Amrabat defteri yeniden açılıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Amrabat defteri yeniden açılıyor!


Nordin Amrabat defterini kapatan Galatasaray, Kayserispor'un 7.5 milyon euroluk bonservis bedeli değerlendirebileceğinin sinyalini vermesinin ardından yeniden harekete geçmeye hazırlanıyor.



Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Nordin Amrabat ısrarından vazgeçmiyor. Bir süre önce bazı işadamlarından aldığı destekle Nordin Amrabat için 7 milyon euroluk bir teklifle Kayserispor'un kapısını çalan Galatasaray, Faslı futbolcu için 15 milyon euro talep edilmesinin ardından transfer sürecini askıya almıştı.

Galatasaray'a transfer olabilmek için Kayserispor'a büyük bir rest çeken Amrabat'ın tavırlarından rahatsız olan ve Faslı futbolcunun Kayseri'de kalsa bile takıma faydalı olamayağı konusunda birleşen Kayserispor Yönetimi'nin sarı-kırmızılı yönetim ile yeniden masaya oturabileceği ifade edildi.

Kayserispor Teknik Direktörü Şota'nın da kesinlikle takımdan gönderilmesini istediği Amrabat'ın 7.5 milyon euroluk bir teklif olması halinde bu kez satılacağı öğrenildi. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma da Amrabat için şu anda resmi bir teklif olmadığını ancak sarı-kırmızılı yönetimden bazı isimlerin Amrabat için kendisini aradağını dile getirdi.

Londra Olimpiyatları'nda Fas Milli Takımı'nda mücadele edecek olan Nordin Amrabat transferini askıya alan Galatasaray'ın Kayserispor'daki yumuşama sonrasında nasıl bir transfer stratejisi belirleyeceği merak konusu olmaya başladı.

Galatasaray Asbaşkanı Ali Dürüst, Nordin Amrabat defterini kapattıklarını açıklasa da teknik direktör Fatih Terim'in Faslı kanat oyuncusunu ısrarlı bir şekilde istemesi 7.5 milyon euroluk rakam üzerinden transfer pazarlıklarının yeniden başlayacağının en büyük göstergesi olarak değerlendirilmeye başlandı.

14 KATINA AMRABAT OLUR MU?
2010-2011 yılında Hollanda ekibi PSV Eindhoven'den 1.1 milyon euroluk bedelle kadroya katılan oyuncunun bonservisi için talep edilen yaklaşık 14 katı ücret, 'Amrabat bu kadar eder mi?' sorularını beraberinde getirmişti.
Kendisi için 7 milyon euroyu dahi çok gördüğünü söyleyen Faslı futbolcu yönetime sitem etmişti. 25 yaşındaki oyuncunun iki sezonda ligde 38 maça çıkarken 6 gol atarak 13 asist yaptı.

İlk yılında 14 maça çıkan Nordin Amrabat 1 kez fileleri havalandırıken 5 defa da golden önce pası veren isim olmuştu.

Geçtiğimiz sezon lige adapte olan başarılı futbolcu 24 karşılaşmada forma giyerek 5 gol attı ve 8 asiste imzasını attı.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Harbi sıkıldık ...
 
Joker.

Joker.

Üye
Yeter !!

Almasınlar bu ada mı
 
India

India

Üye
    Konu Sahibi
amrabat alınmasın. neden fenerbahçenin alt takımından adam almaya çalışıyor ki yönetim boş yere zaman kaybediyoruz dünyada oyuncu kalmamış gibi..
 
Joker.

Joker.

Üye
assaidi geldi zaten
 
clawiss

clawiss

Üye
çok istediğim bi topçuydu ama haberler bıktırdı açıkçası
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt