Amrabat'ın Afellay sabırsızlığı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Amrabat'ın Afellay sabırsızlığı!

Galatasaray'ın sezon başında Kayserispor'dan transfer ettiği Nordin Amrabat, sarı-kırmızılıların Şampiyonlar Ligi 2. tur rakibi Schalke 04'ü değerlendirdi.Kuranın kendileri için iyi olduğunu belirten Faslı oyuncu, "Kesinlikle bizim için iyi bir kura oldu. Kişisel olarak Afellay ile karşı karşıya gelmeyi bekliyorum ve bunun için sabırsızlanıyorum." dedi.

"AFELLAY İLE HEMEN KONUŞTUM"

PSV'den eski takım arkadaşı olan Afellay ile konuştuğunu dile getiren Amrabat, "Onunla konuştum, durumdan mutlu. Birbirimize başarılar diledik ve maçtan sonra formalarımızı değiştireceğiz. Yalnız maç esnasında arkadaş değiliz" diye konuştu.

Schalke'de, PSV'de olduğu dönemde birlikte çalıştığı teknik direktör Huub Stevens'ın kovulmasından dolayı üzüntü duyduğunu dile getiren 25 yaşındaki oyuncu, "Kanıtlayacağım bir şey olduğunu düşünmüyorum. Birlikte çalıştığım insanlarla keyif almaya bakarım her zaman" ifadelerini kullandı.

"KESİNLİKLE ÇOK İYİ BİR KURA"

Galatasaray'ın son 8'e kalmasının kolay olmayacağını dile getiren Faslı futbolcu, "Kesinlikle diyebilirim ki bu iyi bir kura. Yolumuza devam etmemiz için iyi bir fırsat var, Schalke ile Bayern Münih ve Barcelona gibi takımları karşılaştırdığımızda şanslı olduğumuz görünüyor. Kura Türkiye'de de olumlu karşılandı. Schalke'de özellikle Düsseldorf civarında birçok Türk yaşıyor. Gelsenkirchen'den de birçok taraftar bekliyoruz. Klaas Jan Huntelaar ve Afellay hücumda çok iyi, şanslar yüzde 50'ye 50 diye düşünüyorum" dedi.
Schalke'nin Fas asıllı Hollandalı yıldızı Afellay ise Galatasaray ile eşleşmekten dolayı mutlu olduklarını ve sarı-kırmızılı takım ile yapacakları maçlar için şimdiden heyecanlanmaya başladıklarını belirtti.

onurca06

onurca06

Üye
Bu adama çok yüklendik üst düzey bir oyuncu değil aslında yoklukta gidiyor işte :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Kdr05
Kdr05

Kdr05

Üye
Bu adama çok yüklendik üst düzey bir oyuncu değil aslında yoklukta gidiyor işte :hmmm

Aslında bu dediğin herşeyi açıklıyor ki takımımız vasatın çok da üstünde bir takım değil. Zaten bu da aşikar bir durum...

semihguney

semihguney

Üye

Aslında bu dediğin herşeyi açıklıyor ki takımımız vasatın çok da üstünde bir takım değil. Zaten bu da aşikar bir durum...

geçen sene iyiydik , bu sene yeni oyuncularla birlikte bi düşüş oldu , devre arası kendimizi toparlarız inşallah

Kdr05

Kdr05

Üye
geçen sene iyiydik , bu sene yeni oyuncularla birlikte bi düşüş oldu , devre arası kendimizi toparlarız inşallah
Geçen sene kadroya bakınca oldukça iyiydik. herkes hemen hemen en iyi dönemlerindeydi ama bu sene durum ortada devre arası takıma gerekli mevkilere kaliteli oyuncular şart

onurca06

onurca06

Üye
Bu sene geçen senenin rahatlığı var oyuncuların üzerinde sadece şampiyonlar ligi maçlarında kendilerini göstermek için bişeyler yapmak peşindeler buna en iyi örnek bknz. Burak Yılmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt