanesi 15mb tutan 38mp fotoğraf koleksiyonu yapmayacak heralde....

Konuya dönecek olursak symbiandan androide geçmiş arkadaşlarımda aynısını söylüyor ve android deneyimlerimide baz alırsak katılıyorum.Android java ile yazılmış bir sistem.Zaten bu yüzden daha kolay program yazılabiliyor.

Sendeki bu durumun asıl nedenini kendimce şöyle değerlendiriyorum.symbian pc tadını daha iyi veriyor.Çünkü cpu ile direkt ilişkili ve nerde nasıl tepki vereceğini sezebiliyoruz.Ancak android sanki flash program gibi çalışıyor.Emülatör gibi yani aradaki fark işte bundan kaynaklanıyor.Bunu yazıya dökmek ve anlatabilmek oldukca zor ama temel nokta symbianın windows gibi tepkisinin olması temel nokta...
çok güzel anlatmışşsın hocam.ben sebebini anlayamamıştım ama symbianda ayrı bir tat var yani.androidin daha iyi olduğunu bir çok açıdan gördüm ama bir türlü ısınamadım gitti androide.symbianda teli elimden düşürmezdim boş boş kurcalasam bile zevk alırdım androidde sıkılıp bir köşeye bırakıyorum teli.

avcitalip

avcitalip

Üye
çok güzel anlatmışşsın hocam.ben sebebini anlayamamıştım ama symbianda ayrı bir tat var yani.androidin daha iyi olduğunu bir çok açıdan gördüm ama bir türlü ısınamadım gitti androide.symbianda teli elimden düşürmezdim boş boş kurcalasam bile zevk alırdım androidde sıkılıp bir köşeye bırakıyorum teli.

aynen ya :) Symbian benim için her zaman bir efsane olacak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt