iste nokia'nin yeni prototipi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yıl sonuna kadar wp8 li lumialar gelir değilmi arkadaşlar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben hemen alabileceğimi pek sanmıyorum ama,ortaya nasıl birşey çıkacak merak ettim,bu lumiaların başarısını ve kalitesini gördükten sonra wp8 daha bir merak konusu oluyor ve beklentiler yükseliyor haliyle:)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Çok bekletmeden Kasım'ın ilk haftası gelir inşallah :hmmm
Gerçi fiyat düzeyi de önemli.
Bizim ülkede vergi v.s derken çok fahiş fiyatlar çıkıyor ortaya.
Hele bir de yeni ürün, yeni model derken fiyatın üstüne bindiren bindirene...
Şöyle 1200-1800 aralığında gelişmiş donanımlı güzel modeller gelse de incelesek. :eller:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ben hemen alabileceğimi pek sanmıyorum ama,ortaya nasıl birşey çıkacak merak ettim,bu lumiaların başarısını ve kalitesini gördükten sonra wp8 daha bir merak konusu oluyor ve beklentiler yükseliyor haliyle:)

Dağ fare fırlatmadın da.:D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wp8 lumialar en gec kasim ayi gibi Turkiye'de satişa cikmiş olur. Fiyat olarak bir şey soylemek şu an icin zor ama bence ilk gelen cihazlar lumia900un wp8 lisi gibi olacaktir. Donanim olarak da dualcore chipset kullanilir yani cok ust duzey cihazlar ilk partilerde gelmez. Nokia bence asil amiral gemisini quad core s4pro veya s4plus chipsetlerle pureview olarak ces2013te duyurur.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
wp8 lumialar en gec kasim ayi gibi Turkiye'de satişa cikmiş olur. Fiyat olarak bir şey soylemek şu an icin zor ama bence ilk gelen cihazlar lumia900un wp8 lisi gibi olacaktir. Donanim olarak da dualcore chipset kullanilir yani cok ust duzey cihazlar ilk partilerde gelmez. Nokia bence asil amiral gemisini quad core s4pro veya s4plus chipsetlerle pureview olarak ces2013te duyurur.
bence iphone5'in estirecegi rüzgarda kaybolmamak için üst model bir telefonu da tanıtabilir. Ama piyasaya sürülmesi daha gec olabilir tabii ki ilk modellere göre...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bence iphone5'in estirecegi rüzgarda kaybolmamak için üst model bir telefonu da tanıtabilir. Ama piyasaya sürülmesi daha gec olabilir tabii ki ilk modellere göre...

zaten nokia ve microsoft kendilerine apple'ı rakip secmiş durumdalar ve nokia 12 eylulde tantilmasi muhtemel iphone5 in popularitesini duşurmek icin bir hafta oncesinde wp8 modelini tanitmayi amacliyor. Burada amac kontrat sureleri dolan 4ve 4s muşterilerinden iphone5 gecmeden alsbildigi kadarini kendi sistemine cekebilmek ve bence başarili bir strateji cunku iphone5e karşi hatiri sayilir bir fiyat avantaji var. Bir de apple'in kaprislerinden bikan operatorlerin nokia ve microsoftla calişma istegini eklersek onumuzdeki aylar baya guzel gelişmelere gebe diyebiliriz:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt