kilit ekranında şarjı gösterme?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
kilit ekranında şarjı gösterme?
arkadaşlar galaxy s2 kullanıyorum.kilit ekranında telefonun şarjını yüzde olarak nasıl gösterebilirim.sadece yüzde söylesin öyle şanşanlı widgete felan gerek yok.üst bildirim çubuğunda değil ama direk kilit ekranında.
kilit ekranı değiştirmek için programlar var ama onlarda şarj yiyor denedim.

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
arkadaşlar galaxy s2 kullanıyorum.kilit ekranında telefonun şarjını yüzde olarak nasıl gösterebilirim.sadece yüzde söylesin öyle şanşanlı widgete felan gerek yok.üst bildirim çubuğunda değil ama direk kilit ekranında.
kilit ekranı değiştirmek için programlar var ama onlarda şarj yiyor denedim.

cyanogenmod :oke:

PriZm

PriZm

Üye
aynen Cyanogen Mod gösteriyor.

bursa1616

bursa1616

Üye
herşey Cyanogen Mod ya :D

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogen Mod diyorsunuzda oda touchwizi silmiş atmış.samsungun widgetleri yok.çıplak ıcs oluyor yani.

droido xx

droido xx

Üye
Bi batarya gösterge için CynogenMod'e geçcek değilsin heralde dimi :D

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Bi batarya gösterge için CynogenMod'e geçcek değilsin heralde dimi :D
herkez çok seviyor bu cyanogen modu ama artıları nedir ben anlayamadım yani bilgim yok açıkçası? samsungun orjinal modunun görselliği daha güzel geliyor bana yani.

PriZm

PriZm

Üye
Cyanogen Mod diyorsunuzda oda touchwizi silmiş atmış.samsungun widgetleri yok.çıplak ıcs oluyor yani.

Touchwiz mi? :zuhaha: birkaç modla sense arayüzünü yükledikten sonrada touchwizi arayacakmısın? :D

- - - Eklendi - - -

herkez çok seviyor bu cyanogen modu ama artıları nedir ben anlayamadım yani bilgim yok açıkçası? samsungun orjinal modunun görselliği daha güzel geliyor bana yani.

Stabilite taban alınarak yapılıyor cyanogen mod'lar.
Extra kişiselleştirme/özellikler

bir video bulabilirsen izle istersen orjinal sürüm xperia pro ile cm7 xperia pro arasında ne kadar hız farkı var gör.Rambo ya sorabilirsin.

droido xx

droido xx

Üye
TouchWiz 3.0 Gerçekten güzel bir arayüz :oke:

Ayrıca HTC Sense Arayüzü hiç Stabil değil onu baştan söyleyeyim :gun1:

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi

Touchwiz mi? :zuhaha: birkaç modla sense arayüzünü yükledikten sonrada touchwizi arayacakmısın? :D

- - - Eklendi - - -

Stabilite taban alınarak yapılıyor cyanogen mod'lar.
Extra kişiselleştirme/özellikler

bir video bulabilirsen izle istersen orjinal sürüm xperia pro ile cm7 xperia pro arasında ne kadar hız farkı var gör.Rambo ya sorabilirsin.
aksine benimde sense arayüzü hoşuma gitmiyor gitse htc alırdım direk.samsungun arayüzü çok hoşuma gidiyor.stabiledir ona birşey demiyorum videolara baktım ama görselliğe çok önem veriyorum ben.mesela touchwizi yok etmeden yapsalar hoşuma gidecekte öyle hoşuma gtmiyor orjinal arayüz.

PriZm

PriZm

Üye
aksine benimde sense arayüzü hoşuma gitmiyor gitse htc alırdım direk.samsungun arayüzü çok hoşuma gidiyor.stabiledir ona birşey demiyorum videolara baktım ama görselliğe çok önem veriyorum ben.mesela touchwizi yok etmeden yapsalar hoşuma gidecekte öyle hoşuma gtmiyor orjinal arayüz.
siz sanırım uzun süre boyunca CM kullanmadığınız için bilmiyorsunuz.ben telefonu 6-7 aydan beri cm9-cm10 ile kullanıyorum.touchwizi tamamen unuttum.
orjinal ics/jb kat kat daha iyi geliyor bana.

TouchWiz 3.0 Gerçekten güzel bir arayüz :oke:

Ayrıca HTC Sense Arayüzü hiç Stabil değil onu baştan söyleyeyim :gun1:

Beğenmezsen orjinal ics kullanırsın.

droido xx

droido xx

Üye
Haklısın Her cihazın orjinal arayüzü o cihaz için uygun olandır aslında :oke:

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
siz sanırım cm uzun süre boyunca kullanmadığınız için bilmiyorsunuz.ben telefonu 6-7 aydan beri cm9-cm10 ile kullanıyorum.touchwizi tamamen unuttum.
orjinal ics/jb kat kat daha iyi geliyor bana.

Beğenmezsen orjinal ics kullanırsın.
touchwizi aratmıyor diyorsunuz yani..(cm mod denedim diyelim orjinal yazılıma geri dönebiliyor muyum?)benimde samsungu tercih etmemin ilk sebebi touchwiz arayüzünün hoşuma gitmesi.bu arayüz htc de olsa onu alırdım yani.

PriZm

PriZm

Üye
orjinal yazılıma dönebilirsin.hatta cm üzerinde kullanmak için touchwiz modları var.onlarıda kurabilirsin.yani hem cm9-10 hemde touchwizi aynı anda kullanırsın.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
orjinal yazılıma dönebilirsin.hatta cm üzerinde kullanmak için touchwiz modları var.onlarıda kurabilirsin.yani hem cm9-10 hemde touchwizi aynı anda kullanırsın.
yani hem stabil hem touchwiz diyorsun yani :D bak bunu bilmiyordum sağol.cm kurduktan sonra ek olarak mı kuruluyor bu touchwiz? program üzerinden çalışmıyor demi sisteme oturuyor yani.

PriZm

PriZm

Üye
yani hem stabil hem touchwiz diyorsun yani :D bak bunu bilmiyordum sağol.cm kurduktan sonra ek olarak mı kuruluyor bu touchwiz? program üzerinden çalışmıyor demi sisteme oturuyor yani.

hayır sisteme oturuyor.bunun gibi
4:23 ten oynatmaya başlatabilirsin.aynı mod S2 için varmı bilmiyorum ama.

[video=youtube;3tYgL6xYqQc]http://www.youtube.com/watch?v=3tYgL6xYqQc[/video]

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
evet yapmışlar teşekkürler ben bir araştırayım bakayım bulabilecek miyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt