Nokia 3600 Görüntü Mahvoldu (Yardım!!)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LucaDor

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 3600 Görüntü Mahvoldu (Yardım!!)
Arkadaşlar telefonumu düşürdükten sonra birden görüntüsü bozuldu, karıncalanma falan oluyo, görüntü de ki yazılar falan mahvolmuş durumda :( sizce ne kadar patlar, sorunu falan nedir?

sharke2010

sharke2010

Üye
2. el telefonculara gidip yaptırısan en az 20 TL dostum benimde öyle bir sorunum olmuştu nokia 6300 da bana 25e yaptılar valla 3600 a ne kadar yaparlar bilmem ama 30 tl 25 tl ödersin

HakaN-06

HakaN-06

Üye
6300 olmasın?

LucaDor

Üye
    Konu Sahibi
2. el telefonculara gidip yaptırısan en az 20 TL dostum benimde öyle bir sorunum olmuştu nokia 6300 da bana 25e yaptılar valla 3600 a ne kadar yaparlar bilmem ama 30 tl 25 tl ödersin

Daha gitmedim telefoncuya, gitmeden önce bi soruşturayım dedim eğer öyleyse gerçekten iyi olur. Peki ne sorunu var demişti sana? Bide düzeliyor arada seviniyorum sonra yine bozuluyor :vur

3600 Slide.

bountykiller

bountykiller

Üye
ekranı en fazla orj 30 40 tl dir. Entegreside 25 tl dir. Mutlaka ikisinden biri bozulmuştur. Dikkat ette ekrandansa çin ekran takmasın ucuz olur ama randıman almazsın

LucaDor

Üye
    Konu Sahibi
ekranı en fazla orj 30 40 tl dir. Entegreside 25 tl dir. Mutlaka ikisinden biri bozulmuştur. Dikkat ette ekrandansa çin ekran takmasın ucuz olur ama randıman almazsın

Teşekkür ederim bilgiler için. Bugün telefoncuya giderken yolda düzeldi tekrar şuana kadar da sorun çıkarmadı. İlk bozulduğu anda gidicem sorunu ve fiyatı falanda yazarım buraya .

bountykiller

bountykiller

Üye
:rica: umarım sorun cıkmaz...
Telefonun filmdende kaynaklanabilir bilgin olsun.
Kapağı kaydırınca görüntü bozulyrsa filmdendir.

LucaDor

Üye
    Konu Sahibi
:rica: umarım sorun cıkmaz...
Telefonun filmdende kaynaklanabilir bilgin olsun.
Kapağı kaydırınca görüntü bozulyrsa filmdendir.

Akşam işte sorun çıkarttı tekrar bu sefer başka bi telefonla fotosunu alabildim. Aslında genel olarak sorunlu yani kaldırınca olmuyor.

Not: Fotoyu atacaktım ama link yasağına takıldım. Yarın tekrar gidicem artık, olmazsa fotoyu göstericem.

bountykiller

bountykiller

Üye
kardeş kaldırınca düzeliyorda olabilir. Foto pek fayda etmez, tanıdk telfncu varsa o cihazı görünce daha iyi yardımcı olur. Direk tamire verme. Önce arızayı tespit ettir. Sonra buraya yaz ve sonra tamiri başlat ...

MrExpert

MrExpert

Üye
En fazla 25- 30 tl fazla tuTmuyor eskıden 1.8 inç ekranı olan tel için ekran değişimi için 80 - 90 tl arası öderdik ah ne günlerdi :D

LucaDor

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar için teşekkürler. Telefonum beni şaşırtmaya devam ediyor bugün açtığımdan beri sabah bir sorun çıkartmadı. Çıldırmamak elde değil ya :D

Edit: Yine yaptı neyse artık, yarın bi şekilde öğrenicem göstericem yazarım tekrar buraya, bu sefer sorunuyla beraber :/ :D

Son Edit :Yardım eden herkese çok teşekkürler. Filmi bozulmuş, 25 TL ile halloldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt