Flash player diyenleri anlamakta zorluk çekiyorum. Adobe firması elini mobil sektörden çekti. Yakında flash player yalan olur. Flash player için androide geçenler hüsrana uğrar. (nokiada flash yok diyen yalan söyler.flash lite var ama güncel değil. Androidin sonuda böyle olacak. Flash player için wp8 li telefonları beklemek lazım.)
Flash lite kullanıyorsunuz normal pc deki flash playeri değil. Aradaki farkı anlamamakta niçin ısrar ediyorsunuz flash lite güncelliğini yakın bir zamanda kaybeder.
flash player olmasada htlm5 tarayıcılar var flash playerla yaptıklarımızı yaparı9
ondan mı flash oyunları oynayabiliyoruz? ondan mı flash player isteyen filmleri videoları açıyoruz... adobe flash player 11.1 sana ne çağrıştırıyor? ozaman bilgisayarımdada flash lite var? eğer lite olsaydı flash player 11.1 yerine flash lite ... sürüm yazardı demekki farklılık var ne dersin? şu anda ideos x5 imde yüklü ve her flash videoyu siteyi sorunsuz açıyorum... symbian-ios sistemleri ise benim yaptığımı ya-pa-maz... flash ı için androidi seçenlerde bu yüzden seçiyor ...
- - - Eklendi - - -
asla orjinal flash player gibi kullanılamaz...
1-çok hata veriyorlar
2-çok yavaşlar asla normal bi tarayıcı gibi değiller..
3-adeta smulatör gibi sanki demo bişey kullanıyomuşsunuz hissi veriyorlar...
flash yok diye android telefonları atacaz diye bir şey yok bence flash kalkınca flash destekli tarayıcıları geliştirirler.