Android mi Nokia mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
Bir android kullanıcısı olarak oyun oynamayacaksan nokia al derim.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Açık kaynakda gayet iyi para kazanıyor. Bkz. RedHat. Kurumsal çalışıyorlar ama şikayetçi müşterileri yok. Ayrıca Bütün Süper Bilgisayarlarda (200 Milyon $'dan başlayarak) hepsi istisnasız GNU/Linux, Unix veya benzeri sistemler.Linux'ın kaybı son kullanıcıya hitap eden eğlenceli şeylerin kısıtlı olması veya olmaması :D Gerçi Valve MS'ye postayı koydu ama Linux'a yöneleceğiz deyince. Half-Life , CS yeter bize :D

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Açık kaynakda gayet iyi para kazanıyor. Bkz. RedHat. Kurumsal çalışıyorlar ama şikayetçi müşterileri yok. Ayrıca Bütün Süper Bilgisayarlarda (200 Milyon $'dan başlayarak) hepsi istisnasız GNU/Linux, Unix veya benzeri sistemler.Linux'ın kaybı son kullanıcıya hitap eden eğlenceli şeylerin kısıtlı olması veya olmaması :D Gerçi Valve MS'ye postayı koydu ama Linux'a yöneleceğiz deyince. Half-Life , CS yeter bize :D
Hatta ubuntu da exe emülatörüyle metin 2 oynadık arkadaşla hem de kasmadan :D

- - - Eklendi - - -

İş kapalı kaynak mı açık kaynak mı olayına döndü ama neyse :D

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
64 Bit Arch Linux kurdum Androidden daha az ram kullanıyor. Nedir bu çektiğimiz ? :angry:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Millet oraya geçti

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ben burdayım ama

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Tabi o da var

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Android bence ama oyun sıkıntı değilse N9 çok iyi bence bi kere kullandım hayran kaldım kesinlikle onu tavsiye ederim :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Android :good:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Android'li cihazlar daha özgür. En basitinden bootloader açılabiliyor. Ancak benim kararım hep değişkendir :ehe S60v5 ile Android 2.3 karşılaştırılmaz ama ben diğer sistemleri deneme fırsatı bulamadım. O yüzden bu ikisini karşılaştırınca Android diyorum :ehe