Asphalt 7: Heat oyunu dün android için cıkmış bize gelcek mi

Sponsorlu Bağlantılar

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama güngeçtikçe androide oyun çıkıyor ama symbiana yok. Arada java oyun çıkartıyolar kapayın çenenizi dermiş gibi. Daha temple run bile çıkmamışken asphalt 7 beklemek çok saçma :( şu anda en son teknojileri takip ediyorum. bende yakında androide geçeceğim

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama güngeçtikçe androide oyun çıkıyor ama symbiana yok. Arada java oyun çıkartıyolar kapayın çenenizi dermiş gibi. Daha temple run bile çıkmamışken asphalt 7 beklemek çok saçma :( şu anda en son teknojileri takip ediyorum. bende yakında androide geçeceğim

3D olmasa onu da yapardım da..:D

msy2017

msy2017

Üye
symbiana çıkmaz o aynı angry birds spacein çıkmadığı gibi bize angry birds güncellemeleri bile çıkmıyor çıkmayan bide amazing alex var rovio tamamen bıraktı symbianı diğerleri de bırakıyor yavaş yavaş

THe_PRoTeCToR

Üye
41 mb mı..

Bendeki asphalt 379 MB..
Efektlerin alâsı var..

- - - Eklendi - - -

Symbian a oyun beklemeyin en son asphalt 6 var ondada efekt adına birşey yok 41 mp ya

41 mb mı..

Bendeki asphalt 379 MB..
Efektlerin alâsı var..

aleranol

aleranol

Üye
her konu sohbete dönmüş. :/

rapchi55

Üye
bazen okadar ümitsiz cevap atıyolarki nokia aldığıma pişman ediyolar.. kullanış ve sağlamlık açısından nokia iyi ama oyun vs çıkmadığı için nokia batıyor malesef :s telefonu telefon olduğu için değilde program ve oyun açısından değerlendiryolar bu çok saçma bence..

Dimi3

Dimi3

Üye
Nokialar'daki Asphalt 6'nın grafikleri IOS ve Android'e göre düşürülmüş.. Bunun sebebi Nokia'nın cihazlarında kullandığı çağ dışı işlemci modelleri ve diğer donanımlar...

farukbekl

farukbekl

Üye
ben geçtim androide arkadaşlar. keşke daha önce geçseymisim diyorum. e6 üzerine 200lira verdim sifir cihaz aldim. sizede tavsiye ederim.