Android mi Nokia mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Ben wp8i bekliyorum:D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nokia ve n8'imden memlunum kısacası nokia

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
nokia

ismail

ismail

Üye
nokia telim var memnun değilim :)
Gerçi telim s60v3 daha :D:

Ama yeni tel alırsam nokia 701 yada dişimi sıkarak 808 :D

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Yani anlayacağın N9 al oyun mu oynamak istiyorsun kasmadan gta 3 bile oynayabiliyorsan (nitdroid ile ) ilerdeki uygulamaları da şimdi alacağın bir androidle aynı düzeyde oynatır . İlla saçmalıklarla uğraşmak zorunda da değilsin terminal e gir ver komutunu cihaz halletsin

avcitalip

avcitalip

Üye
Yani anlayacağın N9 al oyun mu oynamak istiyorsun kasmadan gta 3 bile oynayabiliyorsan (nitdroid ile ) ilerdeki uygulamaları da şimdi alacağın bir androidle aynı düzeyde oynatır . İlla saçmalıklarla uğraşmak zorunda da değilsin terminal e gir ver komutunu cihaz halletsin

komutlardan herkes anlamıyor ama Recep birde bu yönüyle düşün :oke: uzman olmak gerekiyor

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
şu an, android'in sadece birçok modelde kullanılmasından dolayı uygulama ve oyun fazlalığı nedeniyle üstünlüğünü kabul eden ben de dahil nokia kullanıcıları, wp8e gözünü çevirmiş bulunmakta. Eğer ki nokia wp8 ile bekleneni yerine getirmezse (ki getirmek zorunda çünkü kendi sonunu bu şekilde getirebilir.) çok büyük bir tepki alacak. Yılların eskitilemeyen nokia aşkı var bazı insanlarda karşılarında iOs ve android gibi güçlü iki sistem varken... Nokia bu sevgiyi hakediyor ama sanırsam bunu şu an ki ceo haketmiyor.

Androidin üstünlüğü, sadece fazla modelde kullanılmasından dolayı oyun ve uygulama zenginligine dayalı olduğu için ben de nokia diyorum.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
şu an, android'in sadece birçok modelde kullanılmasından dolayı uygulama ve oyun fazlalığı nedeniyle üstünlüğünü kabul eden ben de dahil nokia kullanıcıları, wp8e gözünü çevirmiş bulunmakta. Eğer ki nokia wp8 ile bekleneni yerine getirmezse (ki getirmek zorunda çünkü kendi sonunu bu şekilde getirebilir.) çok büyük bir tepki alacak. Yılların eskitilemeyen nokia aşkı var bazı insanlarda karşılarında iOs ve android gibi güçlü iki sistem varken... Nokia bu sevgiyi hakediyor ama sanırsam bunu şu an ki ceo haketmiyor.

Androidin üstünlüğü, sadece fazla modelde kullanılmasından dolayı oyun ve uygulama zenginligine dayalı olduğu için ben de nokia diyorum.
Özgür Yazılım'ı özledim gerçekten her yer kapalı her yer Nokia vardı Özgürcü Microsoft sızdı BlackBerry var batmak üzere Palm (Hp) (WebOS) Hp yalnızlığa terketti Tizen var bir tek o da android vari bir arayüzle gelecek biz napak hacı ?

ismail

ismail

Üye
özgür yazılım ne kardeşim?

avcitalip

avcitalip

Üye

tabiki benim purewiev alasım var çocuk gibi telefonda 5-10 tane oyun var :D purewiev li wp li nokialar gelecek diye duymuştum onları bekliyorum nokia bir ayağa kalksın nokia eski gücüne dönsün...

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
tabiki benim purewiev alasım var çocuk gibi telefonda 5-10 tane oyun var :D purewiev li wp li nokialar gelecek diye duymuştum onları bekliyorum nokia bir ayağa kalksın nokia eski gücüne dönsün...

bunu son denli istiyorum. Gerçekten de bir yerden sonra nokia başka bir marka diğerlerine göre adam resmen aşık oluyor telefona başkasını tanımam diyor. Ama bazıları da var nokiayi bırakmış androide geçmiş iyice sapıtmış. Adam ne iOsu ne de başka bir sistemi tanıyor onun için sadece android ve en iyisi de android. Forum da böylelerini çok gördüm.

Lenneth

Üye
Nokia Belle denen sey zaten Android cakmasi bir sistem.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Android.Belle'nin geleceği yok ki kardeşim.Tarayıcısına bak bi'.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Nokia Belle denen sey zaten Android cakmasi bir sistem.
Hocam ne zamandır göremiyordum seni :D
Her neyse sadece arayüzden bahsediyorsun Heralde çünkü Symbian la Android çok ayrı şeyler Biri C++ tabanlı Epoc ürünü (symbian)
Biri de arm kütüphanelerini bulunduran çakma linux sistem (android)