5 sene önce duyduğum şeyi yazdım olur o kadar. p**t çocuklar kartlarını denize atmıştı :(
ismail Üye Konu Sahibi 5 sene önce duyduğum şeyi yazdım olur o kadar. p**t çocuklar kartlarını denize atmıştı
kullanıcıadları Üye İsmail' Alıntı: 5 sene önce duyduğum şeyi yazdım olur o kadar. p**t çocuklar kartlarını denize atmıştı Genişletmek için tıkla ... Bende çok fena sinirlenmiştim o sırada.
İsmail' Alıntı: 5 sene önce duyduğum şeyi yazdım olur o kadar. p**t çocuklar kartlarını denize atmıştı Genişletmek için tıkla ... Bende çok fena sinirlenmiştim o sırada.
ismail Üye Konu Sahibi kullanıcıadları' Alıntı: Bende çok fena sinirlenmiştim o sırada. Genişletmek için tıkla ... iyi televizyona dalmamışız
kullanıcıadları' Alıntı: Bende çok fena sinirlenmiştim o sırada. Genişletmek için tıkla ... iyi televizyona dalmamışız
kullanıcıadları Üye İsmail' Alıntı: iyi televizyona dalmamışız Genişletmek için tıkla ... Valla yastıklara tekme attığımı hatırlıyorum.Şimdiki çocuklar gibi dibine geçip televizyon izleseydim herhalde yastık yerine televiyona dalardım
İsmail' Alıntı: iyi televizyona dalmamışız Genişletmek için tıkla ... Valla yastıklara tekme attığımı hatırlıyorum.Şimdiki çocuklar gibi dibine geçip televizyon izleseydim herhalde yastık yerine televiyona dalardım
ismail Üye Konu Sahibi kullanıcıadları' Alıntı: Valla yastıklara tekme attığımı hatırlıyorum.Şimdiki çocuklar gibi dibine geçip televizyon izleseydim herhalde yastık yerine televiyona dalardım Genişletmek için tıkla ... Aynen annemler kesinlikle izin vermezdiler en az 3 metre
kullanıcıadları' Alıntı: Valla yastıklara tekme attığımı hatırlıyorum.Şimdiki çocuklar gibi dibine geçip televizyon izleseydim herhalde yastık yerine televiyona dalardım Genişletmek için tıkla ... Aynen annemler kesinlikle izin vermezdiler en az 3 metre
MarjinaL -TR Üye İsmail' Alıntı: Aynen annemler kesinlikle izin vermezdiler en az 3 metre Genişletmek için tıkla ... Ben televizyonun önüne kadar gelirdim. (en fazla 1m vardı aramızda)
İsmail' Alıntı: Aynen annemler kesinlikle izin vermezdiler en az 3 metre Genişletmek için tıkla ... Ben televizyonun önüne kadar gelirdim. (en fazla 1m vardı aramızda)
ismail Üye Konu Sahibi MarjinaL -TR' Alıntı: Ben televizyonun önüne kadar gelirdim. (en fazla 1m vardı aramızda) Genişletmek için tıkla ... sen yeni mi aktif olmaya başladın 2010 kayıtlısın ama yüzbaşısın daha bide yaş kaç??
MarjinaL -TR' Alıntı: Ben televizyonun önüne kadar gelirdim. (en fazla 1m vardı aramızda) Genişletmek için tıkla ... sen yeni mi aktif olmaya başladın 2010 kayıtlısın ama yüzbaşısın daha bide yaş kaç??
MarjinaL -TR Üye İsmail' Alıntı: sen yeni mi aktif olmaya başladın 2010 kayıtlısın ama yüzbaşısın daha bide yaş kaç?? Genişletmek için tıkla ... Siteye dosya indirmek için kaydolmuştum. daha yeni bu ortama girdim.
İsmail' Alıntı: sen yeni mi aktif olmaya başladın 2010 kayıtlısın ama yüzbaşısın daha bide yaş kaç?? Genişletmek için tıkla ... Siteye dosya indirmek için kaydolmuştum. daha yeni bu ortama girdim.
ismail Üye Konu Sahibi MarjinaL -TR' Alıntı: Siteye dosya indirmek için kaydolmuştum. daha yeni bu ortama girdim. Genişletmek için tıkla ... %90ını gibi
MarjinaL -TR' Alıntı: Siteye dosya indirmek için kaydolmuştum. daha yeni bu ortama girdim. Genişletmek için tıkla ... %90ını gibi
ismail Üye Konu Sahibi MarjinaL -TR' Alıntı: ? Genişletmek için tıkla ... siteye kayıt olan kişilerin yüzde doksanı gibi
MarjinaL -TR Üye İsmail' Alıntı: siteye kayıt olan kişilerin yüzde doksanı gibi Genişletmek için tıkla ... ok.