Nokıanın Yeni Telefonu Android Os ile Geliyor!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Nokıanın Yeni Telefonu Android Os ile Geliyor!!
Arkadaşlar az önce haber sitesinde gezerken gözüme çarptı...Yalan haber falandır dedim ama birçok sitede araştırdım olabilir diyorlar...Nokıanın Yeni Telefonu N9'a benzer bir telefondandan alınmış bu resimler...Konu devamı ve ilgili açıklama....
Bugün ise Windows Phone Mango işletim sistemini kullanan akıllı telefon prototipine ait olduğu öne sürülen bir fotoğrafı internette paylaşan weibo.com, hemen ardından Android işletim sistemli N9 benzeri bir akıllı telefona ait iki tane fotoğraf (bazı kesimler fotoğrafları yayınlanan telefonların N9'a bazı kesimler ise SeaRay kod adlı modele ait olduğunu iddia ediyor) yayınladı ve bu fotoğraflar teknoloji dünyasında şimdiden heyecan oluşturdu. Peki bu ne anlama geliyor?

Bu konuda farklı otoritelerden pek çok farklı görüşe rastlamak mümkün. Bazıları SeaRay veya N9'a custom rom yüklenmiş olabileceğini söylüyor, bazıları ciddi bir Photoshop / duvar kağıdı hilesiyle karşı karşıya olabileceğimizi belirtiyor. Finlandiya'nın mobil iletişim devi Nokia'nın her zaman bir B planının bulunduğunu söyleyenler dahi var. B planına göre 2011 yılının sonuna doğru piyasaya sürülecek Windows Phone Mango'lu telefonlar ile beklenen başarı yakalanamazsa ve Microsoft, Nokia'nın akıllı telefon üretim bölümünü satın almazsa Nokia, Android'den yana şansını deneyebilir. Eric Scmidt, Android kapılarının Nokia için her zaman açık olduğunu ifade ederken Nokia'nın geçmişteki önemli isimlerinden Anssi Vanjoki, Android tabanlı telefon üreticilerini ''kışın soğukta ısınmak için pantolonuna işeyen Finli çocuklara'' benzetiyordu. Nokia fikrini 180 derece değiştirmiş olabilir mi? Her şeyi gelecekte yaşanacak gelişmeler bizlere gösterecek.Evet arkadaşlar birde resimleri ekliyeyim sadece görüşünüzü almak istedim aranızdan alıntı diye böğürenler olmasın:ehe

----------Eklendi @ 17:34:56 ---------- Yazıldı @ 17:33:42 ----------

Dampierre

Dampierre

Üye
nokia doğru yolu buldu sonunda

• Beğen
Tepkiler: addmin
Masha

Masha

Üye
Bundan başka çaresi yoktu zaten

pRime.

pRime.

Üye
:zuhaha:

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Androide kaldı yine biz demiştik.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Telefon çıksında o zaman görücez android4ever:ehe

meme4

meme4

Üye
geç kaldı ama samsung falan parayı götürdü :aha:

franzliszt

franzliszt

Üye
samsungda meegoya geçiyor abi hemen bir custom rom yada fake resim bulalım , yada dur ben kendim üretim :D işin şakası
nokia androide geçmez bence şöyle olur n900 gibi bir yardımcı program ile direk androidi çalıştırır zaten n9 için çalıştıracağını söylediler .

last321

Üye
meego nasıl bi işletim güzel mi varmıydı yeni mi çıktı?

franzliszt

franzliszt

Üye
meego linux alt yapılı hıza yönelik bir sistem hazırlayıcısı maemo sistemi açık kod kaynaklı sınırlamayan bir sistem kendin program kurup çalıştırabileciğin ekstraları veren bir sistem

Uruloki

Uruloki

Üye
dikkat ederseniz sea ray gibi bir cihaz yani kanıtlamak için sağ alta doğrı bakın kamera tuşu var N9 yok bu tuş bence sea ray e android yüklediler ve deneme amaçlı birşey yaptılar ama bakalım eldar murtazin nin dediği gibi nokianın her zaman bir b planı var ma herşeyde haklı olmayan bir adam bunu da hatırlatmakta yarar var

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
5800 a neden yok t10 a varda :vur

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bu %90 ihtimalle gerçek degildir.ama çıkarsa nokia piyasanın sahibi olur.tabi 5800 gibi cihazlar verdigi destek gibi bunlara da destek verirse(android 2.2 ile kaktırır,yarın bi gün android 4.0 çıkar yükseltmezler.) yine batar.

umut681

umut681

Üye
tek kelimeyle yalan.öyle kolay değil zaten.yok olmadı fabrikalarında navifirmle andrioid atıyorlardır telefonlara:sN9 içinde bir sürü hurafeler atıldı meydana ama telefon ortada işte.tüm adroidçiler zorlarından tepindiler.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
tek kelimeyle yalan.öyle kolay değil zaten.yok olmadı fabrikalarında navifirmle andrioid atıyorlardır telefonlara:sN9 içinde bir sürü hurafeler atıldı meydana ama telefon ortada işte.tüm adroidçiler zorlarından tepindiler.
Türkçeyi konuşmayı yazmayı öğrende yorum yok;bu sadece uyarıydı kardeşim:ehe

----------Eklendi @ 20:33:26 ---------- Yazıldı @ 20:33:07 ----------

Bekleyip görücez beyler:ehe

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
doğru yolu buldu nokia ama geç

Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia N9'a android portlanmış olamaz mı peki? Çünkü altta parlaması gerken Android'in en önemli öğelerinden biri olan dört dokunmatik buton yok.

umut681

umut681

Üye

Türkçeyi konuşmayı yazmayı öğrende yorum yok;bu sadece uyarıydı kardeşim:ehe

----------Eklendi @ 20:33:26 ---------- Yazıldı @ 20:33:07 ----------

Bekleyip görücez beyler:ehe

türkçemle döverim seni lağğnn:ehe

mert_1047

mert_1047

Üye
nokianın işide belli olmuyor olur mu olur microsoftuda iyi kandırdı yav anlaştı vs... hala bi telini çıkarmadı wp li:))

Uruloki

Uruloki

Üye
ya beyler siz hakkaten çıkaracak sanıyorsunuz telefonu o cihaz sea ray zaten büyük bir ihtimal cihazı denemek için kurmuşlardır zaten microsoft ile 5 senelik sözleşmesi var istese bile bunu yapamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt