Beyblade

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Beyblade
beyblade 1. Sezon 51. Bölümü izleyerek 1. Sezonu noktalamış oldum :)
Bugün tam 20 bölüm izledim ve ikinci sezona başlıyorum hemen :D

Revengeful

Emekli Yönetici
8-9 yaşlarında tasolarıyla kumar oynardık.

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
o pokemundu sanırsam ben beybladenin tasosunu hatırlamıyom :allalla:

- - - Eklendi - - -

bide 8-9 çok erken japoncası zaten 2002 de çıktı

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
djhiguramos

djhiguramos

Üye
Taso gibi bir zımbırtı idi ortasından dönmesi için 2 parçadan oluşan EN ADi malzemeden yapılmış bir PLASTİK materyal geçiriyorduk.Döndürük tabakta falan savaştırıyorduk

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
hatırladım şimdi :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Taso gibi bir zımbırtı idi ortasından dönmesi için 2 parçadan oluşan EN ADi malzemeden yapılmış bir PLASTİK materyal geçiriyorduk.Döndürük tabakta falan savaştırıyorduk

Bende orjinallerinden vardı.Sahası metaldendi beyblade'inde içinde mıknatısımsı bir şey vardı bu yüzden hem sahadan çıkmıyor hem çok uzun süre dönüyor hemde eline taktığın zımbırtısı ile istediğin yere yönlendiriyordun.Ne animeydi be somuru: O değilde Yu-gi-oh'a baya takmıştım kart koleksiyonundan özel aparatlarına kadar her şeyini haftalıklarımı biriktirip almıştım

Anıl Umut

Emekli Yönetici
10-15 liraya satılırdı demir beyblade ler ışıklı mışıklı:d:Az elimi parçalamamıştım onları kapıştırayım derken küçükken:D

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
Mert

Mert

Üye
Rei'nin beyaz kaplanından vardı. Çok heyecanlı bir bölümden sonra gaza gelip savurmuştum ve sehpanın camını kırmıştım. Annem de beyaz kaplanımın o fırlatma aparatının tuttuğu parçayı almıştı somuru:

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Beyblade Benlen Abim Oynardık Küçükken :)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Rei'nin beyaz kaplanından vardı. Çok heyecanlı bir bölümden sonra gaza gelip savurmuştum ve sehpanın camını kırmıştım. Annem de beyaz kaplanımın o fırlatma aparatının tuttuğu parçayı almıştı somuru:

:kop:

- - - Eklendi - - -

10-15 liraya satılırdı demir beyblade ler ışıklı mışıklı:d:Az elimi parçalamamıştım onları kapıştırayım derken küçükken:D

Bendede vardı :D mahallede moda olmuştu herkezde vardı... Beybleydi modifiye edenler bile vardı. Hatta kıvılcım çıkartması için yanlarına çakmak taşı yapıştırıyorlardı. :d:

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
ahhhhh ahhhhh :(
Parçalayıp 2 saldırı çemberini birleştiemeye çalışmak için eritmeye çalışmıştım ama olmamıştı :d:

djhiguramos

djhiguramos

Üye

Bende orjinallerinden vardı.Sahası metaldendi beyblade'inde içinde mıknatısımsı bir şey vardı bu yüzden hem sahadan çıkmıyor hem çok uzun süre dönüyor hemde eline taktığın zımbırtısı ile istediğin yere yönlendiriyordun.Ne animeydi be somuru: O değilde Yu-gi-oh'a baya takmıştım kart koleksiyonundan özel aparatlarına kadar her şeyini haftalıklarımı biriktirip almıştım

Ben cipsten çıkanı söyledim sen o kumandalı jiroskoplu olanları demişsin.

uh biri yugioh mu dedi :D pek çizgi filmini izlemedim ama oyununu pek iyi bilirim.Online oynardım zamanında hamachiden

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
ahhhhh ahhhhh :(
Parçalayıp 2 saldırı çemberini birleştiemeye çalışmak için eritmeye çalışmıştım ama olmamıştı :d:

2li demir koyanlar.... Çubuğa ek yapıp daha hızlı dönmesini sağlayanlar... İçine bilez koyanlar.... Vs... :d:

djhiguramos

djhiguramos

Üye

2li demir koyanlar.... Çubuğa ek yapıp daha hızlı dönmesini sağlayanlar... İçine bilez koyanlar.... Vs... :d:

Şimdi düşündüm de çubuğu uzatmak hız sağlamaz o kadar da tabi çocukten kollarınız 40cm falan değilse(yağ olarak değil kas olarak)

Mert

Mert

Üye
Anılarını canlandırmak isteyenler 140 TL gibi bir fiyata buna sahip olabilirler :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Yuri favorimdi

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Benimde kai :d:

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
yurinin buz yapması mükemmeldi

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Bazı maçlarda farklı ve özellikli sahalar olurdu. :hmmm
beyaz kaplanın tüm sahayı parcaladığı bölüm hala aklımda :D

- - - Eklendi - - -

birde şu laptoplu akıllı cocuk vardı. Kendine zıplayan beybleyd yapmıştı :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt