Windows 8 Logo Tasarım Yarışması| Kazanan ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows 8 Logo Tasarım Yarışması| Kazanan ?
Bu basit usül yarışmayla ilk defa karşılaştık açıkcası :) hediyesiz bir yarışma oldu ama olsun güzel oldu oylama konusunu kabul ettik madem kutlamasınıda açalım fakat mümkünse konu içinde gereksiz muhabbetler dönmesin oylama konusundaki gibi.

Katılımcılara başarılar dilerim hepside güzel olmuş.
Yarışmalarda ilk defa farklı bir ortam oluşturdunuz :ehe

lolaman 10
Joker 7
Veyseloluğlu 3
majorty 1

Yanlış hesaplama olmadıysa " lolaman 10 " puanla başarılı çıktı tebrik ediyorum kendisini ve diğer arkadaşları.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
tebrikler ...

Metin MF

Metin MF

Üye
:alkis

abandonware

abandonware

Üye
Bende tamda sonuçları açıklayacaktım. Bu arada dediğiniz gibi gerçektende ortam cıvımış :s neyse ben de oy kullanacak olsaydım (yarışmayı ben açtığım için kullanmayayım dedim) joker. e verirdim. bence en iyisini joker yapmıştı. son olarak lolamanın neden kazandığını bende çözemedim ama keyifli bir yarışmaydı :)

ByKatre

ByKatre

Üye
Lolaman tebrikler

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tebrikler :)

Joker.

Joker.

Üye
Bende tamda sonuçları açıklayacaktım. Bu arada dediğiniz gibi gerçektende ortam cıvımış :s neyse ben de oy kullanacak olsaydım (yarışmayı ben açtığım için kullanmayayım dedim) joker. e verirdim. bence en iyisini joker yapmıştı. son olarak lolamanın neden kazandığını bende çözemedim ama keyifli bir yarışmaydı :)

Çok sağol kardeş :alkis:

Lolaman artık Ps yüklersin :) Yeni bilgisayarına

Tebrikler

gevhern

gevhern

Üye
Yeri bura değil ama biri bana ps linkini atabilirmi biraz yardımcı olursa iyi olur çok lazım acil !

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
tebrıkler.

bill_

bill_

Üye
Yeri bura değil ama biri bana ps linkini atabilirmi biraz yardımcı olursa iyi olur çok lazım acil !

googleye yazsaydınya kardeş 50 tane link gelirdi :ehe

- - - Eklendi - - -

Bu arada tebrikler Loloman :)

Joker.

Joker.

Üye
cs5 sürümü kardeş

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Tebrik ederim.

abandonware

abandonware

Üye

kardeşim burada ps ile uğraşacağına git ware*zturkey den filan bka bu arada ps cs 6 çıktı bilgine...

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Artık yetkililer bu harikulade logoyu görürler ve windows 9 da uygularlar artık :D Tebrikler dostum

_atomcu_

Üye
tebrikler

Revengeful

Emekli Yönetici
Tebrikler

TheMadness

TheMadness

Üye
tebrikler

lolaman

lolaman

Üye
Evet beyler konuyu yeni gördüm ve çok şaşırdım hedefim kazanmak değildi ama kazanmışım cs4 yeni bilgisayara yüklermiyim yoksa paintlemi devam ederim bilmiyorum :D çok mutluyum Anneme Babama selamlarımı yolluyorum sonraki yarışmalarada katılmayı pek planlamıyorum :D Gençlerin önünü açıyım bu şakaydı kızmayın :D Teşekkürler ben sizler için varım :D

• Beğen
Tepkiler: abandonware
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt