eğer sınır yoksa bence ip5i bekle iyi bişey olursa al. Yoksa ya one x ya da lumialara bak.

Zenginsen diyecektin herhalde![]()

Android'li cihazlar daha özgür. En basitinden bootloader açılabiliyor. Ancak benim kararım hep değişkendirS60v5 ile Android 2.3 karşılaştırılmaz ama ben diğer sistemleri deneme fırsatı bulamadım. O yüzden bu ikisini karşılaştırınca Android diyorum
![]()
isteyen yesin ama nokianın linuxundan daha iyi iş yaptığı açık , meego , maemo hep yalan oldu yanında.Android'teki linux linux vakfından bile destek alamayan bir linux yani android'in linux'unu yiyeyim
aynen öyle yeşil robotcuk hepsini bir bir yedi
isteyen yesin ama nokianın linuxundan daha iyi iş yaptığı açık , meego , maemo hep yalan oldu yanında.
Android yarım linux tabanlı gerçek Linux MeeGo aslında.Nokia'nın akılsızlığı MeeGo ya destek vermeyişi..
isteyen yesin ama nokianın linuxundan daha iyi iş yaptığı açık , meego , maemo hep yalan oldu yanında.
tizen nasıl olucak acaba
Android yarım linux tabanlı gerçek Linux MeeGo aslında.Nokia'nın akılsızlığı MeeGo ya destek vermeyişi..
Nokianın linuxinden daha mı iyi iş yapıyor

Nokianın linuxinden daha mı iyi iş yapıyor![]()
![]()
O manada söylediğini zannetmiyorum
MeeGo'lu N9'dan daha çok sattı yani daha iyi iş yapmış oldu bundan bahsediyor.Telefonun yapabildiklerinden değil ticari getirilerinden yani.
O manada söylediğini zannetmiyorum
Doğrusun
Hep yalan oldu yanında derken satılamadığından bahsediyor bu gayet anlaşılır bir şekilde söylenmiş.Yoksa gidipte Android'te daha serbestsin tarzında bir şey söylememiş zaten söylenemezde.He o manada söylememişse bilemem tabi.

prototiplerin inceleme videolarım youtube da mevcuttizen nasıl olucak acaba
ayrıca arayüz touchwiz olacak
onun haricinde herşey güzel 
Nokia, Samsung, Htc vs... farketmez. Elin oğlu telefonunu satıp para kazanıyor. Bizde onlar için birbirimize giriyoruz. Bir yerde bir yanlışlık var![]()
Sense mi olsydı
prototiplerin inceleme videolarım youtube da mevcutayrıca arayüz touchwiz olacak
onun haricinde herşey güzel
![]()

Sense mi olsydı![]()
Acaba HTC kendi üreteceği telefonlarda Sense mi kullanacak