Amrabat'ın Bu Çalımı Twitter'i Salladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Amrabat'ın Bu Çalımı Twitter'i Salladı

Nordin Amrabat'ın barcelona'nın yeni transferi Jordi Alba'ya attığı çalım sosyal medyada büyük yankı uyandırdı...

Fas Milli Takımı'yla birlikte Olimpiyat Oyunları'nda sahne aldığı için henüz Galatasaray kampına katılamayan Nordin Amrabat, son maçında İspanya'ya karşı mücadele etti.Karşılaşma golsüz sona ererken, 25 yaşındaki futbolcunun yaptığı bir hareket 90 dakikaya damga vurdu. Barcelona'nın 14 milyon Euro'ya Valencia'dan transfer ettiği ve İspanya Milli Takımı'nın da vazgeçilmezi olan sol bek Jordi Alba'yı nefis bir çalımla adeta yerlerde sürükleyen Amrabat'ın hareketi, objektiflere yansıdı.

Fas Milli Takımı'nın formasını giyen ve takımı grup maçları sonrası elendikten sonra tatil bile yapmadan Florya'nın yolunu tutan tecrübeli futbolcu Nordin Amrabat, gözünü formaya dikti.
12 Ağustos'ta Erzurum'da oynanacak Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'ye karşı forma giymek isteyen yıldızın hırslı olduğu öğrenildi. Nordin Amrabat'ın, Fas Milli Takımı'ndan ayrılırken yakın çevresine de “O derbi mücadelesinde Galatasaray forması sırtıma geçirmek en büyük hayalim.
Galatasaray için Fenerbahçe derbilerinin önemini çok iyi biliyorum. Milli maçlar nedeniyle durumum çok iyi. Yeni takımıma hazır olarak gideceğim. Hocam Fatih Terim'in gözüne girebilmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" diye konuştuğu ifade edildi.

• Beğen
Tepkiler: India

clawiss

clawiss

Üye
Jordi Albayı bile çayda bırakıyorsa fener beklerinin işi zor :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
mobil olduğum için göremiyorum video var mı yok mu ama sabah izledim abartılacak bir durum değil.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
[video=youtube;a6YeOw-jwi8]http://www.youtube.com/watch?v=a6YeOw-jwi8[/video]

Bu poziyonu izleyip o sahane ara pasa degil de o sıradan çalıma takılan insanlar futboldan anlamıyor

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Bu poziyonu izleyip o sahane ara pasa degil de o sıradan çalıma takılan insanlar futboldan anlamıyor

belki çalıma dikkat çekmek istemişlerdir, bu kadar sert olma :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

belki çalıma dikkat çekmek istemişlerdir, bu kadar sert olma :)

Ronaldo bundan dolayı çok seviliyor sanırım o pas usta isi,çalımı ise sokakta oynayan 13-14 yasında çocuklar rahat yapiyor herkes bi artistik hareket bekliyo futboldan :dry:

'Sefer

'Sefer

Üye

bal gibi adamı yere yatırmış, sebep amrabat Galatasaraylı

turker10

turker10

Üye
hasan aliyi değilde caneri şöyle bi yatırırsa fena olmaz gibi :P::ehe

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer
greenmile

greenmile

Üye
mutluluktan uyuyamış mı çalım attı diye ahahahaahah :ehe

bu adama biraz parayı gösterin kayseriyi nasıl sattıysa gsyi de satar yetenekli biri ama ama oyundan çabuk kopuyor.İlhan mansızda carlosa çalım atmıştı,atış o atış.

turker10

turker10

Üye
mutluluktan uyuyamış mı çalım attı diye ahahahaahah :ehe

bu adama biraz parayı gösterin kayseriyi nasıl sattıysa gsyi de satar yetenekli biri ama ama oyundan çabuk kopuyor.İlhan mansızda carlosa çalım atmıştı,atış o atış.
elini vicdanına koy adam bize gelebilmek için 2-3 milyon eurodan vazgeçti bu adama paracı diyeni Allah çarpar..... tabi reale barçaya gidecek kadar iyi olsun bize 10 milyon kazandırsında gitsin ona kimse bişey diyemez elbet üzülürüz ama kayseriye göre gs neyse fb ve gs ye görede real barça o hepimize haddimizi bilmek düşer sonuçta profesyonel topçu köle değil....

