Bimden Alınan Mp3 Çalar Ne Kadar İyidir?

Sponsorlu Bağlantılar

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Bimden Alınan Mp3 Çalar Ne Kadar İyidir?
Belki biliyorsunuzdur 17 ağustosda bime mp3 çalar gelecek.
4gb kendi hafızası var
mp3 wma desteği var
flash disk özelliği,kulaklık ve usb kablosu var.
2 yıl da garantili
fiyatı da 29,90 yuvarlak hesap 30 Tl.
1 ay önce akrabalarımızdan birinin verdiği 25 TL bende duruyor.Bununla bu mp3 çaları almayı düşünüyorum.
Sizce ne kadar dayanıklıdır? sonuçta bimden alınma :D

resimde bu

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
LeCola kadar :hmmm

bkz: LeMP3

Symbianize

Symbianize

Üye
Bence bi sikintisi olmaz fazla fonksiyonel bisey degil cunku usb flash disk gibi bisey sadece muzik dinleniyor bence bi sikinti olmaz ama fiyat bana pahali geldi piyasada 40 tlye mp4 ler var

TheMadness

TheMadness

Üye
Le'Pod

• Beğen
Tepkiler: Mert
tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Bence bi sikintisi olmaz fazla fonksiyonel bisey degil cunku usb flash disk gibi bisey sadece muzik dinleniyor bence bi sikinti olmaz ama fiyat bana pahali geldi piyasada 40 tlye mp4 ler var

müzik dinletsin yeter :D Peki Media Mark'a Sony NWZB172 mp3 çalar 60 tl'ye düşmüş.buna ne dersin?

Symbianize

Symbianize

Üye

müzik dinletsin yeter :D Peki Media Mark'a Sony NWZB172 mp3 çalar 60 tl'ye düşmüş.buna ne dersin?

Ya hic bi farki yok ikiside muzik caliyor 10 tllik bile olsa isini gorur biraz ses bozuk cikar ama 10 liralik mal iste . Sony mp3 lerin ses kalitesi iyidir ama onun yerine 2.el samsung e250 telefon al isini gorsun muzikde dinlersin ;)

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
ben biliyorum onu ses fazla tok çıkıyor hiç akustiği yok

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
bimdeki

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
yani hiç akustik yok ses baya düz çıkıyor aynı 6630 a çakma kulaklık takıp müzik dinlemek gibi

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
bilgi için teşekkür ederim.:)

ecel54

ecel54

Üye
bende var hiç güzel değil kullanmadımda zaten :D kulaklığı tırtıklı kulağı acıtıyor ve hiç iyi ses çıkmıyor. usb yeride çok zor görüyor en ufak şeyde çıkıyor, kulaklığı tam takmayınca daha çok ses veriyor :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
O fiyata anca bu kadarı olur zanten :)

EneSinan

EneSinan

Üye
o fiyata bence çok çok iyi. sıkışınca 4.gb flash disk olarakda kullanabilirsin.. Benim n7o'ten de kötü değildir ya ..

jackalmami

jackalmami

Üye
bime güven:good: sapasağlamdır o rahat ol;)

KayraBey

KayraBey

Üye
Alın sorun olmaz :)

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
'Hiç yoktan' iyidir :d: :d: :d: :d:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bimin ürünleri iyi ama bu mp3'ler çok kötü. bizim burda aynı tiplerini telefoncular 15 liraya satıyor. aynısı ama. tek lifemaxx yerine başka markalar var.

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Telefoncularda bende gördüm bu fiyata harika mp3leri var.:hmmm

Üst Alt