Achilleus52
Üye
Samsung Galaxy W Yardım Lütfen
Öncelikle herkese iyi günler, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
sorunum şu. Turkcell'den sıfır galaxy w aldım ve sorunlar vardı bende gittim yenisi ile değiştirdim
ikincisindede aynı sorunlar çıktı, sorunlar şunlar:
1- Telefonla konuştuktan sonra ana menüye döndüğümde sadece duvar kağıdı görünüyor ve
simgeler yavaş yavaş yerine geliyor yani kasıyor. (widgetler, kısayollar, vs..)
2- aynı sorun herhangi bir programdan çıktığımda da oluyor.
3- Rehbere (google ile senkronize ettim, herşeyi denedim) çok geç giriyor (5-10 sn).
4- Bu sorunlar RAM'da daha 80-100 mb boş yer varken yani kasmaması gerekirken oluyor
sizce servise gönderip işletim sistemini yeniden yüklenmesini mi isteyeyim yoksa kendim
yükleyebilirmiyim (root işlemi yapmak istemiyorum) ayrıca telefonumda öyle ahım şahım
fazla denecek programda yüklü değil.
Şimdiden teşekkürler...
sorunum şu. Turkcell'den sıfır galaxy w aldım ve sorunlar vardı bende gittim yenisi ile değiştirdim
ikincisindede aynı sorunlar çıktı, sorunlar şunlar:
1- Telefonla konuştuktan sonra ana menüye döndüğümde sadece duvar kağıdı görünüyor ve
simgeler yavaş yavaş yerine geliyor yani kasıyor. (widgetler, kısayollar, vs..)
2- aynı sorun herhangi bir programdan çıktığımda da oluyor.
3- Rehbere (google ile senkronize ettim, herşeyi denedim) çok geç giriyor (5-10 sn).
4- Bu sorunlar RAM'da daha 80-100 mb boş yer varken yani kasmaması gerekirken oluyor
sizce servise gönderip işletim sistemini yeniden yüklenmesini mi isteyeyim yoksa kendim
yükleyebilirmiyim (root işlemi yapmak istemiyorum) ayrıca telefonumda öyle ahım şahım
fazla denecek programda yüklü değil.
Şimdiden teşekkürler...

format atın tele wipe data cache'ye gerek yok factory reset'le çözersiniz işi ;=