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ronaldo bundan dolayı çok seviliyor sanırım o pas usta isi,çalımı ise sokakta oynayan 13-14 yasında çocuklar rahat yapiyor herkes bi artistik hareket bekliyo futboldan :dry:

pas atmak daha kolay bence :) ve daha zevkli. Bizim maçlarda değerimi bilmiyorlar ama :dry:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

pas atmak daha kolay bence :) ve daha zevkli. Bizim maçlarda değerimi bilmiyorlar ama :dry:

Pas atmak kolay degil bos alanda top dagıtmak gibi diyosan eger o kolay tabi ama bitirici paslar atmak için rakipleri ve pası atacagınız arkadasınızı çok iyi gözlemlemek lazım ve o top 3 kisinin arasından geçicek ve sadece pası attgınız arkadasınız dokunabilcek.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Pas atmak kolay degil bos alanda top dagıtmak gibi diyosan eger o kolay tabi ama bitirici paslar atmak için rakipleri ve pası atacagınız arkadasınızı çok iyi gözlemlemek lazım ve o top 3 kisinin arasından geçicek ve sadece pası attgınız arkadasınız dokunabilcek.

belki de benim rakiplerim kötüdür :ehe bi de bazen pas atıyorum adam alamıyo sinirleniyorum :dry:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

belki de benim rakiplerim kötüdür :ehe bi de bazen pas atıyorum adam alamıyo sinirleniyorum :dry:

Orta saha en kutsal mevkidir fuki herkes beceremez.Adam o pası almak istemese bile sen öyle bi atıcaksın ki top ayagına yapiscak ve o topun kavisi arkadasına gidisini görmek bu çalımlardan çok daha zevkli :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Orta saha en kutsal mevkidir fuki herkes beceremez.Adam o pası almak istemese bile sen öyle bi atıcaksın ki top ayagına yapiscak ve o topun kavisi arkadasına gidisini görmek bu çalımlardan çok daha zevkli :D

bi de benim adamları gör. Sanki toptan kaçıyor. Top gelmeden Furkan diyo bağırıyorlar ama :dry:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bizim takımlar iyidir zaman zaman ingiliz zaman zaman ispanyol mod on yaparız uzun top ve yakın oynama paslı sistem :D
Ben uzun pası da çok severim kale önünden rakip kaleye ama bunuda beceremez herkes yüksekligi iyi vermek lazım yoksa üst aglara çarparsa rakip kaleye gitmeden orta saha da kalır kontra yersiniz :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bizim takımlar iyidir zaman zaman ingiliz zaman zaman ispanyol mod on yaparız uzun top ve yakın oynama paslı sistem :D
Ben uzun pası da çok severim kale önünden rakip kaleye ama bunuda beceremez herkes yüksekligi iyi vermek lazım yoksa üst aglara çarparsa rakip kaleye gitmeden orta saha da kalır kontra yersiniz :D

bizim gittiğimiz 2 tane saha var birinin üstü açık. Onda oynamak çok zevkli vur istediğin kadar :ehe

greenmile

greenmile

Üye
elini vicdanına koy adam bize gelebilmek için 2-3 milyon eurodan vazgeçti bu adama paracı diyeni Allah çarpar..... tabi reale barçaya gidecek kadar iyi olsun bize 10 milyon kazandırsında gitsin ona kimse bişey diyemez elbet üzülürüz ama kayseriye göre gs neyse fb ve gs ye görede real barça o hepimize haddimizi bilmek düşer sonuçta profesyonel topçu köle değil....

iş ahlakı diye birşey var adam olan kulübün seni satmıyorsa sözleşmesine bağlı kalır sonuna kadar oynar hakkını verir sonra sözleşme yenilemez gidersin.Yarın başka bir takım illa madrid,barca değil.Avrupadan biraz daha kaliteli bir takım gelse amrabatı ayartsa ancak gsnin istediği parayı vermese.Atıyorum tamda çok önemli bir maç öncesi ve alternatifi yok diyelim.Başlasa ben gidecem gidecem diye sence bu harketi şık mı olacak?

hidayet02

hidayet02

Üye

iş ahlakı diye birşey var adam olan kulübün seni satmıyorsa sözleşmesine bağlı kalır sonuna kadar oynar hakkını verir sonra sözleşme yenilemez gidersin.Yarın başka bir takım illa madrid,barca değil.Avrupadan biraz daha kaliteli bir takım gelse amrabatı ayartsa ancak gsnin istediği parayı vermese.Atıyorum tamda çok önemli bir maç öncesi ve alternatifi yok diyelim.Başlasa ben gidecem gidecem diye sence bu harketi şık mı olacak?

Al İşte...
Ariel Ortega'nın Sizden Kaçtığı Gibi Amrabat'da Kayseri'den Kaçamaz mı?

Peki Siz Mehmet Topuz'u Hangi İş Ahlakıyla Aldınız?

Uzatmaya Değecek Bir Konu Değil. Nede Olsa Alan Galatasaray Razı, Veren Kayserispor Razı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...