Android mi Nokia mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
eğer sınır yoksa bence ip5i bekle iyi bişey olursa al. Yoksa ya one x ya da lumialara bak.

ByKatre

ByKatre

Üye
Android'li cihazlar daha özgür. En basitinden bootloader açılabiliyor. Ancak benim kararım hep değişkendir :ehe S60v5 ile Android 2.3 karşılaştırılmaz ama ben diğer sistemleri deneme fırsatı bulamadım. O yüzden bu ikisini karşılaştırınca Android diyorum :ehe

bizi sattın mı yaw

UstadCroyTR

Üye
Oyun önemli değilse nokia al.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Nokia

franzliszt

franzliszt

Üye
Android'teki linux linux vakfından bile destek alamayan bir linux yani android'in linux'unu yiyeyim
isteyen yesin ama nokianın linuxundan daha iyi iş yaptığı açık , meego , maemo hep yalan oldu yanında.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

isteyen yesin ama nokianın linuxundan daha iyi iş yaptığı açık , meego , maemo hep yalan oldu yanında.
Android yarım linux tabanlı gerçek Linux MeeGo aslında.Nokia'nın akılsızlığı MeeGo ya destek vermeyişi..

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
O manada söylediğini zannetmiyorum

Hep yalan oldu yanında derken satılamadığından bahsediyor bu gayet anlaşılır bir şekilde söylenmiş.Yoksa gidipte Android'te daha serbestsin tarzında bir şey söylememiş zaten söylenemezde.He o manada söylememişse bilemem tabi.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Hep yalan oldu yanında derken satılamadığından bahsediyor bu gayet anlaşılır bir şekilde söylenmiş.Yoksa gidipte Android'te daha serbestsin tarzında bir şey söylememiş zaten söylenemezde.He o manada söylememişse bilemem tabi.
Doğrusun :ok2:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Nokia, Samsung, Htc vs... farketmez. Elin oğlu telefonunu satıp para kazanıyor. Bizde onlar için birbirimize giriyoruz. Bir yerde bir yanlışlık var :hmmm

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları ve doctorrr
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Nokia, Samsung, Htc vs... farketmez. Elin oğlu telefonunu satıp para kazanıyor. Bizde onlar için birbirimize giriyoruz. Bir yerde bir yanlışlık var :hmmm

Her alanda olduğu gibi teknoloji alanında da fanatiklik hiç kimseye yaramaz.Fakat insanlarımız kendi kullandığının en iyi olamayabileceğini kabullenemiyor malesef...