Android'in en sevdiginiz ozelligi nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baranselona

baranselona

Üye

tm haklısın ama hiç yoktan iyidir :) flash yok diye android telefonları atacaz diye bir şey yok bence flash kalkınca flash destekli tarayıcıları geliştirirler.

tabiiki hiç yoktan iyi hocam ama flashı portlarlar hazırda varken daha iyi olur... puffin-skyfire tarzı browser lar pek verimli değil bence... atacaz demedim ben zaten eski telefonlarda flashplayer olacak jelly bean dan sonrasında olmayacak diye biliyorum bizde sıkıntı yok... :oke:

PriZm

PriZm

Üye
Custom Romlar ile geliştirilmeye açık olması.

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
R.A.M

R.A.M

Üye
tabiiki hiç yoktan iyi hocam ama flashı portlarlar hazırda varken daha iyi olur... puffin-skyfire tarzı browser lar pek verimli değil bence... atacaz demedim ben zaten eski telefonlarda flashplayer olacak jelly bean dan sonrasında olmayacak diye biliyorum bizde sıkıntı yok... :oke:

:oke: inşallah olmaz.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Konu android symbian çatışmasına dönmesin arkadaşlar.

Pianist07

Pianist07

Üye
Arkasında Google ver be sevilmez mi? :)

MTechnics

MTechnics

Üye
Custom rom, google play, flash destegi...

cardanadam

cardanadam

Üye
google ürünü olması :)

Lenneth

Üye
Arayüzü hosuma gidiyor.

oleytoo

oleytoo

Üye
İos'un o kadar zenginliğine karşı dimdik ayakta durması tıpkı istanbul'a karşı Trabzon'umun durması gibi :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Pcden yükle dediğim şeyi direk telefondan yüklemesi. Hiç bir bağlantı kurmadığım halde. (Google Play için konuşuyorum)

- - - Eklendi - - -

Pcden yükle dediğim şeyi direk telefondan yüklemesi. Hiç bir bağlantı kurmadığım halde. (Google Play için konuşuyorum)

• Beğen
Tepkiler: Pianist07
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt