Sonunda Telefonu Rootladım :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda Telefonu Rootladım :D
Evet kuzucuklarım bundan önce telefonum başından büyük bir olay geçse de flashlarken az daha brick olacak dereceye gelince 15 dk da nasıl brickten kurtulduğunu bilmediğim süreçten root sürecine girdim :D

Flashladıktan sonra bir daha odine tıklamayacağımı kendime söylesem de bugün canım root çekti :D Malum root suz cihazın kısıtlamaları canımı biraz sıktı :D

İlk defa root yapacağım için yazılımsal olarak korkuyordum elbet :D

Ama sonunda oldu o ayrı..

Root işlemimi ilk defa yaptığım için tecrübeli Kardom ( kardeşim ) yani şu anda aramızda olmayan Türe den yardım aldım kendisi günlük rom atar :D

Ona burada teşekkürlerimi iletiyorum desteği için :) Rootlarken bazı sorunlar yaşasam da ( bozuk kernel gibi :zzz: ) sonunda oldu :tebessüm:

otostopçu

otostopçu

Üye
Evet kuzucuklarım bundan önce telefonum başından büyük bir olay geçse de flashlarken az daha brick olacak dereceye gelince 15 dk da nasıl brickten kurtulduğunu bilmediğim süreçten root sürecine girdim :D

Flashladıktan sonra bir daha odine tıklamayacağımı kendime söylesem de bugün canım root çekti :D Malum root suz cihazın kısıtlamaları canımı biraz sıktı :D

İlk defa root yapacağım için yazılımsal olarak korkuyordum elbet :D

Ama sonunda oldu o ayrı..

Root işlemimi ilk defa yaptığım için tecrübeli Kardom ( kardeşim ) yani şu anda aramızda olmayan Türe den yardım aldım kendisi günlük rom atar :D

Ona burada teşekkürlerimi iletiyorum desteği için :) Rootlarken bazı sorunlar yaşasam da ( bozuk kernel gibi :zzz: ) sonunda oldu :tebessüm:
:disko::dance:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

cukuleaks

Üye
Bi sorunun olursa bana sorabilirsin :oke:

TheMadness

TheMadness

Üye
Bana da sorabilirsin :D

• Beğen
otostopçu

otostopçu

Üye
fatih telefonları değişelim sana flash atmayı öğretirim :ehe :ehe

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
:op: oleeeeeeeeeey :biggrin: bende bugün flash attım ram 140 tan inmiyyor :biggrin:

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
  • Beğen
T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
Nokia E5 olurmu acep :hmmm

spy ghost

spy ghost

Üye
bana da sormayabilirsiniz anlamıyorum çünkü :d:

El-CD

El-CD

Üye
Hayirli olsun fatih

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
hayırlı olsun bea :D bizde hack ile yetiniyoruz :ehe

__xXx__

__xXx__

Üye
hayırlı olsun fatihcim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt