haa şunuda söyliyim ios oyunlarının üstne tanıyom dedin ya fandroi de aynı yani ios dan copy pasteneyse şimdi knuyu başka yere saptırmayım
![]()
Aralarında tip olarak pek bi fark yok o yüzdenGoogleye ipod yazdim iphone resimlrti cikiuyo nedendir acep :hmm

N9 64 GB'a o kadar para verip androide çevireceğine direk android alsana bari hacı. 40 takla atmanın manasını çözemedimAyrıca android yükleyince sadece oyun oynayabilirsin çoğu özellik kullanım dışı kalıyor.

bir çok sıkınt düzeldi ve düzeltilmeye devam ediyor ben fandroidin ekosistemine para vermek istemiyorum.Android benim üzerimden para kazanmamalı .Ben para verdigim zaman param Nokia şirketine gitmeli bedava android kullanmak gibi bişi .Zaten ben muhteşem arayüze sahip Meego arayüzünü kullanıcam sadece androidin bir kaç özelligini kullnıcam hepsi bu oyun oynamakda buna dahil![]()

Aynen N9'dan sonra ya jolla ya da Tizenli Samsungtizenli bi samsung![]()
N9 64 GB'a o kadar para verip androide çevireceğine direk android alsana bari hacı. 40 takla atmanın manasını çözemedimAyrıca android yükleyince sadece oyun oynayabilirsin çoğu özellik kullanım dışı kalıyor.
İPhone . 6. Nesil olanindan

Nokia'yı da araya katıyorsun yani Nokia'dan vazgeçemiyorsungalaxy w neo v hak getire nokia 700 mü alsam acaba tipi çok hoşuma gitti hızlıda![]()