Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Asphalt 7: Heat oyunu dün android için cıkmış bize gelcek mi
Sponsorlu Bağlantılar
SymbianHacker
Kapalı Hesap
arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama güngeçtikçe androide oyun çıkıyor ama symbiana yok. Arada java oyun çıkartıyolar kapayın çenenizi dermiş gibi. Daha temple run bile çıkmamışken asphalt 7 beklemek çok saçma şu anda en son teknojileri takip ediyorum. bende yakında androide geçeceğim
arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama güngeçtikçe androide oyun çıkıyor ama symbiana yok. Arada java oyun çıkartıyolar kapayın çenenizi dermiş gibi. Daha temple run bile çıkmamışken asphalt 7 beklemek çok saçma şu anda en son teknojileri takip ediyorum. bende yakında androide geçeceğim
symbiana çıkmaz o aynı angry birds spacein çıkmadığı gibi bize angry birds güncellemeleri bile çıkmıyor çıkmayan bide amazing alex var rovio tamamen bıraktı symbianı diğerleri de bırakıyor yavaş yavaş
bazen okadar ümitsiz cevap atıyolarki nokia aldığıma pişman ediyolar.. kullanış ve sağlamlık açısından nokia iyi ama oyun vs çıkmadığı için nokia batıyor malesef telefonu telefon olduğu için değilde program ve oyun açısından değerlendiryolar bu çok saçma bence..
Dimi3
Üye
Nokialar'daki Asphalt 6'nın grafikleri IOS ve Android'e göre düşürülmüş.. Bunun sebebi Nokia'nın cihazlarında kullandığı çağ dışı işlemci modelleri ve diğer donanımlar...
farukbekl
Üye
ben geçtim androide arkadaşlar. keşke daha önce geçseymisim diyorum. e6 üzerine 200lira verdim sifir cihaz aldim. sizede tavsiye ederim.