Android'in en sevdiginiz ozelligi nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
Android'in en sevdiginiz ozelligi nedir ?
Uygulama magazası ve Google'ın urunu ve herzaman arkasında olması.

Sızde beğendıgınız bir ozellıgı yazar mısınız ?

mcalisir

Üye
nokia dan geçtiğm için söylüyorum flash desteği ve mağazası fakat lg magduruym maalesef

msy2017

msy2017

Üye
uygulama mağazası güzel

doctorrr

doctorrr

Üye
oytunx in makalelerini okuduktan sonra hiçbirşeyi :dry:

baranselona

baranselona

Üye
özelleştirilebilmesi tabiiki şuan 2.3 desteğini bile beta almış ideos x5 imi android 4.0 lı galaxy s3 modunda sorunsuz kullanıyorum... ve telefonuma göre onlarca rom mevcut... hep aynı arayüzle sıkılmak yok....

Kerim.

Kerim.

Üye
Market dışından bedava uyg.-oyun yüklenmesi ve arayüz değiştirilmesi.

İncİnat

İncİnat

Üye
flash player destegi
google play
kişiselleştirilebilir bildirim barı(symbiancılar bilir)

Türe

Türe

Üye
Airdroid ve açık kaynak kodu.

cukuleaks

Üye
Çok rahat sistem yüklenmesi (Rom yani ) ve oyun & program çeşidinin aşırı geniş olması :)

nsren

nsren

Üye
kendisini komple çok seviyorum yahu:-)

lgkg300

lgkg300

Üye
Bence en güzel yönü ekran çözünürlüğünün yüksek olması ve bo bol uygulamanın olması

amcalu1

amcalu1

Üye
Anlatılmaz yaşanır panpa

• Beğen
Tepkiler: Pianist07
_RYUK_

_RYUK_

Üye
symbian ile karsılastırmasını :d:

TheCower

TheCower

Üye
Her bütçeye uygun telefona girmesi ve gta 3

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Flash player diyenleri anlamakta zorluk çekiyorum. Adobe firması elini mobil sektörden çekti. Yakında flash player yalan olur. Flash player için androide geçenler hüsrana uğrar. (nokiada flash yok diyen yalan söyler.flash lite var ama güncel değil. Androidin sonuda böyle olacak. Flash player için wp8 li telefonları beklemek lazım.)

baranselona

baranselona

Üye
Flash player diyenleri anlamakta zorluk çekiyorum. Adobe firması elini mobil sektörden çekti. Yakında flash player yalan olur. Flash player için androide geçenler hüsrana uğrar. (nokiada flash yok diyen yalan söyler.flash lite var ama güncel değil. Androidin sonuda böyle olacak. Flash player için wp8 li telefonları beklemek lazım.)

flashplayer diyenleri anlamakta neden zoruk çekiyosun anlamadım... şu anda istediğim siteye girip istediğim videoyu veya flash oyunu yada flash isteyen herhangi birşeyi sorunsuz bilgisayar gibi kullanabiliyorum... aynı şeyi iphone serisinde yapamıyosun yine symbian dada yapamıyosun tabiiki... flash lite işletim sistemsiz samsung monte'm dede var zaten... flash player ile lite aynı şey değil burda. ha yeni android versyonlarında flash player desteklenmeyecek onuda ufak bikaç işlemle aşıcaksın eğer istiyosan yine senin elinde olan bişey. umarım anlamışsınızdır artık neden yazdıklarını...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Flash lite kullanıyorsunuz normal pc deki flash playeri değil. Aradaki farkı anlamamakta niçin ısrar ediyorsunuz flash lite güncelliğini yakın bir zamanda kaybeder.

R.A.M

R.A.M

Üye
flash player olmasada htlm5 tarayıcılar var flash playerla yaptıklarımızı yaparı9

baranselona

baranselona

Üye
Flash lite kullanıyorsunuz normal pc deki flash playeri değil. Aradaki farkı anlamamakta niçin ısrar ediyorsunuz flash lite güncelliğini yakın bir zamanda kaybeder.

ondan mı flash oyunları oynayabiliyoruz? ondan mı flash player isteyen filmleri videoları açıyoruz... adobe flash player 11.1 sana ne çağrıştırıyor? ozaman bilgisayarımdada flash lite var? eğer lite olsaydı flash player 11.1 yerine flash lite ... sürüm yazardı demekki farklılık var ne dersin? şu anda ideos x5 imde yüklü ve her flash videoyu siteyi sorunsuz açıyorum... symbian-ios sistemleri ise benim yaptığımı ya-pa-maz... flash ı için androidi seçenlerde bu yüzden seçiyor ...

- - - Eklendi - - -

flash player olmasada htlm5 tarayıcılar var flash playerla yaptıklarımızı yaparı9

asla orjinal flash player gibi kullanılamaz...
1-çok hata veriyorlar
2-çok yavaşlar asla normal bi tarayıcı gibi değiller..
3-adeta smulatör gibi sanki demo bişey kullanıyomuşsunuz hissi veriyorlar...

R.A.M

R.A.M

Üye
ondan mı flash oyunları oynayabiliyoruz? ondan mı flash player isteyen filmleri videoları açıyoruz... adobe flash player 11.1 sana ne çağrıştırıyor? ozaman bilgisayarımdada flash lite var? eğer lite olsaydı flash player 11.1 yerine flash lite ... sürüm yazardı demekki farklılık var ne dersin? şu anda ideos x5 imde yüklü ve her flash videoyu siteyi sorunsuz açıyorum... symbian-ios sistemleri ise benim yaptığımı ya-pa-maz... flash ı için androidi seçenlerde bu yüzden seçiyor ...

- - - Eklendi - - -

asla orjinal flash player gibi kullanılamaz...
1-çok hata veriyorlar
2-çok yavaşlar asla normal bi tarayıcı gibi değiller..
3-adeta smulatör gibi sanki demo bişey kullanıyomuşsunuz hissi veriyorlar...

tm haklısın ama hiç yoktan iyidir :) flash yok diye android telefonları atacaz diye bir şey yok bence flash kalkınca flash destekli tarayıcıları geliştirirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt