Samsung Galaxy W Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Achilleus52

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy W Yardım Lütfen
Öncelikle herkese iyi günler, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

sorunum şu. Turkcell'den sıfır galaxy w aldım ve sorunlar vardı bende gittim yenisi ile değiştirdim
ikincisindede aynı sorunlar çıktı, sorunlar şunlar:

1- Telefonla konuştuktan sonra ana menüye döndüğümde sadece duvar kağıdı görünüyor ve
simgeler yavaş yavaş yerine geliyor yani kasıyor. (widgetler, kısayollar, vs..)

2- aynı sorun herhangi bir programdan çıktığımda da oluyor.

3- Rehbere (google ile senkronize ettim, herşeyi denedim) çok geç giriyor (5-10 sn).

4- Bu sorunlar RAM'da daha 80-100 mb boş yer varken yani kasmaması gerekirken oluyor
sizce servise gönderip işletim sistemini yeniden yüklenmesini mi isteyeyim yoksa kendim
yükleyebilirmiyim (root işlemi yapmak istemiyorum) ayrıca telefonumda öyle ahım şahım
fazla denecek programda yüklü değil.

Şimdiden teşekkürler...

Euphoria-

Üye
Wipe data - wipe cache.

Böyle bayilerden alınca içinde bir sürü abidik gübidik uygulama oluyor o yüzdendir.

Achilleus52

Üye
    Konu Sahibi
Wipe data - wipe cache.
ne demek açıklarmısınız ne yapmam lazım yani. androidde çok yeniyim daha..
ayrıca Bolu Turkcell ana bayiden aldım.. böyle yerlerede güvenmezsek nereye güveneceğiz

LifeAfterDeath

LifeAfterDeath

Üye
Google Play'den Holo Launcher veya GO Launcher gibi farklı bir launcher indirmeyi dene

Euphoria-

Üye
Bence en iyisi vatanbilgisayardan %25 indirimi yakalayıp almak. Onun haricinde internetten almak. Öbür türlü çok kazık oluyor.

Wipe data - cache için telefonu kapat açarken ses açma + ev tuşu + açma tuşuna bas sonra recovery ekranı gelecek orası dokunmatik değil ses tuşları ile aşşağı yukarı yapıp orta tuş ile seçeceksin wipe data yı sonra wipe cacheyi yapacaksın en son reboot atacaksın bu arada bu işlemden sonra cihaz sıfırlanıyor. Ayrıca sd kartıda biçimlendirmek hızlandırır telefonu.

Achilleus52

Üye
    Konu Sahibi
go launcher zaten ızdırap çektirdi telefona... yandex shell aşırı kasıyor.. yahu aynı yandex shelli 256 ramlik huwei marka kuzenimin telefonuna kurduk. en ufak bir kasma yada yavaşlama yok...

- - - Eklendi - - -

Bence en iyisi vatanbilgisayardan %25 indirimi yakalayıp almak. Onun haricinde internetten almak. Öbür türlü çok kazık oluyor.

Wipe data - cache için telefonu kapat açarken ses açma + ev tuşu + açma tuşuna bas sonra recovery ekranı gelecek orası dokunmatik değil ses tuşları ile aşşağı yukarı yapıp orta tuş ile seçeceksin wipe data yı sonra wipe cacheyi yapacaksın en son reboot atacaksın bu arada bu işlemden sonra cihaz sıfırlanıyor. Ayrıca sd kartıda biçimlendirmek hızlandırır telefonu.

şuan deneceyeceğim ama şunu sormam lazım. bu fabrika ayarlarına geri dönmek gibi birşey mi eğer öyleyse, zaten bu sorunlar
sıfır aldığım halde vardı. öyle çok program yüklü değilkende vardı...

droido xx

droido xx

Üye
Kardeşim sizi zorluyan yok :D

Launcher kullanmanıza gerek yok zaten :oke: format atın tele wipe data cache'ye gerek yok factory reset'le çözersiniz işi ;=

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
go launcher zaten ızdırap çektirdi telefona... yandex shell aşırı kasıyor.. yahu aynı yandex shelli 256 ramlik huwei marka kuzenimin telefonuna kurduk. en ufak bir kasma yada yavaşlama yok...

- - - Eklendi - - -

şuan deneceyeceğim ama şunu sormam lazım. bu fabrika ayarlarına geri dönmek gibi birşey mi eğer öyleyse, zaten bu sorunlar
sıfır aldığım halde vardı. öyle çok program yüklü değilkende vardı...

kullandığın android sürümü nedir kardeşim?

Achilleus52

Üye
    Konu Sahibi
2.3.6 sürümü wonder'a 4 yüklenmiyor bildiğim...

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hayır custom romlar ile yüklenir de 2.3.6 versiyonunda bunu yapmaması gerek çünkü birkaç arkadaşımda'da vardır bu tür sorunlar ile karşılaşmadılar..
2.3.6 sürümü wonder'a 4 yüklenmiyor bildiğim...

Achilleus52

Üye
    Konu Sahibi
Wipe data - wipe cache olayını yatptım. şuan değişen pek birşey yok. sadece ekran kasması gitti. oda birkaç uygulama yükledikten sonra yine olur. Rehbere yine 5-10 saniyede giriyorum... ben kendim sistem yükleyebilirmiyim yani android 2.3.6'yı garanti kapsamı dışına çıkarmadan...

moderatör2475

Üye
bende de aynısı oluyo kardeş arkadaştada var onunkısınde olmuyo

ozakin70

ozakin70

Üye
Go temaları hoşuna gidiyorsa nemus launcher çok güzel bende wonder da kasma yapmıyor forumda var konu

Achilleus52

Üye
    Konu Sahibi
olay aslında launcher değil. ondan da geçtim ama malesef gerekli verimi alamıyorum...

- - - Eklendi - - -

Go temaları hoşuna gidiyorsa nemus launcher çok güzel bende wonder da kasma yapmıyor forumda var konu

Nemus arayüzü indirdim kullanıyorum. telefon bi başka oldu sanki bütün derdime derman oldu :D çok teşekkürler tavsiye için :)

ozakin70

ozakin70

Üye
Nedemek dostum bana güvenip yukledigin için asıl ben teşekkür ederim

ozdenizdereli

ozdenizdereli

Üye
sevgili arkadasim bende galaxy w kullanıyorum.uzun ugraslı arastırmalar yaptìm ve galaxy w hakkında herseyi ogrendim.bu turlu donma olaylari normaldir.telefon oyundayken ve herhangi bir uygulamadayken cok fazla ram yer bu yuzden telefonda kucuk yavaslamalar (donmalar) olabilir.benim tavsiyem rehbere felan girdikten sonra gorev yoneticisini acip rami temizlemen.iyi gunler

gitarist731

Üye
ya arkadaş benzer sorunlar bende de var telefonu kapatıp açınca ana ekrandaki widgetler gelmiyor format attım telefona düzeldi bi kaç gün sonra yine aynı sorun. aldığım bayiye gittim samsung müşteri hizmetlerinin telefon numarasını verdi bana anlattıklarını onlara da anlat dedi ya yazılımı deiştirecekler ya da donanımsal hata vardır dedi aynı sorunsa sende olan format işe yaramıyor kardeşim

Takipçi Satın Al

Üst Alt