dokunmatiğinde sorun var servise götür dokunmatik çalışmıyor ara sıra tutukluk yapıyor de.ekranla dokunmatiği değiştirsinler garantiden..bende öyle oldu şimdi gayet güzel![]()

[ENGİN];5042766' Alıntı:batarya uygulaması varmı telınde
orjinal olduğundan emin misin.zira onu da çok iyi taklit ediyorlar.orjinal şarj aletinde de oluyor diyoruz halen yan sanayi diyorsunuz![]()
evet batery monitor var anaekranda.
orjinal olduğundan emin misin.zira onu da çok iyi taklit ediyorlar.

bende umursamıyorum artık 
Yaa Orjinal Sarj Cihazındada Aynı Problem Oluyor Diyoruz Duyan Yok

ilk mesajlarıma bakın ne diyorum? Ekran dokunmatik değişti,güç girişi değişti, şarj orjinal hala devam ediyorbende umursamıyorum artık
![]()
şayet benim ikisi de değişti..ayda bir yapıyordu bende ama şimdilik sorun yokdokunmatik değişti tamam ama ekran da değişse iyi olurduşayet benim ikisi de değişti..ayda bir yapıyordu bende ama şimdilik sorun yok
yani ikiside değişti..[ENGİN];5043829' Alıntı:
onu kaldırıp şarj olurken dokunmatiği tekrar dene

O zaman elektrikte bir sorun var ya fazla yada az geliyor.
o zaman başka bir problem var.2 kere daha servise bırak değişim hakkı alırsın
orjinal şarj aletinde de oluyor diyoruz halen yan sanayi diyorsunuz![]()
Arkadaşlar olay genel olarak hızlı şarj aletlerinden kaynaklanıyor. Bildiğiniz gibi cihazlarımız kapasitif ekran ve elektriksel tepkime ile çalışıyorlar. Malum şarj sırasında da cihazda yoğun bir elektrik olduğundan siz telefonu elinize almadan tablet gibi kullanmaya çalıştığınızda veya kılıfla kullandığınızda ekrana daha dokunmadan ekran karışık ve şaçma tepkiler vermeye başlıyor. Hiç cihazlarınızın arka kapağının neden metal olduğunu düşündünüz mü? Elektrik devresini daha rahat tamamlayabilmek için olabilir miCihazınız şarjdayken arka kapağına temas ettiğiniz halde ekranda sorun varsa başka birşey olabilir servise verin. 3-4 saatte şarj eden 350 mah gücündeki şarj cihazlarını kullandığınızda bu sorun pek olmaz ancak 600 mah gücündeki C6-01 i 1 saat 45 dk da şarj eden bir şarj aleti kullanıyorsanız metal kapağa dokunmazsanız bu sorunu yaşayabilirsiniz.
Not: Cihazlarında yukarıda yazdığım durumlar dışında sorun olduğunu düşünen arkadaşlar cihazı şarjdayken kısa bir süre bir başkasına kullandırarak denesin. Malum insan vücudundaki elektrik yükü de kişiden kişiye değiştiğinden herkeste aynı durumlar oluşmayabiliyor.