Android mi Nokia mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Dimi :ehe Acaba HTC kendi üreteceği telefonlarda Sense mi kullanacak :hmmm
Bence Sense olur :hmmm Android-Tizen fark edeceğini sanmıyorum ama şöyle de bir şey var sistem değiştiği için görünüm de otomatik olarak değişir ama adı Sense kalır yani Sense 5.0 gibi bir şey olur ..Tabi bu benim tahminim :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Başlık yanlış olmuş,Android onlarca marka cihazda bulunan bir işletim sistemi,nokia ise bir cihaz markası.nokia nın java,symbian meego ve wp gibi işletim sistemine sahip cihazları var.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Başlık yanlış olmuş,Android onlarca marka cihazda bulunan bir işletim sistemi,nokia ise bir cihaz markası.nokia nın java,symbian meego ve wp gibi işletim sistemine sahip cihazları var.

Nokia'nın java'lı telefonu olduğunu bilmiyordum bak :hmmm

- - - Eklendi - - -

Bence Sense olur :hmmm Android-Tizen fark edeceğini sanmıyorum ama şöyle de bir şey var sistem değiştiği için görünüm de otomatik olarak değişir ama adı Sense kalır yani Sense 5.0 gibi bir şey olur ..Tabi bu benim tahminim :)

Sense arayüzü cidden çok hoş.Birde marketi ve diğer unsurları güzel olursa tercih edebilirim.Tabi Wp8'e rakip olur mu -benim açımdan- bilemem :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
doctorrr

doctorrr

Üye
konuyla alakasız ama nereye yazacağımı bilemedim :s samsung prototiplerini satışa çıkarır nokia ise konspetlerini :alkis alın bunu yazın duvarınıza asın :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Çok yanlış ama konunun gidişine göre adapte oluyoruz zaten konuların başlık ile alakası kalmadı :D

- - - Eklendi - - -

Sense arayüzü cidden çok hoş.Birde marketi ve diğer unsurları güzel olursa tercih edebilirim.Tabi Wp8'e rakip olur mu -benim açımdan- bilemem :tebessüm:
Sanmıyorum Wp8 baştan bazı avantajları elinde aldı biri de Flash :ok2:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları