Yeni Nesil Sömürgeci Sistem

Sponsorlu Bağlantılar

milestone

milestone

Üye
Androidimi seviyorum arkadaş,, ama suana kadar hiçbir uygulamaya para vermiş de değilim,

Symbian Modder

Üye
rambo s60v5 bölümünde devam etmelisin bence.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bence bu durum bize göre değil de üreticiye göre gayet normal ve kendi hakları. Neden çünkü günümüzde "korsan" diye bir kavram var. Adam oyun üretecek 1$ fiyata markette satışa çıkaracak ama millet internet ortamında bu oyuna bedava sahip olacak. Üreticilerde bunun farkına vardılar ve oynanan oyunun içerisine paralı unsurlar koydular. Sizce bir oyunun nasıl olduğunu tam olarak bilmeden ona para vermek normal mi? Bence normal değil. Peki para vermeden korsan yollarla indirmek mümkün mu veya normal mi? Evet gayet normal. Üretici bunun farkına vardı ve oyunu satış sırasında korsan yollardan dolayı daha az geliri olmasından dolayı oyunun içeriğine paralı unsurlar ekledi. Bu günümüz oyun manyakları da oyunu korsan yollarla elde edecek olsa da oyun içeriğine gene para verecekler. Bu ileride evet gerçekten daha çok yaygınlaşacak. Özellikle bağımlılık yapan oyunlar üretilecek. Söz konusu para çünkü...

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Yapılan işte bi emek söz konusu ve adamlar da haklı olarak ücretli yapıyor uygulamayı onlar da bedavaya yaptırmıyolar oyun firmalarına bu işi.Ben bu zamana kadar hiç ücretli uygulama almadım gerek de yok o kadar çok çünkü binlerce güzel ücretsiz uygulamalar var.Ama bi konuda katılıyorum oyunu oynamak için internet bağlantısı istiyo bazı oyunlarda bu durum çok sinir bozucu N8 kullanırken de birçok kez başıma gelmişti.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ne olacaktı ne bekliyordunuz nokiadan şikayet ediyorsunuz oyun yok diye tutup oyun 1000–1500 tl verebilip android cihaz alıyorsunuzda oyuna 5–10 dolar vermek zorunuzamı gidiyor ? O zaman oynamayacaksın kardeşim bu kadar basit nokiada bu şirketlere destek verseydi mağazayı geliştirseydi kredi kartı yerine mobil ödeme gibi daha basit işlemleri tercih etseydi nokiada daha iyi bir konumda olurdu. Ama kestiler desteği android desteği veriyor ama parayla adam babasının hayrına yapacak değil ya o kadar yazılımcı çalışıyor sende bedavayamı indiricektin ? Yok öyle yağma atıyorum asphalt 7, 5 tl çok mükemmel bir oyun çok beğeniyorsunuz iyide bunu android yapmıyorki gameloft yapıyor adam tabi para isticek söyleyin o yeşil robot kafaya sana o kadar para veriyoruz oyun paralarımızıda siz verin diyin bakakım kabul edecekmi. Dana bunlar neki 5 sene sonrasını düşünsenize ne paralar verecez acaba kimse zorla ver demiyor gerçi ama o kadar para veripte o oyunu oynayamamakta olmaz dimi sonuçta androidi oyun için aldın daha çok sömürecekler çooooook:)

• Beğen
Tepkiler: 4PuNiSHeR
amcalu1

amcalu1

Üye
Valla daha iki kere 1 dolar verdim cut the rope bide where is my perry e başka da hiç para vermedim ve telefonumda cok fazla oyun oynayan biriyim o verdiğim oyunların bedavasini oynadıktan sonra satın aldım çünkü paralarini hak ediyorlar yerinde olmayan bir elestiri bence adamlar pc den knight online i beleş diyorlar ama premium cart çift giriyor her oyunda böyle crysis 2 bir kere para ver bida verme demissin 50 lira verdikten sonra bırakta vermeyelim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Valla daha iki kere 1 dolar verdim cut the rope bide where is my perry e başka da hiç para vermedim ve telefonumda cok fazla oyun oynayan biriyim o verdiğim oyunların bedavasini oynadıktan sonra satın aldım çünkü paralarini hak ediyorlar yerinde olmayan bir elestiri bence adamlar pc den knight online i beleş diyorlar ama premium cart çift giriyor her oyunda böyle crysis 2 bir kere para ver bida verme demissin 50 lira verdikten sonra bırakta vermeyelim

budur işte bak adam çok sevmiş oyunu oyun firmasıda onun satın alabileceği şekilde yapmış oyunu eğer istiyorsan al demiş o da almış işte. Arkadaşımda vardı bir android rf 12 vardı günde 2 maç oynanıyordu fazlasında para istiyordu o da 2 maç yetiyo diyordu eğer gameloft o oyunu daha fazla sevdirseydi 3 ve daha fazla maç yapmak isterdi ve satın alırdı zorla satmıyor ya :)

symbian.forever

symbian.forever

Üye
ben koyu bir android düşmanı olduğum için sorun yok. :ehe
Wp8 li telefonları bekliyorum

Lenneth

Üye
Bu iPhone oyunlari icinde oyle, hatta daha beter

Zaten yazilmis ama Cydia dan iAp Cracker diye bir uygulama var, yukleyip kurunca butun uygulama ici ucretli seyleri bedava kullanabiliyoruz :ehe

Android de var midir bilemem.

bolamanle

Üye
Wp8 "NOKIA"

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

Peki sen kullandığın PC programlarına para verdin mi hiç? En başından Windows'u satın aldın mı? PC'yi de çok kullanıyoruz :hmmm

B]
[/QUOTE

Hayır.
Fakat furkan oyunlarada para vermiyoruz ki.(oyun içi alınan şeyler hariç)
Bu bilgisayar oyunlarında da böyle misal online oyunlar?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Yalnız ben o yüzden Wp8'li Nokia'ları bekliyorum falan denilmiş tamam bende bekliyorumda konumuzla ne alakası var.Bunu yapan İşletim sistemlerinin üreticileri değil geliştiriciler.Wp'de de IOS'ta da Tizen'de de Android'te de durum aynı olacak ki bana göre olması gereken bir şey bu.Korsan kitap alınmasın, taksiye binilmesin diye bas bas bağırırız medyada ama iş bu tarz şeylere gelince olay apayrı olur.Bende normalde oyunları ücretsiz indirim ama eğer çok beğendiğim beni bir kaç hafta oyalayabilen bir oyun olursada gidip marketten satın alırım.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
MasteLaa

MasteLaa

Üye
normal bence :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
:d:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Arkadaşımız yanlis bilgi vermis bunu kendi açıkladı bence konuda kapansin

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Normal bi durum hangi akıllı maxicepte paylaşılan oyunu ücretli satın alırki?:D

anılbaran

anılbaran

Üye
android almazsanız olur biter. Telefona verecegin parayı git bi ekran kartı al bak o zaman ne oluyor. Bizimkiler anca arkadaşından görüp 'devir anroid devri' der. Alın size android devri alın. Saçın abi paraları ögrenci adamız zenginiz ya hani ailemiz para gönderiyo ya hani? Saçın abi rahat olun .

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bir kutu dolu 4s mi somuru:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Valla bi sanalikaya para verdiğimi hatirliyorum bi daha da vermem zaten

Üst Alt