DustoJniK Nokia C7 Belle Refresh++ FinaL 2013

Sponsorlu Bağlantılar

Burakkk250

Üye
kardeş cfw nin yeni halini kullanmak için sabırsızlanıyorum biraz acele edebilir misin :)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme yapıldı...

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Hızını yetişemiyoruz telefonu yedekle tekrar kur uzun sürüyor :)
inşallah bunda sıkıntı çıkmaz her daim

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Bunda sıkıntı olacağını sanmıyorum tüm kontroller yapıldı.

adem2135

Üye
eline sağlık gerçekten çok hızlısin.. TEŞEKKÜRLER. harika oldu şimdi

Burakkk250

Üye
usta şimdi de eleştirdiğim için bana içinizden söveceksiniz biliyorum ama keşke klasörlemeyi yapmasaydın ya onu isteyen kendisi yapardı zaten :) hem bellenin zevki o menüyü tutup aşağı kaydırmakta :) her şeyi menüde topladım şimdi ben bu arada o klasörleri silebilme imkanım var mıı ? ayrıca çok süper olmuş ellerin dert görmesin

EDİT : Çok pardon silinebiliyormuş harikasın sen usta ellerine sağlık

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Arkadaşlar 610 olduğu için ve downgrade hiç yapmadığım için yüklemeye tereddütlüyüm tavsiye eder misiniz?

Burakkk250

Üye
Arkadaşlar 610 olduğu için ve downgrade hiç yapmadığım için yüklemeye tereddütlüyüm tavsiye eder misiniz?

​1 saattir inceliyorum, en ufak bir sorun görmedim.tavsiye ederim gerçekten çok güzel

- - - Eklendi - - -

mağaza açılmıyor yalnıız

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
​1 saattir inceliyorum, en ufak bir sorun görmedim.tavsiye ederim gerçekten çok güzel

- - - Eklendi - - -

mağaza açılmıyor yalnıız

güncellediniz mi?
bu arada teşekkür ederim cesaret bulursam deneyeceğim.

tass_co1983

tass_co1983

Üye
Ellerine sağlık, Süper olmuş :alkis biladerin telefonunda deneyeceğim :oke:

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
mağaza açılmıyor değil arkadaşım üst bar hatası için dosyaları düzenledim ve konu başlığına en son sürümü yükledim indirip kurunuz

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
mağaza açılmıyor değil arkadaşım üst bar hatası için dosyaları düzenledim ve konu başlığına en son sürümü yükledim indirip kurunuz

dayanamadım yükledim ve yine güzel bir çalışma çıkarmışsın usta çok beğendim teşekkür ederim bu arada klasörler siliniyor herhalde değil mi?
Birde Windows başlangıcını kaldırabilir miyiz?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Klasörler silinebilir ve windows başlangıç kaldırılabilir. X-plore yardımıyla C/startup dosyasının içine orjinal başlangıç yada istediğin farklı bir başlangıcın mbm dosyasını atman ve startup.mp3 olarak da yine istedeğin başlangıç sesini koyman yeterli.

- - - Eklendi - - -

By Adelino Tarafından En son ve Fıx 2 Yeni Tema, Ekolayzer Modlar Sis halinde konu başlığına eklendi.

dReamhoUSe_

Üye
Özellikle saat çok hoşuma gitti eline sağlık

baran_36

Üye
hocam nokia 808 in klavyesini sis olarak yapabilirsin yada flaş atmadan yükleymibilinir mi

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
olabilir belki şu an mobilim gerekli yardımı yapamam. Fakat flash atmadan yüklenebiliyor mu demişsin denemek lazım.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Klasörler silinebilir ve windows başlangıç kaldırılabilir. X-plore yardımıyla C/startup dosyasının içine orjinal başlangıç yada istediğin farklı bir başlangıcın mbm dosyasını atman ve startup.mp3 olarak da yine istedeğin başlangıç sesini koyman yeterli.

- - - Eklendi - - -

By Adelino Tarafından En son ve Fıx 2 Yeni Tema, Ekolayzer Modlar Sis halinde konu başlığına eklendi.
Araçlar ve ekstralar silinmiyor.

maxicep15

Üye
bu cfw nin aynısını c6-01 içinde yapabilir misiniz kardeşler yaa

Burakkk250

Üye
çok süper cfw olmuş ellerine sağlık tekrardan.yalnız bildirim ışığı kırmızı yanıyor onu eski haline nasıl çevirebilirim

mesut1979

Üye
slm,arkadas almanca dilde var mi bu cfw de.

Üst Alt