Android mi Nokia mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
bunu son denli istiyorum. Gerçekten de bir yerden sonra nokia başka bir marka diğerlerine göre adam resmen aşık oluyor telefona başkasını tanımam diyor. Ama bazıları da var nokiayi bırakmış androide geçmiş iyice sapıtmış. Adam ne iOsu ne de başka bir sistemi tanıyor onun için sadece android ve en iyisi de android. Forum da böylelerini çok gördüm.

adam beynine android yüklemiş desene hacı :D şaka bir yana öyle adamlar varki onlar için en iyi android telefon galaxy ace böyle manyaklar var bizim okulda adama diyorumki s2 yi almadan önce s2 alacam daha iyi diyorum adam yok olurmu ace daha iyi görmüyonmu falan diyor o denli üşütenler var :)

Okul : Zonguldak And. Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi (Yılmaz Erdoğan Şuanda Bir Film Çekiyor Filmde Bizim Okulu Görürsünüz,Filmin Adı : Kelebeğin Rüyası )

bountykiller

bountykiller

Üye
bence nokiadan da belle yerine wp düşünmelisin.

ByKatre

ByKatre

Üye
Nokia Belle denen sey zaten Android cakmasi bir sistem.

nerde android çakması her sistemde olduğu gibi sadece top bar var androide benzer android ve belle tamamen farklı belle daha hoş bir görüntü ve kullanıcı arayüzü sunuyor ve benim fikrim nokia

Lenneth

Üye
Hocam ne zamandır göremiyordum seni :D
Her neyse sadece arayüzden bahsediyorsun Heralde çünkü Symbian la Android çok ayrı şeyler Biri C++ tabanlı Epoc ürünü (symbian)
Biri de arm kütüphanelerini bulunduran çakma linux sistem (android)

Symbian Anna Belle Carla Donna..

Android Astro , Bender, Cupcake, Donut..

İsimlendirme sistemini bile Android den yurutmusler.

Arayuzun ise Android kopyasi oldugunu soylememe gerek var mi ?

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Özgür yazılımı merak edenlere gelsin

Bu da linux'i yazan adam:

Bir de bu var özgür yazılım hakkında:

- - - Eklendi - - -

Android derken status bar ve menüde uygulamar vb. düzenlemeler yok başka bir bağlantı göremiyorum hem biri Tatlı isimleri biri de insan isimleri ne benzerliği var ki

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Belle denen sey zaten Android cakmasi bir sistem.

ya ne d iyon sen ? Android gibi yapsın android de ki şu olsun bu olsun diyınuz yapınca anca konuşuyonuz. İyilik de yaramıyor ama

doctorrr

doctorrr

Üye

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
adam beynine android yüklemiş desene hacı :D şaka bir yana öyle adamlar varki onlar için en iyi android telefon galaxy ace böyle manyaklar var bizim okulda adama diyorumki s2 yi almadan önce s2 alacam daha iyi diyorum adam yok olurmu ace daha iyi görmüyonmu falan diyor o denli üşütenler var :)

Okul : Zonguldak And. Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi (Yılmaz Erdoğan Şuanda Bir Film Çekiyor Filmde Bizim Okulu Görürsünüz,Filmin Adı : Kelebeğin Rüyası )

:kop: bi ara bende de vardı öyle bir takıntı ama bu kadar abartılı değildi. n8i iphone 4ten üstün sanıyordum sırf kamerası için.

Bu arada sen o arkadaşları buraya yollasaydın bi burada bişeyler kapardı :kop:

avcitalip

avcitalip

Üye
ya ne d iyon sen ? Android gibi yapsın android de ki şu olsun bu olsun diyınuz yapınca anca konuşuyonuz. İyilik de yaramıyor ama

aynen öyle kimse kusura bakmasın

- - - Eklendi - - -

:kop: bi ara bende de vardı öyle bir takıntı ama bu kadar abartılı değildi. n8i iphone 4ten üstün sanıyordum sırf kamerası için.

Bu arada sen o arkadaşları buraya yollasaydın bi burada bişeyler kapardı :kop:

evet ya bütün forum yarılırdı :kop::ehe

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

N9'un varken sanki sen de biraz öyleydin ama çok gelişim geçirmişsin tebrik ederim :bud:

ismail

ismail

Üye
Özgür yazılımı merak edenlere gelsin

Bu da linux'i yazan adam:

Bir de bu var özgür yazılım hakkında:

- - - Eklendi - - -

Android derken status bar ve menüde uygulamar vb. düzenlemeler yok başka bir bağlantı göremiyorum hem biri Tatlı isimleri biri de insan isimleri ne benzerliği var ki

Ya tam anlamadım onların ne yaptığını anlayacığım dilden kısaca özetlesen. Onlara göre ben telimdeki z:/ klosörünü istediğim şekilde düzenleyebilme yetkisine sahip mi olmalıyım

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

Ya tam anlamadım onların ne yaptığını anlayacığım dilden kısaca özetlesen. Onlara göre ben telimdeki z:/ klosörünü istediğim şekilde düzenleyebilme yetkisine sahip mi olmalıyım
İşte o telefonlarda sen sistemin her haltini düzenleyecek yetkiye sahipsin :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Neyi kıyasladığınızı anlayamadım :hmmm

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
O adamların aklı bulanmış.:DAdamlar ticaret yapıyor iyi de çocuk oynatmıyorki...
Özgür yazılım para kazanmaya engel değil ki ? hem düşük lisans ücretleriyle çok daha fazla satış yapabilirsiniz :D