DustoJniK Nokia C7 Belle Refresh++ FinaL 2013

Sponsorlu Bağlantılar

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
bu linkten orjinal matrixmenü dosyasını indirin rompatcher den gerekli yamaları aktif et herhangi bir dosya yöneticisinden C/private/200113dd/content dosyasının içine atinız ve telefonu yeniden başlatınız klasörleme kalkacak orjinal menü dosyası gelecektir .

- - - Eklendi - - -

bu cfw nin aynısını c6-01 içinde yapabilir misiniz kardeşler yaa

Tester olan olursa yaparım.

- - - Eklendi - - -

çok süper cfw olmuş ellerine sağlık tekrardan.yalnız bildirim ışığı kırmızı yanıyor onu eski haline nasıl çevirebilirim

ROFS2 yi açıp düzenlemen gerekiyor. Erinmez , Üşenmez isen eğer anlatıyorum:

NokiaCooker ile ROFS2 dosyamızı açıyoruz sırasıyla PRİVATE/10282BC4/RULES/dfs7x92_light_notification_control.rul

Bu dosyası bul ve sil. ROFS2 yi paketle tekrar flash at :)

- - - Eklendi - - -

slm,arkadas almanca dilde var mi bu cfw de.

Sadece Türkçe ve İngilizce Mevcut...

- - - Eklendi - - -

hocam nokia 808 in klavyesini sis olarak yapabilirsin yada flaş atmadan yükleymibilinir mi

Ben sis dosyası haline getirip paketlerim.

Fakat sen telefonunda Joslog yamayı aktif etmen gerekiyor yani z de ki mifleri c ye taşımalısın.
Sonra telefona kurarsın olursa olur olmazsa dahada olmaz :)

baran_36

Üye
paylaşırsan sevinirim hocam sonrasını hal ederim

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Hocam Herşey Güzel olmuş
Yalnız ;
email ler yine telefon açınca otomatik açılmıyor menüden her defasında aç demen lazım ,
Konuşmada Ses Dosyası Yok , Galiba Aylin Bacı

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
evet aylin hanımı koymadım. e mailler arka planda çalışip şarj yer diye mod uygulandı hiç birşey açılış ta arka planda çalışmaz bu sayede sarj üçgün gidebilir ön: benim tel...

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
evet aylin hanımı koymadım. e mailler arka planda çalışip şarj yer diye mod uygulandı hiç birşey açılış ta arka planda çalışmaz bu sayede sarj üçgün gidebilir ön: benim tel...
Hocam Aylin Bacı sorun değil de Email nasıl aktif ederiz :) o benim için önemli benim işler hep e mail

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu kapatıp açmadığın müddetçe sorun yok. olduki kapattın. Yapılacak olan çok basit email zaten kayıtta durur. sen uygulamalardan emaili tıkladığın zaman widgeti ekleyebilirsin. kısacası masaüstüne kısayol ve widget atman yeterli.

maxicep15

Üye

- - - Eklendi - - -

tamam arkadaşım sen aynı şekilde yani görsellik olarak performans ve stabil olması açısından aynı yap ben denerim onu

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Peki Arkadaşım C601 İçin Sana bugün yarın lik vereceğim...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bu linkten orjinal matrixmenü dosyasını indirin rompatcher den gerekli yamaları aktif et herhangi bir dosya yöneticisinden C/private/200113dd/content dosyasının içine atinız ve telefonu yeniden başlatınız klasörleme kalkacak orjinal menü dosyası gelecektir .

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ROFS2 yi açıp düzenlemen gerekiyor. Erinmez , Üşenmez isen eğer anlatıyorum:

NokiaCooker ile ROFS2 dosyamızı açıyoruz sırasıyla PRİVATE/10282BC4/RULES/dfs7x92_light_notification_control.rul

Bu dosyası bul ve sil. ROFS2 yi paketle tekrar flash at :)

- - - Eklendi - - -

Sadece Türkçe ve İngilizce Mevcut...

- - - Eklendi - - -

Ben sis dosyası haline getirip paketlerim.

Fakat sen telefonunda Joslog yamayı aktif etmen gerekiyor yani z de ki mifleri c ye taşımalısın.
Sonra telefona kurarsın olursa olur olmazsa dahada olmaz :)
Dediğini yaptım kalktı klasörler teşekkür ederim.

maxicep15

Üye
tamam arkadaşım şimdiden teşekkür ederim çok ...

adem2135

Üye
kardesim 3 gundur kullanıyorum şarj ve hız süresi yönünden gözle görülür büyük bir fark var telefonum kendine geldi sürekli şarjdaydi::) Soft format sonrası room patcher 3.1 kayboluyor yerine shazam 3.1 geliyor.. Karışıklık mi oldu acaba.:) kardeşim bir de bu sesle arama güzeldi isimizi görüyordu dosyalarını tekrar kuramazmiyiz acaba..

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
sesli arama gelişmesi lazım o yüzden kaldırdım tekrar kurulmaz .

haydar_paşa

Üye
nasıl yukleyecegız ben yapamadım

djkaptan

djkaptan

Üye
n8 e uyarlasan bizde fayldalanırdık kardeş tam hazır oldugunda tester olurum

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
bilal eş sistem modlama konusunda gezerken senin açtığın konuyu gördüm DustoJniK Sistem Dosyaları ve Rompatcher Yamaları acaba bu mod son sürüm V8 CWF varmı yoksa senin belirttiğin yamaları uygulayalımmı teşekkürler

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
bilal eş sistem modlama konusunda gezerken senin açtığın konuyu gördüm DustoJniK Sistem Dosyaları ve Rompatcher Yamaları acaba bu mod son sürüm V8 CWF varmı yoksa senin belirttiğin yamaları uygulayalımmı teşekkürler

Modları yeni geliştirdim , uygulamanda fayda var telefon bayağı akıcı ve sağlam olacak...

Vasiyetim

Üye
Dostum bu son ayarları yaptığın cfw den sonra mesajlarda iletildi uyarısı gelmiyor bakarmısın ?

Üst Alt