samsung star FW (WIFI)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
samsung star FW (WIFI)
arkadaşlar her yerde aradım ama bulamadım ben telefonuma wifili firmware arıyorum fakat bulamıyorum bana en günceli lazım s5233wjvlg1 gibi 2012 sürümü yada 2011 deki en son sürümü lazım garantiye bazı sorunlardan yolladım telefona jvkg1 yüklemişler ama programlarda falan sertifika hatası alıyorum yada ekran köşesinde mavi bi yazı çıkıp reset atıyor bana en hızlısı ve en sorunsuzu lazım ve türkçe olanı ve wifili olanı :) bu fv çok hızlı fakat java sorunları var lütfen bana yardım edin :) mesala bluetr nin paylaştığı http://www.maxicep.com/samsung/tum-...orjinal-sahtesi-degil-angry-birds-632138.html açılmıyor ... ve bana telefon "brick" oldugunda ne yapabileceğimide anlatsanız memnun olurum valla :)

sercan42_

Üye
reyiz bende 5233WJWIG7 var çok hızlı ve o oyunu açıyor

.BlueTR

.BlueTR

Üye
2010 fw var en sorunsuz o s5233wifi için.onun dışında en güzel fw olan s5230wxeil1 var ama sadece İngilizce.o reset srounuda fw ila keynaklı.oyunda çünkü sadece tek bir hata veriyor oda 4-5ve fazlası oyun yüklüyse java hatası bellek yok diye.onunda çözümü basit java update yapıyoruz hemen telefondan.birde anladığım kadarıyla brick denen olaydan biraz korkuyorsunuz :D boot dosyalarını yanlış indiripte seçmedikçe brick şansı yoktur.starıma neler yaptım şimdiye kadar bişey olmadı.sizinde olmaz.isterseniz bi gün teamviewer üzerinden yapabiliriz.

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
hmm azcık bekleyeceğim stardroid olursa :) onu yükleyeceğim inşallah

- - - Eklendi - - -

2010 fw var en sorunsuz o s5233wifi için.onun dışında en güzel fw olan s5230wxeil1 var ama sadece İngilizce.o reset srounuda fw ila keynaklı.oyunda çünkü sadece tek bir hata veriyor oda 4-5ve fazlası oyun yüklüyse java hatası bellek yok diye.onunda çözümü basit java update yapıyoruz hemen telefondan.birde anladığım kadarıyla brick denen olaydan biraz korkuyorsunuz :D boot dosyalarını yanlış indiripte seçmedikçe brick şansı yoktur.starıma neler yaptım şimdiye kadar bişey olmadı.sizinde olmaz.isterseniz bi gün teamviewer üzerinden yapabiliriz.

java upgrade nereden oluyor :S

.BlueTR

.BlueTR

Üye
hmm azcık bekleyeceğim stardroid olursa :) onu yükleyeceğim inşallah

- - - Eklendi - - -

java upgrade nereden oluyor :S
bu sorunu java upgrade ile çözemessiniz.o sadece bellek yok diyorsa geçerli.

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
biliyorumda servise yollamadan önce bellek yok hatasından dolayı yollamıştım sonra bu firmwareyi yükldiler eğer gene olursa diye sordum bende başka bir sorunda veriyordu önceden "javalang.Out.Of.Memory" eğer tekrar olursa diye nasıl çözerim diye sordum

- - - Eklendi - - -

5233WJWIG7 bu firmware yani menun kalırmıyım T9 da kasıyormu ? menüler hızlımı ve Türkçemi (çok önemli değil ama)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
biliyorumda servise yollamadan önce bellek yok hatasından dolayı yollamıştım sonra bu firmwareyi yükldiler eğer gene olursa diye sordum bende başka bir sorunda veriyordu önceden "javalang.Out.Of.Memory" eğer tekrar olursa diye nasıl çözerim diye sordum

- - - Eklendi - - -

5233WJWIG7 bu firmware yani menun kalırmıyım T9 da kasıyormu ? menüler hızlımı ve Türkçemi (çok önemli değil ama)
5233WJWIG7 star wifi ile gelen orjinal firmware.yani bazı java oyunları açmaz ve widget yükleyemezsiniz.sadece samsung onaylı widgetler.t9 her fwde biraz kasıyor benim denediğim kadarıyla böyle.menüler doğal olarak hızlı orjinal çünkü :D ve türkçe.
ama ben yinede mart 2010 fwsini yüklemenizi öneriyorum.denediğim en stabil mart 2010 ve s5230wxeil1.

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
5233WJWIG7 nun gibi komple verseniz :) pek anlamıyorumda benim firmwarenin tarihini öğrenene kadar canım çıktıda benim firmwarede t9 aşırı hızlıydı ama eskisinde herşey kasıyordu :) 1000 oyunluk her siteden topladıgım oyun arşivim var canım sıkılınca oynuyoru :D birde oyun kayıtlarımı nasıl kurtarabilirim bende zanki telefon değiştirir gibi herşeyi sordum :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
S5230WXXJC1 den bahsediyorum ben :)
oyun kayıtlarını kurtarma şansı yok :(

saintone

Üye

- - - Eklendi - - -

T9'da biraz kasar ama Türkçe ve gayet hızlı. 5233w ile çalışsan en stabil fw bildiğim ve kullandığım kadarı ile 5233WJWIG7.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
2010 fw ler çok daha uygundur Wifi için.

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
buldum bundan önce servise yollamadan önce tk file explorer ile systemfs klasörünü atabildiği kadarıyla atmışdı şimdi o systemfs klasöründen (yanlış hatırlamıyosam) oyun dosyalarımı buldum hepsini telfonuma attım artık brick breaker de servisten önceki gibi pyramids deyim :D

- - - Eklendi - - -

yani oyunun son bölümleri ;)

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
tmm jvıg7 yükledim en başta açılmadı factory fs yi unutmuşum tekrar atınca oldu iyi hızlı bir fv T9 pek hızlı deil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt