coldman41
Üye
iPhone 4'le birlikte tanıtıldı diye biliyorum ben
- - - Eklendi - - -
Yok yok alacam hem 5.nesil çıkmadı daha![]()
5. neslin çıkmadığını biliyorum iyi yinede hayırlı olsun şimdiden

iPhone 4'le birlikte tanıtıldı diye biliyorum ben
- - - Eklendi - - -

siyah 2010 yılında tanıtıldı ve 2010 yılında cıktı ama beyaz 2011 de tanıtıldı ve 2011de cıktı.benim tahminim "daha gecen yıl yeni renk alternatifiyle ipod tanıttık ipod 5'i bir daha ki yıla tanıtalım" demiş olabilirler.tabi apple bu ne yapacagı belli olmaziPhone 4'le birlikte tanıtıldı diye biliyorum ben
- - - Eklendi - - -

Ben wp8li bir nokia alıcam samsung yada sony asla almam belki küçük ihtimal htc oda çok küçük ihtimal
Aynen katılıyorumkardeşim bence çıkar çıkmaz alma biraz zaman geçsin 2-3 güncelleme gelsin sonra al tabi bu benm fikrim
nokia'nin da ne yapacağı belli olmaz 
valla yeni tanıtılcak ipodu alacam şimdikiler geride kaldı bıraz
siyah 2010 yılında tanıtıldı ve 2010 yılında cıktı ama beyaz 2011 de tanıtıldı ve 2011de cıktı.benim tahminim "daha gecen yıl yeni renk alternatifiyle ipod tanıttık ipod 5'i bir daha ki yıla tanıtalım" demiş olabilirler.tabi apple bu ne yapacagı belli olmaz![]()
daha ipod 5 çıkmadı sen şimdikilere geride kaldı diyorsun.senin için iphone 4s teknoloji fukarası bir cihaz mı? nasıl olsa 5 çıkacak ya?valla yeni tanıtılcak ipodu alacam şimdikiler geride kaldı bıraz
N9 meego haliyle oyun ve uygulama açısından çok fakir ne yazık kin9 varken ipod mu alınıroyun diyosan tak bi android yükle tamam
![]()

Hocam için sinmiyecekse hiç bulaşma derim ama Nitdroid'de gta 3'ü gs2'den daha iyi oynattığını belirtirim![]()
n9cift islemcilimi ?
Hem meego , hem android ?
androd JB guncellemesi var mi ?
n9 varken ipod mu alınıroyun diyosan tak bi android yükle tamam
![]()

şimdi millet s3 falan alıcam demiş ben 603 alıcam demeye utandım yahu![]()
ipod'un bi havası var masaya koyduğunda millet iphone falan zannediyo apple oyunlarının üzerine oyun tanımam
- - - Eklendi - - -
sen onu geç ben nokia 1200 kullanıyorum
Evet girerken seçiyorsun Nitdroid yükledikten sonra MeeGo mu android 'mi diye evet Nitdroid'in şu an ki sürümü Jelly Bean ama daha yayınlanmadın9cift islemcilimi ?
Hem meego , hem android ?
androd JB guncellemesi var mi ?