Yakında Alacagın Telefon Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Yakında Alacagın Telefon Hangisi ?
Evet arkadaşlar bu ara herkes de bir hastalık türedi kimse elindekinden memmun degil gibi davranıyor. Piskolojik baskının altında cihaz degiştiriliyor. Telefon alacakların kafası 1.000.000 bende dahil :D Bu yüzden herkes en kısa sürede alacagı cihazı belirtsin belki bazı arkadaşlara yardımcı oluruz .

Ben Nokia N9 düşünüyorum . Mümkünse 64 GB lık ve beyaz olanından . Beyaznın temin edemez isem mavisini ,oda tuzlu gelirse 16 GB lık mavi veya siyahını almayı düşünüyorum. Alıp hem Meego hem Andrid yüklücem ikisini aynı cihaz da aynı anda kullanabilicem .

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Hocam için sinmiyecekse hiç bulaşma derim ama Nitdroid'de gta 3'ü gs2'den daha iyi oynattığını belirtirim :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
siner dostum niye sinmesin :) Senin sayende ;)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben yeni aldım ama bundan sonra Note veya Note 2 alabilirim :eller:

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
Galaxy Nexus çok yakında :D

• Beğen
Tepkiler: anqaralıics
15097

15097

Üye
Note 2 veya yeni iphone :hmmm

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
siner dostum niye sinmesin :) Senin sayende ;)
:D estağfirullah canım :D

- - - Eklendi - - -

Cyan (cam göbeği ( Turkuaz değil yalnız :D ) ) N9 16 GB , Beyaz BH-505 kulaklık , İpod touch 5g Beyaz ( Veya Namıdiğer New iPod Touch ) Alacaklarım bunlar :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye

- - - Eklendi - - -

Cyan (cam göbeği ( Turkuaz değil yalnız :D ) ) N9 16 GB , Beyaz BH-505 kulaklık , İpod touch 5g Beyaz ( Veya Namıdiğer New iPod Touch ) Alacaklarım bunlar :D
Şu N9 u al kurtul artık :D

15097

15097

Üye

- - - Eklendi - - -

ipod touch 5 bence bu yıl çıkmaz :hmmm

coldman41

coldman41

Üye

- - - Eklendi - - -

ipod almanı tavsiye etmem tabi ömür boyun kullanmayacaksan ben aldım ipod 3. nesil 32 gb şimdi acil satmam gerekiyo ama elimde kaldı telefoncuların hiçbiri almıyo :S

15097

15097

Üye
ipod almanı tavsiye etmem tabi ömür boyun kullanmayacaksan ben aldım ipod 3. nesil 32 gb şimdi acil satmam gerekiyo ama elimde kaldı telefoncuların hiçbiri almıyo :S
neden satma gereği duyuyorsun ki? ama zaten eskimiş ipod 3.nesil.4. ve 5.nesiller kolay kolay eskimez ;)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
yakında mıııı? :D HTC One S veyahut Samsung Galaxy SII :D

coldman41

coldman41

Üye

neden satma gereği duyuyorsun ki? ama zaten eskimiş ipod 3.nesil.4. ve 5.nesiller kolay kolay eskimez ;)

paraya ihtiyacım var bende satmam aslında iphone'den tek farkı aramanın olmaması ve benmkinde kamera yok :) 4. ve 5. nesillerin eskimemesinin sebebide sadece kameranın olması

bolamanle

Üye
Ben wp8li bir nokia alıcam samsung yada sony asla almam belki küçük ihtimal htc oda çok küçük ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt